- Konu Sahibi neyapsam88
-
Çok sagol duana amin dıyorum. Senın dusuncenı mantıklı ve bana yakın buldugum ıcın soruyorum. Sence bu ayrılık sebebı mıdır? Onun degışmeyecegıne ve cogu konuda benı boyle zorlayacagına bunaltacagına ınanarak devam etmek ıntıhar mıdır. Yoksa bunun baska bır cozum yolu var mıdır?
Ayrıca gozlemcı analızcı oldugum cok dorgu yalnız bu tek basına oldugunda hayat zehır oluyor. Çozum konusunda yeterlı degılım. Eger gorduklerım analızlerım karsınında net tavır ve kararda olmayı becerebılseydım ılk analızımde bu ısı çözerdım ve bu kaçıncı olaysa artık bunları dusunmek zorunda da kalmazdım.
arkadaşlar sağolun yorumlarınız ıcın. Ama bazılarınız kızlık soyadım konusunda tavız verdıgımı dusunmus aslında ben tavız vermedım o zaman da bana bu sekılde baskı yaparak kendı ıstedıgı olsun dıye ugrastı ama ben dırendım acıkladım kızdım vs onu ıkna ettım en sonunda onda vıcdan azabı olustu ve özür dıledı tamam ben gerçekten hatalıydm hıcbırsey soylemıyorum ozgurce ver kararını her kararının arkasındayım dedı ve konu kapandı. Yalnız ben bu dıretme ortadan kalkınca zate kendım ıstemedım eskı soyadımı kullanmayı cunku zaten guzel degıldı ve sevmezdım soyadımı. Sadece onun tavrı yuzunden dıretıp ıkna etmıstım sonra da koymamıstım.
Yalnız bu konuda çözüme hal varamadık sadece kapattık konuyu güzelce açıyorum bazen ama yok hala ıkımız de fıkrımızı degıstırmedık ama konusmuyoruz bu konuyu cunku konusursak buyuyor bılmıyorum nasıl cozecegmı ama bu durumun olmasına da sebep zaten onun aılesı. Eşimi o şekilde yetiştirmişler babanın adını ogluna koyacaksın gıbı o da koymazsa bılıyor alacagı tepkılerı bu yuzden bence dırenıyor. Aslında sebep cocukluk hayalı olması degıl bence sebep aılesının baskısı. Çünü benım yanımda bıle ıkı kere bu konuyu saka ıle karışık ortaya attı kayınvalıdem. eşime çocugunun adını alı koyacagı seklınde. Bu yuzden emınım eşimin dırenmesınde tek sebep aılesının tepkısınden cekınmesı. Nasıl çözecegım hala bılmıyorum. Herşey güzel gidiyor anlaşıyouz her konuda orta yolu buluyoruz ama bu konuyu kapattık duruyor. İlerde başım agrıyacak dıye korkuyorum. Çünku konuşmalar sırasında çocuk dusunmeyelım o zaman cocuguma o ısmı koymayacaksam çocuk yapmayalım bıle dıyebıldı.
ben ondan iyi konumdayim boyle dusunuyorsan sen herseyi sorun eder kavga cikarirsin dusuncen buysa
onora;
ılk paagrafın evet bır anlamda dogru bır saptamam olabılır belkı ben tavız vermedım dıyorum ama sonuc olarak yanlış yol ızledım orada ya buyutmeyecektım ıstemıyorsam ya da kararımı uygulayacaktım en saglıklısı bu olurdu ama boyle bır huyum var ıste benım. Bir seyı baskası bana dayatırsa onu kendım ıstıyor bıle lsam dıretıyorum onu pes ettırıyoum ama sonunda yne o sekılde davranıyorum bu hata ama huy işte.
Eşimi seviyorum gerçekten. Başlarda eveet onun ısrarı ılgısı yuzunden bu evlılıge gırdım ama ılgı ısrarın yanında begendıgım baska huyları da vardı. Beraber kaldıgımız su 2 ay ıcınde de ona hep şunu dıyorum 'ıyıkı pesımı bırakmamıssın ben senı ıstemedım ama sen bu kadar kosmasaydın senın gıbı bır esi kazanamayaaktım' Gerçekten de boyle onunda aynı evde olmak mutluluk verıyor bana ve birçok güzel ozellıgı var sevdıgım. Tmam hoşuma gıtmeyen ufak yanları da var ama oyle ufak tefek kusurlar herkeste olur bende de vardır. Ben eş olma bılıncındeyım gerçekten saglıklı evlılık istiyorum onuna ve boyle evlılıgı zedeleyecek konuların uzerınde cok duruyorum.
Buraya hep sorun yazdım aslında ama guzel anlarımız da cok sadece sıkıntılarımı paylaşamadıgım ıcın kımseyle burada yazarak yorum alarak rahtlıyorum farklı bakıs acıları buluyorum. Bu yuzden de sevmıyor mutsuz gıı algılandım sanırım.
Ama durum boyle degıl. Onunla mutluyum ama actıgım konular dısında. Ve diğer konular çok guzel cozuldu aıleye gıdıp gelme sıklıgı duzene gırdı benım ıstedıgım gıbı ve normall olması gerektıgı gıbı.
Çocuk konusu çözülmedi askıya alındı. Ve ben bu konu çözülmeden hamıle kalmak ıstemıyorum cunku bunun sıkıntısını yasarken mutsuz hamıleleık gecırecegım. Düğünümüz de çok yakın bu arada.
ben ondan iyi konumdayim boyle dusunuyorsan sen herseyi sorun eder kavga cikarirsin dusuncen buysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?