Çok yoruldum:(

Aynen nazardan diye düşünüyorum bende çünkü beynim ağrıyo benimde artık berbat durumdayım yani babası da bende tukendik

Boyle bir durumda esinin size bakmasi lazim. Niye esine bakman gerekiuyor gibi dusunuyorsun ki ?

Yapabileceğiniz tek şey ağladığında sakin olmak
siz huzursuz ve gergin olduğunuzda bebekte ağlayarak bunun 10 katını size verir

Bir tanıdığımızın bebeği de böyle ağlarken aldım kucağıma başladım sohbet etmeye artık ne bulursam anlatıyorum pıtırcığın canı gevezelik çekiyormuş.

Ama kendi bebeğim de bunu yapamıyordum ilk bebek zor gerçekten niye ağlıyor diye yiyip bitiriyordum kendimi. Şimdi o günler geliyor aklıma. Gaz sancısı olabilir. Aç olabilir ki 10 dk da bir emzirirdim ilk 4 ay. Ses isteyebilir sessiz ortam isteyebilir. Üşümüş olabilir. Sıcaklamış olabilir.
Yani biz büyükler ayağımızdaki çoraptan huzursuzsak çıkarıyoruz en küçük örnekle bebekler bunu yapamıyor söyleyemiyor ve sadece ağlıyor lar. Ben 2 ay oğlumu hiç uyutamadım birgün gaz masajı için yüzüstü yatırdım ve öylece uyudu ve 2 yaşına kadar da öyle uyudu. Tabi ben yine tetikte uyanık. 9 aya kadar allaha dua ediyordum biri gelsin çocuğu sevmeye de temizlik yapayım yemek yapayım diye . Zaten ilk 6 ay hep uyanık olduğu saatlerde dim dik tuttum kucağımda oturtmak yasak olduğu için. Oda dik durup etrafı izlemek istedi hep.

Geçici bu günler merak etmeyin bakın şimdi öğle yemeğini yedirdim o oyuncakları ile oynuyor bende kk kaçamağı yapıyorum

Canim hic oturamaz diye bir sey yok aslinda alti aydan kucukken. Biraz otyrabilir bebekler kucakta. Bende oyle saniyordum baktim gazini cikarirken gemsireler oturtuyolar dizlerine boynunu ve cenesinintutup cikariyolardi gazini sirtina vurarak.

Canim hic oturamaz diye bir sey yok aslinda alti aydan kucukken. Biraz otyrabilir bebekler kucakta. Bende oyle saniyordum baktim gazini cikarirken gemsireler oturtuyolar dizlerine boynunu ve cenesinintutup cikariyolardi gazini sirtina vurarak.
Elle destekli oturtmak değil canım kastettiğim. Bizimki mesela sürekli hertarafı görmek istiyordu yani öylece koltuğa oturtmak zarar veriyor. Destekleyecek şekilde bende oturtuyordum

Sürekli ağlayabiliyor bebekler, türkçesini bilemiyorum. Hamileliğinizin stresli geçmesi gibi bir durum var mıydı? Bu sebep olabilir mesela.

Sürekli ağlayabiliyor bebekler, türkçesini bilemiyorum. Hamileliğinizin stresli geçmesi gibi bir durum var mıydı? Bu sebep olabilir mesela.
Hemde ne stres neler yaşamadım ki kv gorumce elti ki halen yaşıyorum bugün eşimle kavga ettik bugün kızım da kudurmus vaziyette halen uyumadi

Bebek eşten işten ve kendinden önce gelir.Allah bağışlasın. Her şeyinizi verseniz alamayacağınız birşey o. Bir an önce kendinize gelip fikrinize sahip çıkmalısınız .Eşinize bakmayın. eşiniz size yardım etsin.Onun bakımı doğduğu zamandı geçti. Şimdi bebek bakılacak. sizin sıkıntı ve stresiniz bebeğe geçer ve kolik olur. Bizzat başıma geldi çok zor oluyor. bir an önce yardım alın. Eşiniz arada sizi dinlerdinsin. siz de imkanınız varsa bir psikoloğa görünün.

Hemde ne stres neler yaşamadım ki kv gorumce elti ki halen yaşıyorum bugün eşimle kavga ettik bugün kızım da kudurmus vaziyette halen uyumadi
Büyük ihtimalle bundan kızınızın huzursuzluğu. Bebekler tüm stresi hissediyorlar aslında sorunlu olan bebeğiniz değil, anne karnında o stresle büyüyor bebek ve dünyaya gelince de bu tarz sorunlar oluyor. Siz olabildiğince huzur vermelisiniz ona, şuanki stresinizi de alıyor mesela. Allah yardımcınız olsun.

Gazına dikkat et.uzmantv den izle gaz çıkarma yöntemi...bende bnaldım hayattan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…