Çok zor bu benim için....

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar benim 1 buçuk senelik bir ilişkim var bilenler vardır.
2 ay bi ayrılık yaşamıştık ama barıştık ve şuanda her şey eskisindende daha güzel aramızda bi sorun yok fakat benim moralimi bozan bi durum var.
Ben lise son sınıf öğrenciyim ygs sınavına girdim ve haziranda lys sınavına giricem.
Ailemle beraber 1 senedir falan antalyaya taşınma durumumuz vardı ben ciddiye almamıştım fakat bugün kesin her şey belli oldu.
Dayımlarla beraber haziranda taşınıcaz ben sınavı kazansamda kazanmasamda.
1 aya kadarda ev bakmaya gidicez yani iş ciddiye bindi.
Burayı bırakıp gitmek değilde arkadaşlarımı çevremi özelliklede sevgilimi bırakıp gitmek çok zor geliyor bana tamam üniversiteyi kazanıp gidicektim belkide ama bu temelli gibi oldu neden bilmiyorum ama daha zor geldi.
Sevgilime açmıştım bu konuyu daha önce.
Benim için çok zor olur falan dedi morali bozuldu ama bi çaresine bakarız üzülme gibi şeyler dedi bugünde söyledim tekrar oda üzüldü...
Gerçekten benim için çok zor bi durum en zor olanıda onu burda bırakıp gitmek ne kadar süre ayrı şehirlerde oluruz bilmiyorum tabiki oda gelirmi yanına aile durumu nasıl olur yada okul durumu...
Şuanda napıcağımı bilmiyorum

zor tabi insanı en basta alıstıgı cevreden ayrılmak etkiler tabiki erkek arkadasından ayrılıpda baska bir sehre gitmekde cok zor ama zamanla alsırsınız cnm eger gercekten seni seviyorsa mesafeyi problem etmez zaten..sende boylelikle anlarsın senin icin fedakarlık yapabilcek birimi degilmi diye

Son düzenleme:
Bence de gerçekten birbirinizi sevip sevmediğiniz de bu vesileyle test edilmiş olucak;ama seni anlıyorum çok zor olucak.Asıl tehlike sende o hep aynı insanları görücek yine;ama sen yeni bir yere taşınıcaksın o daha çok endişelenir başkasına aşık olursun diye.

Haklısın beni gerçekten seviyorsa mesafeleri problem etmez her şekilde yanımda olmaya çalışır ve umarım öyle olur bu şekilde sevgimizin güçlü olup olmadığını anlarım belkide...

Evet onun açısından daha kötü tabiki ikimiz açısındanda alışmak çok zor olucak nasıl olucak bilmiyorum ama hayırlısı neyse o olsun demek istiyorum sadece...

Üzüldüm duruma, o mesafeler ne zordur iyi bilirim ama sevgi olunca her şeyin üstünden gelinir.
Şu an bulunduğun şehirde üniversiteyi okumayı düşünmez misin ?

Üzüldüm duruma, o mesafeler ne zordur iyi bilirim ama sevgi olunca her şeyin üstünden gelinir.
Şu an bulunduğun şehirde üniversiteyi okumayı düşünmez misin ?

Konyada yaşıyorum şuan ve hiç sevmiyorum yaşadığım şehri ailemde öyle birazda o yüzden burdan taşınmayı düşündüler zaten.
Burda okumak istesem bile erkek arkadaşımda konyada kalmak istemiyor oda bu sene sınava gircek fakat kazanırmı kazanmazmı bilmiyorum hiç olmadı ben giderim oda duruma göre gelir diye düşündüm ama tabi ailesi ne der ne düşünür bilmiyorum.
Bu konuları onunla ayrıntılı bi şekilde konuşmam lazım sanırım o moralimizin bozulduğunu bildiği için başka konular açıyor hep bende düşünmek istemiyorum ama ne kadar erteleyebilirizki....

Kendimi bugün çok kötü hissediyorum kızlar her geçen gün ayrılmamıza az kalıyor

Kızlar bugün bütün gün beraberdik vakit geçirdik ondan ayrılınca aklıma gitceğim geldi istediğimiz zaman buluşamıycaz falan bunlar aklıma geldikçe kötü oluyorum ben ondan uzak olmak istemiyorum...
Oda ben çok üzülüyorum tuğçe dedi bugün bunundan üstesinden gelcez gibi şeyler dedim ama en başta bana çok zor geliyor dayanılmıycak gibi

canım zaten sınava giricekmişsin.simdiden kendini üzme belki onun oldugu sehirde okucaksın üniversiteni hiç belli olmaz ya da üniversitede de görüsürsünüz bi sekilde sen oraya gidersin o senin sehrine gelir sıkma canını her sey olacagına varır..

Evet sınavın sonuçlarıda önemli tabiki umarım aynı şehirde oluruz yine...
Şimdi böyle alışınca ayrılmak zor geliyor ama bi şekilde yine görüşürüz oda ayda bir yada 2 haftada bir ben gelirim bazende sen gelirsin diyor...

canım moralini bozmak gibi olmasın ama uzaktan ilşki yürütmek çok zordur. hadi geç arkadaşı çevreyi fln onlar nasıl olsa yoluna girer ama ben uzaktan ilşkilerin pek yürüyceğine inanmıyorum üzgünüm

şu durumda ailenle gitmekten başka çaren yok zeten erkek arkadaşınla olan duruma gelince insanların birbirine ulaşması artık zor değil eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız gene görüşmeye devam edersiniz belki daha sonra o senin yanına gelir mutlaka canın sıkkındır ama ne yapacaksın hayat bu böyle düşünmeye çalış

tuğçecim siz ne zorluklar atlattınız atılayla bence bu sizin sevginizi dahada güçlendirecek özlem sevgiyi güçlendiriyor bunu aklından çıkarma bizde sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ama bu aşkımızı dahada kuvvetlendiriyor sanki özledikçe daha bi bağlanıyoruz birbirimize en azından ben böyle hissediyorum canım hiç canını sıkma ayrılıklar zordur ama bunun sevginizi olumsuz etkileyeceğini sakın düşünme bu arada ben pinksweetlolita bu yeni nickim :)

Son düzenleme:

Bende uzaktan ilişkinin yürümeyeceğine inananlardandım ama çok güzel bi şekilde yürütenlerde var aradaki sevgi güçlü oldukça her şey olabilir diye düşünüyorum artık inş olurda...

Evet ailem nerdeyse benimde orda olmam lazım başka çarem yok zaten...
Haklısın oda diyor ben gelirim sen gelirsin yine bi şekilde görüşürüz diye daha 2-3 ay var bu zamanı onunla güzel geçirmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…