çok zor durumdayım lütfen yardım edin :(((

sabah annem de aynı şeyi söyledi biliormusun lacivert sanırım annesi dolduruyor bunu, ama ilerde pişman olucagı seyleri yapmamalı ki segisi bu kadar büyükse kimseyi dinlemez zten.. ben 3.5 senede en kıymetlim olan anneme tek söz kondurmadım ona.. ama erkekler daha farklı oluyor bunu da biliyorum aileye de biraz fazla düşkün olunca gözünde kalmıyorum doğal olarak..

aynı bensin canım :)))))) günüm asla iyi geçmez makyajsızken aksi olurum çeremdekilere bile, hele gözümün üstündeki eye liner.ım olmazsa bakkala bile gitmem o derece :)))))))) benim elimden gelir güzel makyaj, ama şu süngeri alınca daha da güzel olucaz benceee, ben de yarın alıcam yani inşallah alabilirim aileden izin çıakr da

bu arada unutmuşum yazmayı, yarın kesin soğuk daranıcammmm :)))) arkadaşım gibi umursamaz gibi yani onun simdiki hali gibi.. inşallah bi aksilik çıkmaz da yarın okulda yüzyüze gelebiliriz çok merak ediyorum 43:

40 senelik evliler ayrılıyor. Onda böyle bir müdahaleci anne varken senin isin cok zor. Oğlunu dolduruyor oldugu belli.

Seninkinin de kendinden haberi yok. Leyla gibi tavırlar ne bu böyle? Net olsun, kararlı olsun, adam olsun.

Ben senin ablan yaşındayım hatta annen bile olabilir, asırı taviz vermişsin. Evli oldugunda bile bu tavizleri verdigin an erkeğin gözünde çekiciligin kalmaz. Üzerinde söz söyleme hakkı yok zaten. Kirmizi oje ve topuklu ayakkabı meselesine cok fena taktım.

Daha ogrencisin. Karsına ohoooooo kimler cikacak. İs hayatın oldugunda, sosyal cevren basamak basamak yükseldikçe bana hak vereceksin. Eğer su andaki süt kuzusu sevgilinle hala beraber olursan o zaman, sen onu beğenmeyeceksiniz zaten yaz bir yere.

Bir de hiç kimse icin aileni kırma. Sonradan üzücü oluyor gercekten.

nerden cikiyor bunca dengesiz erkek yahu.. forumda 3 konudan 2 si erkekelrin dengesizligi yozlugu uzerine, nedir cektigi bu turk kadinlarinin

aman guzelim sende erkenden anlamissin ne oldugunu ve tehlikeli bi annenin elinde neler olabilecegini, erkenden yol ver gitsin.. birde evlendiginizi falan dusun, mazallah :26:

ne yaptın ttyche merak ettim umarım güzel şeyler olmuştur istediğin gibi olmuştur umarım bugün

çikolatakızz
canım makyaj süngeri bu, bunun çakmaları filan var watsonsta ama bu orijinali, ünlü makyözler de kullanıyormuş fondöteni iyi dağıtıyor çok emmiyor filan

Kendi kendine bitirmiş beyfendi.
Sana üstünlük kurmaya çalışıyor ve istediği kalıba sokmaya çalışıyor dikkat et.
Bence soğuk davran, istediği kalıba girme.
"Bitirmek istiyorsan vicdan yapma, o mesajınla ve sözlerinle beni yeterince üzdün ve kırdın. Emin ol daha fazla kıramazdın. Ve bana olan sevginden şüphe ettirdin" tarzı cümleler söyle canım.

