- 28 Ekim 2013
- 1.082
- 173
- 93
- Konu Sahibi suheylaylmz
-
Aynen nazardan diye düşünüyorum bende çünkü beynim ağrıyo benimde artık berbat durumdayım yani babası da bende tukendikNazara inanirim.doktra goturup sorunu yokms madem.dua okuyun.ve stresli olunca bebeginizede yansir.kulagina sessizce ninniler fisildamayi deneyin sirtinida sivazlayarak.hava soguk belki sizde kendnzi usutmsnzdr emiyrsa.kulagi karni agriyr olabilir.karninada masaj yapin..
3 aylık kızım son 1 haftadır çok huysuz böyle içi cikasiya ağlıyor her ay rutin kontrolü ne gidiyorum bi sorunu yok iyi de o zaman neden ağlıyor buyuzden ne kendime ne evime nede eşime bakamadım titiz de biriyim ama elim degmiyo hiç bir şeye eşimle de kavga ediyoruz geriyo bu çocuğun huzursuzlugu napicam bilmiyorum başım beynim çatliyo
Olur mu beyefndı daha dun kivi soy şunu getir diye triplere giriyorBoyle bir durumda esinin size bakmasi lazim. Niye esine bakman gerekiuyor gibi dusunuyorsun ki ?
Bir tanıdığımızın bebeği de böyle ağlarken aldım kucağıma başladım sohbet etmeye artık ne bulursam anlatıyorum pıtırcığın canı gevezelik çekiyormuş.3 aylık kızım son 1 haftadır çok huysuz böyle içi cikasiya ağlıyor her ay rutin kontrolü ne gidiyorum bi sorunu yok iyi de o zaman neden ağlıyor buyuzden ne kendime ne evime nede eşime bakamadım titiz de biriyim ama elim degmiyo hiç bir şeye eşimle de kavga ediyoruz geriyo bu çocuğun huzursuzlugu napicam bilmiyorum başım beynim çatliyo
Canim hic oturamaz diye bir sey yok aslinda alti aydan kucukken. Biraz otyrabilir bebekler kucakta. Bende oyle saniyordum baktim gazini cikarirken gemsireler oturtuyolar dizlerine boynunu ve cenesinintutup cikariyolardi gazini sirtina vurarak.Bir tanıdığımızın bebeği de böyle ağlarken aldım kucağıma başladım sohbet etmeye artık ne bulursam anlatıyorum pıtırcığın canı gevezelik çekiyormuş.
Ama kendi bebeğim de bunu yapamıyordum ilk bebek zor gerçekten niye ağlıyor diye yiyip bitiriyordum kendimi. Şimdi o günler geliyor aklıma. Gaz sancısı olabilir. Aç olabilir ki 10 dk da bir emzirirdim ilk 4 ay. Ses isteyebilir sessiz ortam isteyebilir. Üşümüş olabilir. Sıcaklamış olabilir.
Yani biz büyükler ayağımızdaki çoraptan huzursuzsak çıkarıyoruz en küçük örnekle bebekler bunu yapamıyor söyleyemiyor ve sadece ağlıyor lar. Ben 2 ay oğlumu hiç uyutamadım birgün gaz masajı için yüzüstü yatırdım ve öylece uyudu ve 2 yaşına kadar da öyle uyudu. Tabi ben yine tetikte uyanık. 9 aya kadar allaha dua ediyordum biri gelsin çocuğu sevmeye de temizlik yapayım yemek yapayım diye . Zaten ilk 6 ay hep uyanık olduğu saatlerde dim dik tuttum kucağımda oturtmak yasak olduğu için. Oda dik durup etrafı izlemek istedi hep.
Geçici bu günler merak etmeyin bakın şimdi öğle yemeğini yedirdim o oyuncakları ile oynuyor bende kk kaçamağı yapıyorum
Elle destekli oturtmak değil canım kastettiğim. Bizimki mesela sürekli hertarafı görmek istiyordu yani öylece koltuğa oturtmak zarar veriyor. Destekleyecek şekilde bende oturtuyordumCanim hic oturamaz diye bir sey yok aslinda alti aydan kucukken. Biraz otyrabilir bebekler kucakta. Bende oyle saniyordum baktim gazini cikarirken gemsireler oturtuyolar dizlerine boynunu ve cenesinintutup cikariyolardi gazini sirtina vurarak.
anladim canim,. Bebekler cok merakli :)Elle destekli oturtmak değil canım kastettiğim. Bizimki mesela sürekli hertarafı görmek istiyordu yani öylece koltuğa oturtmak zarar veriyor. Destekleyecek şekilde bende oturtuyordum
Hemde ne stresSürekli ağlayabiliyor bebekler, türkçesini bilemiyorum. Hamileliğinizin stresli geçmesi gibi bir durum var mıydı? Bu sebep olabilir mesela.
Ben çok ağlayınca kucağıma alıp duşa giriyordum çıkınca birde masaj mis gibi uyuyor du ozamanHemde ne stresneler yaşamadım ki kv gorumce elti ki halen yaşıyorum bugün eşimle kavga ettik bugün kızım da kudurmus vaziyette halen uyumadi
Büyük ihtimalle bundan kızınızın huzursuzluğu. Bebekler tüm stresi hissediyorlar aslında sorunlu olan bebeğiniz değil, anne karnında o stresle büyüyor bebek ve dünyaya gelince de bu tarz sorunlar oluyor. Siz olabildiğince huzur vermelisiniz ona, şuanki stresinizi de alıyor mesela. Allah yardımcınız olsun.Hemde ne stresneler yaşamadım ki kv gorumce elti ki halen yaşıyorum bugün eşimle kavga ettik bugün kızım da kudurmus vaziyette halen uyumadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?