Çok yoruldum çok..

Esmeraldaa_28

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
17
5
6
31
Merhaba. Ben geçen yıl annemi trafik kazasında kaybettim. Sonra ziraat bankasında müşteri temsilcisi olarak işe başladım 8 ay oldu başlayalı. Farklı bir şehre taşınmak zorunda kaldım ama yaşadıklarımdan dolayı burayı sevemedim işimi sevemedim her gün sabah olacak korkusuyla yatıp kalkıp işe geliyorum her gün istifa etmek istiyorum ama babam kabul etmiyo istifa edersen gelme diyo arkamda durmuyo. Arkamda sahip çıkacak kimsem yok buraya mahkum ettiler beni çıkamıyorum işin içinden. Erkek arkadaşım vardı yaşadıklarımdan dolayı onunla da aram bozuldu soğudum ondan da görüşmüyorum. Ama elimden bir şey gelmiyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum sabretmekten istemediğim şeyleri yapmaktan çok yoruldum. Hayatta tek başıma kaldım gibi hissediyorum. Çok yoruldum..

Zor bir dönem geçiriyorsunuz haklısınız ama bence de istifa etmeyin, şikayet şikayeti getiriyor bu hayatta, elinizde olanlara minnet etmeye geçin cidden şükrettikçe şükür edeceğiniz şeyler artıyor bu konuda meditasyon videoları var , kitaplar var tavsiye ederim

Zor bir dönem geçiriyorsunuz haklısınız ama bence de istifa etmeyin, şikayet şikayeti getiriyor bu hayatta, elinizde olanlara minnet etmeye geçin cidden şükrettikçe şükür edeceğiniz şeyler artıyor bu konuda meditasyon videoları var , kitaplar var tavsiye ederim
Video ve kitap isimleri tavsiye edebilir misiniz

başınız sağolsun
herhalde üst üste gelmiş zorlanmışsınız

ama babanız haklı değil mi?
neredeyse 30 yaşındasınız, kendi başınızın çaresine bakmanız gereken yaştasınız ve masabaşı işiniz var. yani ne olacaktı ki?
bu iş olmasa ne yapacaksınız?
varsa bir başka planınız başvurun. gidin uğraşın.

onun dışında işiniz olmasa iyice boşluğa düşebilirsiniz
babanıza sığınacak yaşı da zaten geçmişsiniz bu arkamda kimsem yok filan gibi laflar fazla dramatik. sene 1960 değil siz de kente yeni gelmiş 2 örgülü kız değilsiniz, yapmayın böyle.

Psikolojik destek alin. Ben babami kaybettikten sonra hic akil edemedim, sonra cok pisman oldum. Allah annenizin mekanini cennet eylesin, size de sabirlar versin. Yasadiklariniz zor ve bu yüzden ailenizin yakinini da ariyorsunuz, ama düzen bozmak cözüm degil. Ama yardim almaniza ihtiyaciniz var. Baktiniz o sürecte yine is degistirmek istiyorsunuz, yine degistirirsiniz.

Bence sorun iş değil de herşeyin üst üste gelmesi, bence psikolojik yardım al çünkü başka bir işe bile geçsen sen duzelmedikce bu düşüncelerin düzelmez...anneni kaybetmişsin daha yeni ve çok zor bir acı,bence yardım al herkes aynı oranda kaldıramaz kayıpları...sakın istifa da etme çünkü istifa edince düzelmeyecek,bu arada başka bir iş arastirabilirsin...baban arkanda olsa ne olacak kaç kez harçlık alacaksın ya da maddi durumu sana yeni bir iş kuracak kadar iyi mi? Kendini gecindiren ortalama bir maaş değil çok yüksek mal varlığından bahsediyorum, öyle birşey yoksa yeni bir iş bulana kadar devam rt

Başınız sağ olsun 😔

erkek arkadaşınızla bağı koparmanız çok iyi olmuş. İnsan kötü günde destek arıyor. Bulamadıysanız çok iyi olmuş.

İnşallah istediğiniz gibi bi iş bulabilirsiniz. Belki o zaman babanız da karşı çıkmaz

Annenin kaybından dolayı psikolojik destek alman çok iyi olur, erkek arkadaşın destek olmadıysa onunla ilgili doğru bir karar vermişsin.

Zor süreçler.. kim ne derse ne yaparsan yapsin kendini bu durumdan çıkaracak tek kişi sensin, kimseye ümit bağlama. Acını yaşamaktan da asla çekinme, işyerinde kötü hissettiğinde ağla kimseyi takma. Hayat birilerini takmak için çok kısa. Bugünleri atlatmak zordur.

