Ayni şehirde olsam böyle olmazdı emin olun
Kızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
Cok başım ağrıyo artık ruh sağlığımı kaybettimAileniz artık evlendiğiniz adam.
Anne babayı özlemek normal elbette ancak şu duruma gelmek ne evliliğiniz ne iş hayatınız için ne iyi ne de mantıklı
Yeni iş yerimdekilerde tam bir ruh hastası ne iş ne şehir alışamadımHafta sonu esinizi de alin annenize gidin.
Universiteyi hic mi disarda okumadiniz?
Bence biraz abartmissiniz....
Öyle ama inanın fark edıo aileden uzaklık ruh haliniistanbulda bir yerden bir yere bu saatte gidiyoruz biz. bu kadar ağlayacak ne var anlamadım dolayısıyla.
Benim yapım böyle elimden gelen bşy değil mutsuzumKonuyu dün açıp dün ilk iş günümde yazdığınıza göre 3 gündür falan çalışıyorsunuz ne çabuk anladınız ruh hastası olduklarını, 3 gümde kim nereye alışmış? Bence yaptığınız çocukluk hatta biraz da şımarıklık. Kendi aileniz var artık, böylesine aileye bağımlı bir bireyi benim aklım almıyor üstelik ağladığınız mesafe 2 buçuk saat. Allah başka dert vermesin
Benim yapım böyle elimden gelen bşy değil mutsuzum
Benim yapım böyle elimden gelen bşy değil mutsuzum
İlk ben isticem ardından eşim tayin isticeknası geri gidiceksin oraya bi cevap versene eşin de mi gelecek senle?
6.5 yıl oldu halen yanlış yaptım uzağa gelmekle diyorum.Bende ailemden 6 saat uzaktayim...
Gün icinde cok fazla düşünüyorum, hayat kısa ne olacağımız belli değil peki neden en sevdiklerimden uzakta yaşamaya çalışıyorum....
Hayat çok acımasız illa sürüklüyor biyerlere. Bende dayanamıyorum açıkçası, 1 yıl olmak üzere alışamıyorum..
2100 km . Diyorum ve kenara çekiliyorum
Benim 3600 km ve direk ucus yok2100 km . Diyorum ve kenara çekiliyorum
İlk ben isticem ardından eşim tayin isticek
Hayat ne garip! Bende keşke sevdiğim adama kavuşsaydimda her yerde yaşardim onunla yeterki onla olabilseydimKızlar eşimle 3 aylık evliyiz tayinimiz çıktı aileme 2.5 saatlik mesafede ama bn Yinede çok üzgünüm alışamadım özlüyorum geri dönmeyi bile düşündüm bugün tüm gün ağladım ilk iş günümdü yeni ev yeni şehir yeni iş yeni hayat nolur bana akıl verin((( sürekli ağlıyorum
4.075 ile katılıyorum
İlk günden beri de hiç koymadı. Biraz kişinin yapısı ile alakalı sanırım.
Benim 3600 km ve direk ucus yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?