çok zor durumdayım lütfen yardım edin :(((

du du du yaaa marmara iktisat mıııııı bahçelievler mii yoksaaaa

iktisat canım evet hatta bak anlaman için fuat ercan diyim parola olsun çok ilginç ya bu kadar hoş sohbet biri vardı da ben neden tanımadımmm

fuat ercan evet oyy fuat korkuyordum ondan hep ilginç sorular soruyor ya ben pek girmiyordum derslere, bazı derslere giriyorum artık zorlandığım, o yüzden çok kişi tanımıyorum 1 2 yakın arkadaşım vardı o kadar aaa çok ilginç yaa :)) hani aynı okulda olsak neyse de, aynı sınıftan çıktık pess

çok şaşkınım canımm, resmen heycan yaptım :))))) kadere o kadar inanırım ki, beni bir kez daha sasırtmadı.. nerden nereye.. :)

çok şaşkınım canımm, resmen heycan yaptım :))))) kadere o kadar inanırım ki, beni bir kez daha sasırtmadı.. nerden nereye.. :)

ben de şok oldum çok ilginç koca forumda sınıf arkadaşına denk gel hiç bilmeden :)) kimlerdensin bakayım sen? nisan doğumlu olabilir misin?

mesajım gelmio ki canım ((( gönderemedim ((( wauuuw senin adın ne yada başharfin falan tanıyormuyum ben seni

benim msjım geldi mi?? doğru mu bildim adını vs? :) niye msjın gelmedi ki.. benimki geldi mi attım sana msj??

seninki geldi canım, doğru evet ama ben daha yeniyim sanırım ondan 95 mesaj atmak gerekio falan yazdı feysbukumda ekli isen ordan devam edelim bari :56

seninki geldi canım, doğru evet ama ben daha yeniyim sanırım ondan 95 mesaj atmak gerekio falan yazdı feysbukumda ekli isen ordan devam edelim bari :56

ama beni tanıyınca şaşırabilirsin bayaa :) ben çok şaşırdım çünkü aslında seninle bir kaç kez konuştuk, hatta sevgilinden de sınav bilgisi almıştım sağolsun vermişti, hatırladın mı :))

haha tamam canım ya :))))) msn kullanıomusun ordan konuşsak bu garip raslantıyı daha açık sekilde olur hem :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…