sevgili francesca, değerli düşüncelerin için teşekkür ederim. bugün konuştugumda oğlu yine annesini haklı görüyor.. ikisi ağız birliği etmiş sanırım. evlilik için benimle gidemiceğini söyledi bugün.. bana dair hastalıklı şeyler varmış kafasında bencilin tekiymişim ve evlenince bu daha da kötü olurmuş, onun içini yıpratmışım, çok sey almışım ondan.. ne mesela dediğimde baştan sevgimi yıprattın dedi sonra vazgeçti onun içini hasta etmişim. bu kadar ne yaptım ki ben sna dedim. o akşam yaptıgım rezillikmiş.. merak suç oldu anlıyacagın ama ben eminim ki o akşamki olay sadece bir bahane, zaten birikim oldugunu söyledi ama ne yazıkki ilişkide her emeği veren tek taraf hem bendim.. analizin çok doğru, her tavizi verdiğim için artık (affedersin ama) gözünde köpekten farksız oldum.. ama beni sevse idi herşey aşılabilirdi, en azından o akşam beni merak ettirmezdi.. ya da o kadar çok herşeyi veriryorken bana bencilsin diyemezdi... ne diyeyim hayırlısı olsun ama artık daha eminim bazı seylerden, mutluluk uzak ikimiz olursak, çünkü çok inatçı ve hala tüm suç sende diyor

aynı cümleleri kurdum canım gerçekten :)) burdaki herkes benim düşüncemi okuyor sanki çok mutlu oluyorum :))))) daha fazla acıtamazsın içimi dedim, bitirmek istiyorsan benim üstüme atma dedim o kadar umursamaz ki sen sil ilişkimizi benim pc. bozuk dedi.. şaka gibi kızlar ama sonradan da ağlamaya başladı sinirden başım çatlayacak gibi şuan

çok çok sevgili laciveeeert :) bugün ona soğuk davrandım.. ama hiç bi değişiklik yok, sadece gözyaşı döktü.. annesini haklı gördü, benim annem babam var evet dedi.. benim de annem babam vardı ama sen ojemden kıyafetime ayakkabıma kadar karıştın dedim bişey demedi.. benmle evlilik olmazmış, çünkü bu şekilde yürümezmiş, ben ona hesap sormuşum buna hakkım yokmuşşşş sinir oldum inannnn ((( evlennce daha da hastalıklı olurmuş o dayanamazmış. ben onu merak etmemişim, onu üzmek için o gece mahsus yapmışım, o dışsarı çıktı keyfi bozulsun diye.. ben deli olabilirmişim.. ağladı sonra da ayrılalım diyince ben.. o gece bahane ettin dedim aslında daha önceden ayrılık fikri vardı aklında dedim hiç ama hiç bişey demedi ( çok moralim bozuldu ama şuna mutluyum ki eskisi gibi çekici gelmedi bana bugün hatta itici idiii

çevremde çok çok iyiler de var canım ama maalesef bizelere rast gelmiyor demekki ama dediğin gibi en güzeli evlenemeden yüzlerini görmek, Allah yüzlerini saklatıp da sonradan canavarlaştırmasın amin (((( elde edene kadar peşinden koşarlar sonra yerden yere vururlar

hem böyle konuşuyor hem de ağlıyor, insan üzülmese nasıl ağlasın ki? anlamadım ben bu çocuğu yaa. acaba ailesi mi ayrılmaya zorluyor, bu da iki arada mı kaldı, bu dengesiz hallerini anlayamadım vallahi. hani ağlaması filan garip geldi bana :44: e şimdi son durum ne, ne diyerek bitirdiniz konuşmayı?

anlamadım, seviyor aslında sanırım ama gelecek için istemiyor ya da şuan için bu gelecek kaygısı yordu onu, kimseye hesap vermemek istiyor..... asıl sebep bu sanki... sil beni face.inden dedi.. benim bilgisayarım bozuk dedi.. bilmiyorum sevgili lacivert.. ne olucak ama bu saatten sonra bitmesi hayırlı sanki onun da gönlü olsa idi hemen sil at demezdi, sen ne düşüsnüosun :/

