- 22 Ağustos 2025
- 12
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi EndlessHorizon
-
Şap bir süre sonra cinsel hayatı kötü etkiliyor mu peki, uzun vadede zararı var mı bilginiz var mıNiye düşürmek istiyonuz? Şap var baya etkili.
Kökten çözümNiye düşürmek istiyonuz? Şap var baya etkili.
Bilinen bir zararı yok. Öyle olsa askeriye kullanmazdı uzun bir süre sanırım.Şap bir süre sonra cinsel hayatı kötü etkiliyor mu peki, uzun vadede zararı var mı bilginiz var mı
Kendinizin mi sevgiliniz/eşinizin mi neden ayrıcaÇok etkili olan yöntemler söyler misiniz? Yiyecek yada bildiğiniz hap vs. De Olabilir.
Fazla varsa alayım.Çok etkili olan yöntemler söyler misiniz? Yiyecek yada bildiğiniz hap vs. De Olabilir.
Fazla varsa alayım.
Seve seve alırdım ben deVerilse bende seve seve paket yapip yollayabilirim
Kendimi için. Herşeyin fazlası zararKendinizin mi sevgiliniz/eşinizin mi neden ayrıca
O dönemseldir kendinizi rahatlatın geçin niye kafaya takıyorsunuzKendimi için. Herşeyin fazlası zarar
İnşallah dönemseldir. Biraz bende uzun sürünce artık bunu düşünmekten rahatsızlık geldi bana.O dönemseldir kendinizi rahatlatın geçin niye kafaya takıyorsunuz
Dönemseldir vücudunuzu dinleyin eğer istiyorsan engellemeye çalışmayın benceİnşallah dönemseldir. Biraz bende uzun sürünce artık bunu düşünmekten rahatsızlık geldi bana.
Valla zamanında ben de denedim ama ne yapsam düşmüyor.hatta inadına daha da çoğalıyor.Çok etkili olan yöntemler söyler misiniz? Yiyecek yada bildiğiniz hap vs. De Olabilir.
Niye düşürmek istiyonuz? Şap var baya etkili.
Şap bir süre sonra cinsel hayatı kötü etkiliyor mu peki, uzun vadede zararı var mı bilginiz var mı
Bilinen bir zararı yok. Öyle olsa askeriye kullanmazdı uzun bir süre sanırım.
Bu değerli bilgi için teşekkür ederiz. Libido düşüren bişey var mı peki? Millet artırmaya çalışıyo konu sahibi de düşürmeye.“Şap” yani kimyasal adıyla "potasyum alum" eskiden su arıtma, deri tabaklama gibi teknik işlerde kullanılmış bazı kişilerde sağlığı riske atabilecek bir madde..... Kimse bu maddeyi yüzlerce insanın yemeğine karıştırmaya cesaret edemez.... O yüzden askeriyede öyle bir uygulama yok.... Kısaca ŞAP la libido düşürme, askerlere yedirme tam bir şehir efsanesi..... Ayrıca bu konuda cinsel isteği azalttığına dair bilimsel hiç bir çalışma yok....
Demekki o kadar yüksek libido var ki konu açıp derman aramaya kadar fazla libido varBu değerli bilgi için teşekkür ederiz. Libido düşüren bişey var mı peki? Millet artırmaya çalışıyo konu sahibi de düşürmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?