Çok zor aileden uzak yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocaman kadınsınız, anneniz de zamanında evlenip ailesinden ayrılmıştı, siz de evlendiniz ayrıldınız. Yani bu döngü böyle devam eder. Ben anlamıyorum böyle kendini yakıp bitirenleri. Aileniz hayatta şükür ve artık kendi aileniz var. Herkes kendi yuvasından sorumlu.
Madem bu kadar bağlıydınız evlenmeseydiniz keşke.
Benim kadar ailesine düşkün kimse yoktur ama artık benim de bir ailem var ve bu bilinçle hareket ediyorum. Ah vah etmiyorum. Biraz kendi başımızın çaresine bakmayı öğrenmemiz lazım.
Sırf aileye yakın olmak için istifa etmek? Şaka yaptığınızı varsayıyorum.

O zaman neden evlendiniz.Madem bu kadar ailenize bagliydiniz ne diye evlenip eşinizin hayatinida bu üzüntüye dahil ettiniz
Anlamıyorum cidden.
Üniversiteyi şehir dışında okudum.
Gittiğim ilk hafta çok uzulmustum.henuz 19 yaşındaydım.
Sonra kendime geldim.guclu olmam gerekiyor dedim ve dayandım.zaten 4 yıl diye teselli etmiştim kendimi.
Sonra alıştım..eşimle tanıştık ve okuduğum şehre gelin gittim.bi 4 yıl daha eşimle kaldık.
Şimdi mecburi hizmet dolayısıyla 2 senedir dogudayiz.
Burda ha diyince gidemiyorum.ucak çok pahalı.zaten hava şartları kötü.en yakın havaalanı 1saat uzaklıkta bebeğinde var.
En son haziran yayında ailemin yanına gidebildim..şimdi ya sömestir bekliyorum.hava şartları iyi olursa gidebileceğim yada yazın gidecegim.
Bı Allah'ın kulunu tanımadan sıfırdan yeni çevre kurdum.mecbur yaşayacağım.cunku benim tercihim.elbette zorlandığımız oluyor.gurbetligi yıllardır yaşıyorum.
Ama pişman olmadım hiç.kendimi aileme ve işime verdim.yasayip gidiyorum..güçlüyüm..
Zorlanmanizi anlarım daha yeni ama yok yapamıyorum edemiyorum laflarını anlamıyorum kusura bakmayin

yok ya anlamiyorum hakketen. bukadar bagimlilik neden? kendi aileni kurmussunuz oh ne guzel yeni bir hayat annecim de annecim... azicik ayaklariniz uzerinde durun ya. azicik guclu olun. anne olacaksiniz bu ne ya. 19 yasinda ciktim baba evinden okul is evlilik hep uzaktaydim. o yasimda bile boyle sizlanmadim...
madem bukadardin neden evlendin. otursaydin evinde.

Arkadaşlar abartmayın bazıları zor alışıyor bende böyleydim ama geçti gitti sonra çok sevdim gittiğim yeri. Zaman lazım

Ben de ailemden 6 saat uzak kaldigim dönemde her gun aglar kendimi perisan ederdim . Annemi cok ozlerdim. En son onlarin yaşadığı yere tayin istedik de rahatladim. 10 dakika mesafe de oturuyorim simdi

Canım ben evleneli 4 yil oldu hala ilk firsatta ailemin yanindan çıkmıyorum.zor gercekten helede universiteyi dışarda okuduysan aile ozlemin evlenince daha da artıyor

Ohooooo sen ne diyon kuzum benim ailem Edirnede ve ben nerdeyim bil bakalim? Almanyadayimmmmm sen en azindan ayda 1 kez gidip gelirsin peki ya ben? Ailemi yilda 1 veya 2 kez görüyorum bazen 1 yili görmedigim oldu :))))

Canım ya zordur tabi hemde yeni ewlisin daha da zor olur. bende 7 yıllık ewliyim ve evlendiğim günden beri ailemdn 18 saatlik uzak şehirde oturuyorum. Önceleri dayanılmaz gibi geliyor ne evin ne isteyerek aldığın eşyalar ne hiç birşey seni mutlu etmeye yetmiyor ama zamanla alışıyorsun hatta herkesten uzak olmanın daha da güzel olduğunu farkediyorsun. Yılda 2 defa giderim annemlere 15 gün falan kalır geri evime dönerim. İnan bana geçecek bende geçtim o yollardan şimdi herkesten uzak olmanın tadını çıkarıyorum doya doya

Insanlar artik 2.5 saatte ayni sehir icinde bir yerden bir yere zor gidiyor. Benim de ailemle aramda 1100 km var. Uzaklik zor evet ama kendi ayaklarınızın uzerinde durmaniz gerek. Yarin obur gun cocugunuz oldugunda ona tek basiniza bakabilmek icin

Tekrar geri tayin isticem alışamassam
Eşin ne diyor bu durumuna.Biz evlenince bir aile oluyoruz,nasıl ki annen bir aile kurduysa annesinin dibinde değilse bizlerde evlenince bir aile oluyoruz.Çocuk gibi davranmayın bence.Eşinle mutluysan gider h.sonları görürsün aileni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…