çok yoruluyorum

yaren3884

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
11
2
86
Kayseri
nasıl anlatılır bilmiyorum ama sevişirken ben aktif olmazsam orgazm olamıyorum iplerin elimde olması lazım yani ve bu 5 10 dk sürüyor mutlu sona ulaşıyorum ama kan ter içinde kalıyorum benle aynı durumda olan varmı çok merak ediyorum doğrusu :)))

Kilo sorunun varsa bitti gitti valla :-C saka bir yana sizinle ayni durumda olanlari ogrenip ne yapacaksiniz ki :-O

cok üzüldüm durumunabıcok kısı senın durumunda zaten cınsellık efor ısteyen bıseydır zaten bunun sadece sızın sahsınıza münasır bırsey oldugunumu sanıyorsunuz?
cok yoruluyorum dıyınce bende ısyerınde cok yogun calısıp evdede ıs guc coluk cocukla ılgılenıyosun zannetmiştim

Son düzenleme:
Nasil anlatirsin bilmiyorsun ama iyi anlatmissin MASALLAH...
Senle ayni durumda olan olsa ne olacak ?

enerji iceceği falan iç fındık fıstık vs falan ye...

mutlu sona ulaşıyorsan yorgunlugunada deqsin boşveeeeeeeeeeeee

Arkadaşım yanlış anlama ama bence dertleneceğine şükür et
en azından yorularakta olsa mutlu sona ulaşmanı sağlayacak bir erkek var
bak kk da evlenip senelerdir bakire eşinin onu arzulamasını bekleyen bayanlar var
yada eşi bencil olan cinsel hayatında bir kere bile orgzam olmamış kadınlar var
ne diyelim bedenine kuvvet
belki öncesinde bal pekmez bolca yersen az yorulursun

yaseminim bende öyle sanmıştım neyse daha öncede birkaç taktik vermiştim arkadaşa hemen bir tanede daha yazayım eşine söyle birazda o efor sarfetsin
yaseminim kız sen daha doğurmadınmı bir avazda doğruman dileğiyle canım doğumdan sonra bizleri unutma seni merak ederiz

yoruluyorum yazınca dedim bende heralde çok zor yorucu işte çalışıyor üzülmüştüm

ama ne desemki şimdi ya yorulmaya devam edeceksin ya da yorulmamak için hiç beraber olmayacaksın eşinle
başka çözüm gelmedi aklıma:26::26::26:

bende iş de yoruluo ev de en az iki çocuk onun yolunu gözlüo sanmıştım :)

Emek olmadan yemek olmaz

Senin bu yaptıklarını bu sitedeki yüzlerce kadın, sabahın köründe işe gidip, trafik çilesi çekip, akşam yemek yapıp,çocuk bakıp üzerine yoga niyetine yapıyor =))

Niye yoruldun anlamadım, antremansızsın galiba, hamlıktan, çalış geçer =))

Üyenin 2. mesajı ve cevap yazmaya değer bulmadığımdan arkama bakmadan ben kaçar

iki yanınıza vantilatör koyun. terinizi alır.

senin gibileri nasıl halledicez işte orası meçhul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…