napican ailen nereye sen oraya
zor tabi insanı en basta alıstıgı cevreden ayrılmak etkiler tabiki erkek arkadasından ayrılıpda baska bir sehre gitmekde cok zor ama zamanla alsırsınız cnm eger gercekten seni seviyorsa mesafeyi problem etmez zaten..sende boylelikle anlarsın senin icin fedakarlık yapabilcek birimi degilmi diye
Bence de gerçekten birbirinizi sevip sevmediğiniz de bu vesileyle test edilmiş olucak;ama seni anlıyorum çok zor olucak.Asıl tehlike sende o hep aynı insanları görücek yine;ama sen yeni bir yere taşınıcaksın o daha çok endişelenir başkasına aşık olursun diye.
Üzüldüm duruma, o mesafeler ne zordur iyi bilirim ama sevgi olunca her şeyin üstünden gelinir.
Şu an bulunduğun şehirde üniversiteyi okumayı düşünmez misin ?
tatlım zamana bırak,
su akar yolunu bulur..
canım zaten sınava giricekmişsin.simdiden kendini üzme belki onun oldugu sehirde okucaksın üniversiteni hiç belli olmaz ya da üniversitede de görüsürsünüz bi sekilde sen oraya gidersin o senin sehrine gelir sıkma canını her sey olacagına varır..
canım moralini bozmak gibi olmasın ama uzaktan ilşki yürütmek çok zordur. hadi geç arkadaşı çevreyi fln onlar nasıl olsa yoluna girer ama ben uzaktan ilşkilerin pek yürüyceğine inanmıyorum üzgünüm
şu durumda ailenle gitmekten başka çaren yok zeten erkek arkadaşınla olan duruma gelince insanların birbirine ulaşması artık zor değil eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız gene görüşmeye devam edersiniz belki daha sonra o senin yanına gelir mutlaka canın sıkkındır ama ne yapacaksın hayat bu böyle düşünmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?