çok yoruldum..

Çiftlikten 1lira girmiyorsa eve hangi mantıkla orda çalışıyor eşiniz?
Valla sinir oldum mantığını hayvnlara yem mi etti nedir.

ya inan ben onu elimden geldiğince dinlendiriyorum. bu onun seçimi yorulmak. fakat aile bütünlüğü adına da birşeyler yapmak zorunda diye düşünüyorum. belki de burda bencillik ediyorum. bilemedim.

Yok bencillik le asla alakasi yok. Sizi iyi anliyorum. Esiniz hirs yapip belki sizin bu düsüncenizi göremiyor belki. Yani ona göre o aile bütünlügü icin calisiyor. Burda iletisim farkli olsa belki oda bi sekil anlar.

Çiftlikten 1lira girmiyorsa eve hangi mantıkla orda çalışıyor eşiniz?
Valla sinir oldum mantığını hayvnlara yem mi etti nedir.

aynen öyle. mevcut hayvan kapasitesi dolmalıymış. gelen karla yeni hayvanlar ekleniyormuş falan filan. üstelik tapusuz şeyler. ben salak mıyım gelecekten hangimiz emin olabiliyoruz ki. yarın öbürgün işine gelmiyorsa git dese ben kalıcam öyle dımdızlak. zaten çocuğumu o düşünmüyor bence.

Kusura bakmasın da buna hakim karar verir. Daha boşanma davası açılmadan mal derdine düşmüş.
Diğer işi ne? Memursa başka işte çalışamaz

özel o da. o açmadı açıkçası. şöyle oldu. biz boşanmaya karar verdik. daha doğrusu ben. bana dedi ki oğlumun her şeyini ben karşılayacağım. bakıcısı giyimi okul masrafı falan filan. ben de tamam dedim. sonra barıştık. dedim ki hiç demedin birikimimizi paylaşalım. sadece bunu dedin dedim. o zaman konuşuldu bu.

aynen öyle. mevcut hayvan kapasitesi dolmalıymış. gelen karla yeni hayvanlar ekleniyormuş falan filan. üstelik tapusuz şeyler. ben salak mıyım gelecekten hangimiz emin olabiliyoruz ki. yarın öbürgün işine gelmiyorsa git dese ben kalıcam öyle dımdızlak. zaten çocuğumu o düşünmüyor bence.

Türkiyede tapusus veya yazili olmayan isler sıkıntılı. Yarin obir gün kardesi ile arasi acilsa kalir ortada

Ben bu tempoya dayanamazdim. Hayvancılığı bilirim illet bir şey. Babam anneme inekleri satması için yıllarca dil döktü de ancak ikna etmişti. Bizim birkaç hayvanımız vardı ama elimizi kılınışı bağlıyordu bir yere gidemezsin sabahtan kalkman lazım. Yemi, suyu, şusu busu çok yıpratıcı. Ben asla böyle bir şeyi kabul etmezdim baştan bildiğim için. Eşim bir ara ek iş yapmıştı. Yine kendi işi başka bir şirkete gidiyordu cumartesileri parası da iyiydi haftada bir gün için. Ama ruhum daraliyordu. Hep bu hafta gitmesin falan diye içten içe dua ediyordum. Sonra şirket yapamadı eşim ayrıldı işten bir göbek atmadığım kaldı:KK48: bakın bu yorucu olmayan bir günlük iş beni çok strese soktu akşam yanımda pazar boş. Bazı haftalar gitmiyor evden iş yapıyordu ama çok huzursuzdum. Sizin yerinizde olsam kafayı yerdim sanırım. Çok zor işiniz çok yıpratıcı. Bir de nankörmüş üstüne. Çok zor.

Peki çiftlik konusu dışında bir sikintiniz var mı ? Nasıl anlasiyorsunuz?

Evde huzurun yoksa çocuğunu da huzurlu ve sağlıklı büyütemezsin. Boşandığında maddi olarak sıkıntıya girmeyeceksen çekme boşa.. düzelmez çünkü .. kimseden de destek bekleme allah yardımcınız olsun

Ciftlik isini bastan kabul etmissiniz
Ne bekliyordunuz ciftlikten?
Sabah 8 de gidip aksam 5 te servisle eve gelmesini mi?i:KK66:

Bence bu konuda haksizsiniz.
Is hayati bu hersey olabilir.

Diger konularda hakli olabilirsiniz

Ama su var ki; hayat bazi seyleri cekmek icin cok kisa.

Back
X