- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Bence başka bir doktora götürün.
Sağlıklı bir çocuk durup dururken bu kadar çok ağlamaz..
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mesela..
Tahlil aldı mı doktorunuz..
Bebeğin ağlaması iyidir ciğerlerindeki ödemi atar bence ebeveynleri olarak siz biraz daha sakin ve birbirinize karşı anlayışlı olun. Allah analı babalı büyütsün3 aylık kızım son 1 haftadır çok huysuz böyle içi cikasiya ağlıyor her ay rutin kontrolü ne gidiyorum bi sorunu yok iyi de o zaman neden ağlıyor buyuzden ne kendime ne evime nede eşime bakamadım titiz de biriyim ama elim degmiyo hiç bir şeye eşimle de kavga ediyoruz geriyo bu çocuğun huzursuzlugu napicam bilmiyorum başım beynim çatliyo
Düzenli olarak rezene çayı verin uyutur ,gazını alır sizde için .Eşinizde içsin .Kavga etmeyin net ve kısaca kendinizi ifade edin eşiniz sizi anlayacaktır.Oğlum 7 ay boyunca ağladı çok emdiği içinmiş.Pirelli reklamındaki beyaz adam gibi bacakları vardı.Tombişim benim.3 aylık kızım son 1 haftadır çok huysuz böyle içi cikasiya ağlıyor her ay rutin kontrolü ne gidiyorum bi sorunu yok iyi de o zaman neden ağlıyor buyuzden ne kendime ne evime nede eşime bakamadım titiz de biriyim ama elim degmiyo hiç bir şeye eşimle de kavga ediyoruz geriyo bu çocuğun huzursuzlugu napicam bilmiyorum başım beynim çatliyo
Her ay gösteriyorum doktora diş rahatsız ediyor olabilir dedi ama mesela bugün iyi huysuz değil neden bi öyle bi böyle3 aylık bebeğin böyle huysuz olması çok normal belli ki gaz problemi var, doktora götürdünüz mü farklı bir rahatsızlığı da olabilir?
Ayy bizimki de tombul çokça emiyo sutumun yettigini biliyorum çünkü kilosu iyiDüzenli olarak rezene çayı verin uyutur ,gazını alır sizde için .Eşinizde içsin .Kavga etmeyin net ve kısaca kendinizi ifade edin eşiniz sizi anlayacaktır.Oğlum 7 ay boyunca ağladı çok emdiği içinmiş.Pirelli reklamındaki beyaz adam gibi bacakları vardı.Tombişim benim.
Çok zor dün onla ağladım hiç durmadı başım beynim çatladi ağrı dan midem bulandı dedigin gibiii bi gülüşü yetti sabahİnsani cidirtir bunlar ama bi gülümsemesi yetiyor simdi 19 aylik beni görmesin anneeeeee diye seslenir bu bile mutluluk bana göre ask bu allah sabir versin size de
Yok belli bir saati kakayi cisi yapıyo yani gazı da maşallah salı salı veriyo bilemedim kiBen 3 bebek buyuttum ucude birbirinden farkliydi hele bitanesi annemle birlikte aglatirdi bizi gaz problemi olabilir onla beraber hic dinmeyen sancida olabilir aglama saatleri varmi nobet seklinde birde idrar yada kakasini yaparken nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?