- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Çaylar bendenGelin o zaman çekirdek çitleyelim
Haftasonları bile gidilip gelinecek mesafe.. Sıkma canını. Burda çoğumuz ailemize uzağızKızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
Yani çok kötü hissettiğinde 15 gün falan gitmen çok iyi olur senin içinBen çok kötüyüm artık başıma ağrılar giriyo gidicem geri Galiba
Aldırırız belki ama ev yaptırdık burda gidersek istanbula kiraya gidicez maddi olarak daha kötü olucazBu kadar kolay istediğiniz şehre tayin aldırılıyorsa aldırın siz de rahat edin eşiniz de.
900 km, 11 yıl ve yalnız diyorum.Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
Öylede bazen kalbe söz gecmiyorDediklerinizin hepsini yapayalnız yaptım, Baska yapan bir sürü insan da vardır.. kendinize zaman verin elbet alışacaksınız.. Önyargılı olmayın..
Aldırırız belki ama ev yaptırdık burda gidersek istanbula kiraya gidicez maddi olarak daha kötü olucaz
Alışmaya çalışcam ama korkuyorum alışamam diyeCanım bu devirde el almak dizmek o kadar zor ki sende çalışıyorsun bunu çok iyi bilirsin. Biraz kendini zorla alışmaya çalış . Ailenin yanında olmak çok güzel herkes ister ama şartlar bazen buna o elverişli olmuyor. Hani yurtdışı olur yada cok cok uzak olur haklısın derim de 2 -3 saaatlik mesafe cok yakın sayılır istediğin zaman gidersin. Arada anneni çağır o gelir gider alışırsın elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?