Kardeşin yok mu, tek çocuk musun

farklı bir sehirdesin ama önceden yaşadığın yerdeki insanlarla bağların daha güçlüyse iş arayisina orda da devam edebilirsin. Çevren yoksa yalnız hissediyor olabilirsin, seni tanıyan yasadiklarini bilen insanlarla görüşmek iyi gelir.

müşteri t3msilciliği call center mi yoksa birebir mi görüşüyorsunuz. Sizin yapınıza uygun değilse değiştirin. Böyle tiksinerek nereye kadar gidicek.
Bende zincir marketin birinde çalışırkem böyleydim. Annemle çok kavga ettik. Bu işsizlikte ne işten çıkması düzenli maaşın yatıyor allahtan belanımı istiyon. Ama dinlemedim çünkü psiko ve fiziki açıdan yok kalmamıştı artık. Sonra daha güzel mutlu olacagım bi iş bulmuştum. Annemede bak iyikide çıkmışım demiştim hergün :)

Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah anneciğinizin…

İstifa etmeyin, sonra işsizlikten ve parasızlıktan dolayı daha çok depresyona girersiniz.

Maddi probleminiz yoksa o ayrı tabii,

Merhaba. Ben geçen yıl annemi trafik kazasında kaybettim. Sonra ziraat bankasında müşteri temsilcisi olarak işe başladım 8 ay oldu başlayalı. Farklı bir şehre taşınmak zorunda kaldım ama yaşadıklarımdan dolayı burayı sevemedim işimi sevemedim her gün sabah olacak korkusuyla yatıp kalkıp işe geliyorum her gün istifa etmek istiyorum ama babam kabul etmiyo istifa edersen gelme diyo arkamda durmuyo. Arkamda sahip çıkacak kimsem yok buraya mahkum ettiler beni çıkamıyorum işin içinden. Erkek arkadaşım vardı yaşadıklarımdan dolayı onunla da aram bozuldu soğudum ondan da görüşmüyorum. Ama elimden bir şey gelmiyo köşeye sıkışmış gibi hissediyorum sabretmekten istemediğim şeyleri yapmaktan çok yoruldum. Hayatta tek başıma kaldım gibi hissediyorum. Çok yoruldum..
İletişim mdrkezı çok zor bılırım. İş bulup tekrar cıkabılırsınız.

Başınız sağolsun öncelikle.. yaşınız kaç? Yani çok büyük olduğunu düşünmüyorum, hafi olsa da farketmez de, gelecekten ümidi kesip depresif olmak için çok gençsiniz muhtemelen. Terapi alabilirsiniz, online seçenepi var artık, maddi imkannız varsa haftada bir ilaç gibi gelecektir. Sonra… yani farklı bir iş yeti ya da şehir için ayrılmadan önce yatırımınızı yapsanız ; sınavlara girseniz, garantileyince ordan ayrılırsınz. inanın para her şey olmasa da çok şey..

Başınız sag olsun allah sabir versin🙏 bence maddi durumunuz calismanizi gerektiriyorsa isinizden ayrilmayin. Hem maddi zorluklar hem de yeni is arama surecinin stresini yasamamis olursunuz. İsterseniz baska iş araştırın baktiniz karsiniza bir firsat cikti, mutlu olabileceginiz bir is buldunuz o zaman ayrilirsiniz. İmkaniniz varsa psikolojik destek alsananiz cok iyi olur. Yaşadığınız kayip ve üzüntüsü etkiliyor olabilir isinize bakis acinizi da.

istifa etseniz planınız nedir ?
herhangi bir birikiminiz var mı varsa size ne kadar yeter ?
yeni iş bulma süreniz ne kadar olur ?
calismamanin size iyi geleceğinden emin misiniz ?

Psikolojik destek alin. Ben babami kaybettikten sonra hic akil edemedim, sonra cok pisman oldum. Allah annenizin mekanini cennet eylesin, size de sabirlar versin. Yasadiklariniz zor ve bu yüzden ailenizin yakinini da ariyorsunuz, ama düzen bozmak cözüm degil. Ama yardim almaniza ihtiyaciniz var. Baktiniz o sürecte yine is degistirmek istiyorsunuz, yine degistirirsiniz.
maalesef Türkiye için o bayağı lükse giriyor artık

maalesef Türkiye için o bayağı lükse giriyor artık

Türkiyedeki sartlari bilmiyorum maalesef. Sigortanin karsiladigi doktorlar var diye okumustum ama ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Insan kendi kendine de iyilesme yolunda ilerleyebiliyor, ama ilk önce fiziksel ve psikolojik olarak bir kontrolden gecse iyi olur.

Back
X