- 25 Ağustos 2016
- 395
- 344
- 103
- 27
Çok çok geçmiş olsun. İçinde bulunduğumuz zor zamanlar, sürekli gördüğümüz duyduğumuz kötü haberler yüzünden neredeyse hiçbirimizin psikolojisi iyi değil, herkes stresli. Bir de böyle sağlık ve ailesel sebepler işin içine girince insan çok darlanıyor ☹ Allah yardımcınız olsun.
Lütfen önce sağlığınızı düşünün. Bir an önce iyileşmeniz için ne gerekiyorsa onu yapın, aksatmayın. Annenizin tutumlarını hiç anlamadım garip geldi açıkcası bir şey diyemiyorum. Erkek arkadaşınızı da göremeyeceğinizi düşünüp üzülüyorsunuz ama şu an en son üzüleceğiniz şey o olsun bence. Bir de sanırım erasmusa gideceksiniz. İyileşirseniz ve gitme şansınız varsa gözüm arkada kalır özlerim deyip gitmemezlik yapmayın lütfen. Benim en büyük pişmanlıklarımdan biri üniversitedeyken erasmus yapmamak oldu ☹
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim çok. Evet, bugün gideceğim zaten artık. Bir de kimse için hayalleri geride bırakmamak gerek, o iş henüz kesin değil malum üniversitelerin bile akıbeti belli değil ama eğer açılırsa kesin gibi bir şey gitme ihtimalim. :)