ay ben kıyafet almıyorum artık yaza kadar kilo vermeye çalışacağım yeni kıyafet almıyorum, 4 5 kilo versem iyi olur kış geldi göbek çıktı benimsen hangi okulda-bölümdeydin canım? ben marmara iktisattayım :18: sünger 1-2 güne kadar gelir artık bu da istediğim gibi olmazsa fondöten işini bırakacağım off bıktım sinir oldum
du du du yaaa marmara iktisat mıııııı bahçelievler mii yoksaaaa
ayyyyy eveet yoksa sende mi oradasın!
şaka olsa gereeeeeeek4. sınıfım ben ya sen canım aaaa bak yaaa raslantıya
1. öğretim misin? ben de 4. sınıfım ama 2. öğretimim ben aaa inanmıyorum şaka gibihangi bölümdesin
gerçekten bu bi şaka ben de 2. eğitimim!!!!
nasıl yaa aynı sınıfta mıyız? yok artık!
ben karışık geliyorum ama hem 1. eğitime hem 2.ye .. kesin tanışıyoruz canım, çünkü tanımadıgım kimse yok ki beniiiiim 2. eğitimdennn
sen de mi iktisat okuyorsun??eneee kimsin sen!
iktisat canım evet hatta bak anlaman için fuat ercan diyim parola olsunçok ilginç ya bu kadar hoş sohbet biri vardı da ben neden tanımadımmm
fuat ercan evet oyy fuat korkuyordum ondan hep ilginç sorular soruyorya ben pek girmiyordum derslere, bazı derslere giriyorum artık zorlandığım, o yüzden çok kişi tanımıyorum 1 2 yakın arkadaşım vardı o kadar aaa çok ilginç yaa :)) hani aynı okulda olsak neyse de, aynı sınıftan çıktık pess
çok şaşkınım canımm, resmen heycan yaptım:))))) kadere o kadar inanırım ki, beni bir kez daha sasırtmadı.. nerden nereye.. :)
ben de şok oldum çok ilginç koca forumda sınıf arkadaşına denk gel hiç bilmeden:)) kimlerdensin bakayım sen? nisan doğumlu olabilir misin?
mesajım gelmio ki canım((( gönderemedim ((( wauuuw senin adın ne yada başharfin falan tanıyormuyum ben seni
benim msjım geldi mi?? doğru mu bildim adını vs? :) niye msjın gelmedi ki.. benimki geldi mi attım sana msj??
seninki geldi canım, doğru evetama ben daha yeniyim sanırım ondan 95 mesaj atmak gerekio falan yazdı feysbukumda ekli isen ordan devam edelim bari :56
b ile mi başlıo adın yoksa :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?