Çok zor aileden uzak yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayni şehirde olsam böyle olmazdı emin olun

Iyi de evlilik demek sevdiginiz insanla bir aile olmak demek zaten.. ayni sehirde olma gibi bir zorunlulugunuz yok ki.. yurt disi isiniz olsa ne yapacaksiniz bosanacak misiniz? O zaman neden evlendiniz?

istanbulda bir yerden bir yere bu saatte gidiyoruz biz. bu kadar ağlayacak ne var anlamadım dolayısıyla.

Aileniz artık evlendiğiniz adam.
Anne babayı özlemek normal elbette ancak şu duruma gelmek ne evliliğiniz ne iş hayatınız için ne iyi ne de mantıklı

Konuyu dün açıp dün ilk iş günümde yazdığınıza göre 3 gündür falan çalışıyorsunuz ne çabuk anladınız ruh hastası olduklarını, 3 gümde kim nereye alışmış? Bence yaptığınız çocukluk hatta biraz da şımarıklık. Kendi aileniz var artık, böylesine aileye bağımlı bir bireyi benim aklım almıyor üstelik ağladığınız mesafe 2 buçuk saat. Allah başka dert vermesin

Benim yapım böyle elimden gelen bşy değil mutsuzum

Benim yapım böyle elimden gelen bşy değil mutsuzum

Siz dönmeyi kafanıza koymuşsunuz, alışmak gibi bir çabanız olmaz çünkü isteğiniz yok. Derdinize çözüm de aramıyorsunuz, konuyu neden açtınız merak ettim, evet dön siye destek mi istiyorsunuz? Ağlamaya devam o zaman ne diyeyim başka bilemedim

6.5 yıl oldu halen yanlış yaptım uzağa gelmekle diyorum.

Hayat ne garip! Bende keşke sevdiğim adama kavuşsaydimda her yerde yaşardim onunla yeterki onla olabilseydim

Mesafeniz is düzeninizi bozmayacak kadar kısa, haftasonu tatiliniz de varsa boşuna ayrıyız diye dusunup uzulmeyin, sonucta evlenmissiniz ve ayri bir yuvaya zamanla alisabilirsiniz. Bu durumun en guzel yani kavuşmaların cok kıymetli olmasi oluyor, guzel tarafından bakın. Bu zamanda insanlar gurbetlik cekiyor yurt dışında. Daha uzak mesafede de olabilirdiniz. Suan ideal bir uzaklık zamanla gidip gelerek alışırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…