Alışamassam dönücem başka Çare yok
Canım ben evleneli 4 yil oldu hala ilk firsatta ailemin yanindan çıkmıyorum.zor gercekten helede universiteyi dışarda okuduysan aile ozlemin evlenince daha da artıyorKızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
Ohooooo sen ne diyon kuzum benim ailem Edirnede ve ben nerdeyim bil bakalim? Almanyadayimmmmm sen en azindan ayda 1 kez gidip gelirsin peki ya ben? Ailemi yilda 1 veya 2 kez görüyorum bazen 1 yili görmedigim oldu :))))Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
şaka dimi :)Ailemin olduğu şehre geri dönmeyi bile düşünüyorum istifa edip
Ayni şehirde olsam böyle olmazdı emin olunArkadaslar bilimsel merakimdan kaynaklanan bir sorum var.. ailelerinizden ayrilamiyorsaniz neden evleniyorsunuz?
Tekrar geri tayin isticem alışamassamşaka dimi :)
Ben ztn annemle büyümedim dedemle büyüdümAbartının da bu kadarı. İnsanlar evladını ailesini kaybediyor. 2.5 saatlik mesafeye ağlanır mı? Otursaydınız ya annenizin dizinin dibinde ne diye evlenir böyle tipler anlamam.
Ben çok kötüyüm artık başıma ağrılar giriyo gidicem geri Galiba10 gün sonra ailemin yanına gidecem Önceleri senle aynı acıyı yaşayan ben şimdi eşime aceba gitmesek mi çocukla evde olduğu gibi rahat edemem diyorum :-D
Eşin ne diyor bu durumuna.Biz evlenince bir aile oluyoruz,nasıl ki annen bir aile kurduysa annesinin dibinde değilse bizlerde evlenince bir aile oluyoruz.Çocuk gibi davranmayın bence.Eşinle mutluysan gider h.sonları görürsün aileni.Tekrar geri tayin isticem alışamassam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?