çok yoruldum her hafta farklı bır şeyle çabalıyorum:(( çocuguma babasının adını koyma

Kız olursa sende benim annemin adı olacak ve o başta olacak dee işine gelirse

bende kızımın ısmını degıstırmek ıstıyorum nasıl degıstırdınız acaba belınay 222 ? daha dogrusu bı tanesını sıldırmek ıstıyorum kızım 9 aylık

Bu bir fantazi sanırım.. eski konuları hortlatma fantazisi
Konu açılış tarihi: 23 Ekim 2012

bnm nişanlımın ismi dedesinin ismi o da oğlumuz olursa babasının ismini koymak istiyor. Benim için mahsuru yok aslında ama babasının ismi pek hoşuma gitmiyor ilk başlarda bende koymucam beraber isim buluruz diyordum. Ama düşündüm çok da kötü bi durum değil aslında. bnm ablam bi oğluna kayınpederinin bi oğluna da bizim babamizin ismini koydu babam nasıl da memnun oldu. Haklısınız bu durum hoşunuza gitmiyor olabilir ama eşinizin isim takıntısı vardır sizinde onun istemediği başka bi takıntınız olabilir. Bunlar ayrılma derecesindeki sorun değil bence. Halledilebilir şeyler

esyayi aldin diye evlenmeye mecbur degilsin, bu 1.. bosaninca da o esyalar havaya gidiyor zira.. bunlar onemli degil..
ikincisi de, bu tarz surtusmeler basit gorunse de karsidaki kisinin karakteri hakkinda epey bilgi verir.. bencil midir, kompleksli midir, empati kuramayan biri midir, hepsinin sinyalidir az cok.. o yuzden tum olaylari iyi tartmak lazim.. evet, isim meselesi yuzunden ayrilinmaz belki ama adam bencilse, kompleksliyle, dedigim dedikse ayrilik dusunulebilir.. bunu anlamak gerek.. cunku adam bencilse, bugun isim mevzusu yarin cisim derken her seyde bezdirircesine sergiler karakterini..
dugun olmadan da ayni evde yasamaniz olmamis.. bu tarz seylere ehemmiyet veren birisin gibi hissettim.. evlenmeye mecbur hissetmen biraz da bu yuzden..

Onun ısrarı ile ilişkiniz başlamış onun ısrarı ile istemediğin halde aynı evdesiniz şimdi de başka bir şey için ısrar ediyor ve yukardakileri kabul ettirdi ise bunu da ettirir. Sadece çocuk adı olarak düşünme konu birlikte almanız gereken her karar olabilir. Senin isteklerin neden önemli değil. Ya o çok baskın bir karakter ya sen biraz kabullenicisin. Bence olaya bir de böyle bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…