Çok zor aileden uzak yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin ((( sürekli ağlıyorum

Bende ailemden 6 saat uzaktayim...
Gün icinde cok fazla düşünüyorum, hayat kısa ne olacağımız belli değil peki neden en sevdiklerimden uzakta yaşamaya çalışıyorum....
Hayat çok acımasız illa sürüklüyor biyerlere. Bende dayanamıyorum açıkçası, 1 yıl olmak üzere alışamıyorum..

Bana göre 2,5 saatlik bir mesafe, mesafe bile değil.

Alışırsınız

Ortam değişikliği biraz üzmüş

Lakin bu durum sadece ailenizle ilgili değil

Tüm yaşam düzeniniz değişmiş alışırsınız yeni ortama da

Aileniz her an yanınızda olamaz

Siz bir bireysiniz bağımlılık duygusundan kurtulmalısınız

Kendinize Zaman tanıyın bu süreçte eşinizle daha yakın olmanın tadını çıkarın

Seni çok iyi anlıyorum. Tayin olduğum ilk sene aynı duyguları yaşadım. Ayrılik ve alısamamadan saçmaladim bile. Uzerinden 6 sene gecti. Simdi donup bakinca guluyorum:)) iyi ki oyle yapmisim diyorum. Yeni bir duzen, yeni sehir illaki etkiliyor. Hele ki cabuk alisan biri degilseniz. Psikiyatriye bile gittim. Cozumu cevre arkadas edinmem oldu. Haa bir de aglamalarimi durdurmak icin ilac. Zamanla gececek bu duygular. Duygularini esinle paylasabilirsin ya da psikolojik destek alabilirsin. Seni senin gb olan biri anlar. Yok ben daha uzagim yok bu dert mi yok bilmem ne diyenleri bir kenara b8rak ve zamana arkadaslar edinip kahve icmeye gitmeye bak. Esinle sehri tanimak icin turlayin.

Zamanla alışılıyor. Bende dört yil uzakta okudum ilk gün bırakıp gitmeyi düşündüm cok agladm ama baktım ki her zaman sevdiklerin yanında olması imkansız. Canlari sag olsun yeterli diyosun. Haline sukrediysn. Benimle aynı odada kalan arkafasimin annesi babası yoktu ben utanırdm ailemle konuşmaya yanlarına gidemiyorum diye ağlamaya. Cunku benim istedigimde gidebileceğim ailem vardı . Hem yakın seninkiler uzulme ilk baslarda herkes senin yaşadıklarıni yaşamıştır anormal bir durum yok yani gecicek zamanla.

Alışamassam dönücem başka Çare yok

Alışamassam dönücem başka Çare yok
Sana yaptıgım saçmalıgı anlatayım: Başka müdür olsa gözümün yaşına bakmazdi da iyisine denk geldik. Memleketimden 9 saatlik mesafede bir ile atandim. Kpss belasini gecmisim atanmisim, ogretmen oldum artik diyebiliyorum. Neyse annemle bu ile geldik, kuzenin yanina gittik ve o arada ev ariyoruz. 2 haftaya bulduk, hic tanimadigim bir ev arkadasi da edindim. Anneme gitme dedim ama gitti. Beni aldi mi depresif duygular.. ise basladim haftasina icmeye basladim. Ise gitmeyecegim , istifami verip donecegim ya da intihar edecegim. Kafaya bak:) ben 2.hafta kimseye bir sey demedim, rapor yok, geceden ictim, telefonu kapattim, sabah ev arkadasima cikiyorum diyip geri eve girdim yattim. Herkes beni ariyor tabi ulasamiyor. En son kuzene ulasmislar. Geldi kapiyi caliyor yumrukluyor, inat ya acmadim. Sonra kirayim dedi actim. Ha bu arada sevgilimden de ayrilmistim. Konustuk. Ne emeklerle geldigimi sordu. Gitsem ailemin maddi manevi emeklerine de yazik olacakti. Eve donmek yerine psikiyatriden ve ev arkadasimdan yardim aldim. Onunla konustuk dertlestik. En azindan esin var. Hayat arkadasin var yaninda.Ertesi gun okula gittim. Mudure de anlattim ruh halimi. Adam sag olsun islem yapmamis. Ilk gunden sari zarfi gormedik:) simdi ailenin yani mi kendi duzenin mi dersen, kendi duzenim derim. Iyi ki gitmemisim. Olanca lafi isitirdim zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…