hımm.. ya ama sen en son olayda kötü bir şey yapmadın ki, senin suçun da yok. e zaten bu önceden de oduncukmuş diyorsun, o zaman bitirmek daha iyi olmaz mı sence de..... :26: facebooktan sildin mi? sil madem, o senin yapamayacağını düşünüyordur, silersen ona iyi kapak olur. sonra da bırak naparsa yapsın ayrıldınız diye düşün, bitir. biraz ara verin bakalım geri dönüş yaparsa mutlaka akıllanarak döner. ha geri dönmezse de hayırlısı olur zaten eski davranışları da kötü diyordun. şu saatten sonra en iyisi bu sanırım, sen başka ne yapmayı düşünüyorsun? :26:

bunalttıgımı söylüyor, o akşam onu gerçekten merak etmemişim, sorun çıkartmak için yapmışım abartıyormuşum, önceki olaylardan da bi iki tane sey söyledi.. gelecege dair olmazmış, ama tek devam sartı da böyle saçmalıkların olmaması imiş. o zaman sen de yüzüme telefon falan kapatmasaydın dedim, sen de saçmalayıp beni mecbur etmese idin dedi.. durum bu yani uzlaşı sağlayamadım bugün, en sonunda anlaşamıyoruz ki biz dedi.... uff silmedim daha elim gitmiyor ki ama bunu yapmak en iyisi.. sileyim gitsin

hık mık edip durmuş ya, ağladı diyorsun ama anlamadım yani ne olursa olsun seni sinir edip üzmeye nasıl vicdanı el veriyor, insan sevse böyle yapamaz ki. ben evdeki kedime bağırınca bile üzülüyorum valla :26: o yüzden sen artık tavrını koy, tamam seviyorsun o yüzden sana biraz daha uğraş et dedim ama bunun bu şekilde değişeceği yok bence. sil facebooktan, görsün bakalım. onunla konuşarak bir yere varamayacaksın çünkü. sil at bakalım akışına bırak, belki kafasına dank eder. ama ayrılığınızı kesinleştir. sana geri dönerse de sen kendi şartlarını sunarsın ohhh olur.
bence güzel fikir

sevmesine seviyo bence ama işte kafasında olduramadıgı seyler var belli ki.. yurtdışına gidicekti 1 seneliğine falan belki onu kesinleştirdi ve burda bağlanıcagı birini bırakmak istemio da olabilir.. bencilsin ve annem haklı demesinden başka bişey yok ki ağzında, ayrılmayı sen de istedin dedi bir de.. vicdanını rahatlatmak için söylüosun dedim. böyle lacivert ya, hiç konuşmasam daha iidi

boşver düşünüp durma düşündükçe bir sürü şey bulursun, sen önündeki duruma bak boşver, olsun konuşman daha iyi oldu öğrendin iyice durumu, şimdi artık yapacak bir şey yok bakalım yaşayıp göreceksin üzme kendini başka şeylerle uğraş
meselaaa ben o süngeri sipariş verdim umarım güzeldir, bu makyaj saç baş işi beni deli ediyor kendime uyuz oluyorum bazen, bugün okula gitmedim motivasyonum yoktu çok bunaldım

bu beni istediği kalıba sokmaya çalışıyor canım, ötesi yok yani. madem son sözü söyledi benden de bu akdar napiyim sarı kantaronumu da içtiim oh :)))))) sorma canım benim dersim bıgün 12.de idi ama yataktan zor kalkıp gittim, bide kıyafetime özen göstermedim tüm gün moralim bozuktu.... wayyy gelsin de haberdar et beni canımmm, ben de alıcam hemen :)))))) ne zaman gelir acabaaa :)

ay ben kıyafet almıyorum artık yaza kadar kilo vermeye çalışacağım yeni kıyafet almıyorum, 4 5 kilo versem iyi olur kış geldi göbek çıktı benim sen hangi okulda-bölümdeydin canım? ben marmara iktisattayım :18: sünger 1-2 güne kadar gelir artık bu da istediğim gibi olmazsa fondöten işini bırakacağım off bıktım sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…