demek ki aklında geri dönme fikri var onun, silerdi faceboktan da yoksa. bence annesi doldurdu onu biraz ya, anlamadım ne yapmaya çalıştığını. ne ayrılmış diyebiliyorum, ne ayrılmamış diyebiliyorum. önemli olan yarın ne olacağıbakalım gelip konuşacak mı, eğer gelirse napıyorsuuuun, soğuk davranıyorsuunn değil mi
aynen valla canım ben de makyajımı vs beğenmezsem aynaya bakınca, o gün inanılmaz mutsuz oluyorum ya her şeye ilgim hevesim gidiyor. şöyle porselen gibi makyaj yapanlar nasıl yapıyor anlamadım, bu süngeri alıp da kötü diyen yok herkes bayılmış bir denemek lazım ben alayım bakalım nasılmış
40 senelik evliler ayrılıyor. Onda böyle bir müdahaleci anne varken senin isin cok zor. Oğlunu dolduruyor oldugu belli.
Seninkinin de kendinden haberi yok. Leyla gibi tavırlar ne bu böyle? Net olsun, kararlı olsun, adam olsun.
Ben senin ablan yaşındayım hatta annen bile olabilir, asırı taviz vermişsin. Evli oldugunda bile bu tavizleri verdigin an erkeğin gözünde çekiciligin kalmaz. Üzerinde söz söyleme hakkı yok zaten. Kirmizi oje ve topuklu ayakkabı meselesine cok fena taktım.
Daha ogrencisin. Karsına ohoooooo kimler cikacak. İs hayatın oldugunda, sosyal cevren basamak basamak yükseldikçe bana hak vereceksin. Eğer su andaki süt kuzusu sevgilinle hala beraber olursan o zaman, sen onu beğenmeyeceksiniz zaten yaz bir yere.
Bir de hiç kimse icin aileni kırma. Sonradan üzücü oluyor gercekten.
Kendi kendine bitirmiş beyfendi.
Sana üstünlük kurmaya çalışıyor ve istediği kalıba sokmaya çalışıyor dikkat et.
Bence soğuk davran, istediği kalıba girme.
"Bitirmek istiyorsan vicdan yapma, o mesajınla ve sözlerinle beni yeterince üzdün ve kırdın. Emin ol daha fazla kıramazdın. Ve bana olan sevginden şüphe ettirdin" tarzı cümleler söyle canım.
ne yaptın ttyche merak ettimumarım güzel şeyler olmuştur istediğin gibi olmuştur umarım bugün
çikolatakızz
canım makyaj süngeri bu, bunun çakmaları filan var watsonsta ama bu orijinali, ünlü makyözler de kullanıyormuş fondöteni iyi dağıtıyor çok emmiyor filan
nerden cikiyor bunca dengesiz erkek yahu.. forumda 3 konudan 2 si erkekelrin dengesizligi yozlugu uzerine, nedir cektigi bu turk kadinlarinin
aman guzelim sende erkenden anlamissin ne oldugunu ve tehlikeli bi annenin elinde neler olabilecegini, erkenden yol ver gitsin.. birde evlendiginizi falan dusun, mazallah :26:
çok çok sevgili laciveeeert :) bugün ona soğuk davrandım.. ama hiç bi değişiklik yok, sadece gözyaşı döktü.. annesini haklı gördü, benim annem babam var evet dedi.. benim de annem babam vardı ama sen ojemden kıyafetime ayakkabıma kadar karıştın dedim bişey demedi.. benmle evlilik olmazmış, çünkü bu şekilde yürümezmiş, ben ona hesap sormuşum buna hakkım yokmuşşşşsinir oldum inannnn ((( evlennce daha da hastalıklı olurmuş o dayanamazmış. ben onu merak etmemişim, onu üzmek için o gece mahsus yapmışım, o dışsarı çıktı keyfi bozulsun diye.. ben deli olabilirmişim.. ağladı sonra da ayrılalım diyince ben.. o gece bahane ettin dedim aslında daha önceden ayrılık fikri vardı aklında dedim hiç ama hiç bişey demedi ( çok moralim bozuldu ama şuna mutluyum ki eskisi gibi çekici gelmedi bana bugün hatta itici idiii
hem böyle konuşuyor hem de ağlıyor, insan üzülmese nasıl ağlasın ki? anlamadım ben bu çocuğu yaa. acaba ailesi mi ayrılmaya zorluyor, bu da iki arada mı kaldı, bu dengesiz hallerini anlayamadım vallahi. hani ağlaması filan garip geldi bana :44: e şimdi son durum ne, ne diyerek bitirdiniz konuşmayı?
anlamadım, seviyor aslında sanırım ama gelecek için istemiyor ya da şuan için bu gelecek kaygısı yordu onu, kimseye hesap vermemek istiyor..... asıl sebep bu sanki... sil beni face.inden dedi.. benim bilgisayarım bozuk dedi.. bilmiyorum sevgili lacivert.. ne olucak ama bu saatten sonra bitmesi hayırlı sanki onun da gönlü olsa idi hemen sil at demezdi, sen ne düşüsnüosun :/
hımm.. ya ama sen en son olayda kötü bir şey yapmadın ki, senin suçun da yok. e zaten bu önceden de oduncukmuş diyorsun, o zaman bitirmek daha iyi olmaz mı sence de..... :26: facebooktan sildin mi? sil madem, o senin yapamayacağını düşünüyordur, silersen ona iyi kapak olur. sonra da bırak naparsa yapsın ayrıldınız diye düşün, bitir. biraz ara verin bakalım geri dönüş yaparsa mutlaka akıllanarak döner. ha geri dönmezse de hayırlısı olur zaten eski davranışları da kötü diyordun. şu saatten sonra en iyisi bu sanırım, sen başka ne yapmayı düşünüyorsun? :26:
bunalttıgımı söylüyor, o akşam onu gerçekten merak etmemişim, sorun çıkartmak için yapmışım abartıyormuşum, önceki olaylardan da bi iki tane sey söyledi.. gelecege dair olmazmış, ama tek devam sartı da böyle saçmalıkların olmaması imiş. o zaman sen de yüzüme telefon falan kapatmasaydın dedim, sen de saçmalayıp beni mecbur etmese idin dedi.. durum bu yani uzlaşı sağlayamadım bugün, en sonunda anlaşamıyoruz ki biz dedi.... uff silmedim daha elim gitmiyor ki ama bunu yapmak en iyisi.. sileyim gitsin
hık mık edip durmuş ya, ağladı diyorsun ama anlamadım yani ne olursa olsun seni sinir edip üzmeye nasıl vicdanı el veriyor, insan sevse böyle yapamaz ki. ben evdeki kedime bağırınca bile üzülüyorum valla :26: o yüzden sen artık tavrını koy, tamam seviyorsun o yüzden sana biraz daha uğraş et dedim ama bunun bu şekilde değişeceği yok bence. sil facebooktan, görsün bakalım. onunla konuşarak bir yere varamayacaksın çünkü. sil at bakalım akışına bırak, belki kafasına dank eder. ama ayrılığınızı kesinleştir. sana geri dönerse de sen kendi şartlarını sunarsın ohhh olur.
bence güzel fikir
sevmesine seviyo bence ama işte kafasında olduramadıgı seyler var belli ki.. yurtdışına gidicekti 1 seneliğine falan belki onu kesinleştirdi ve burda bağlanıcagı birini bırakmak istemio da olabilir.. bencilsin ve annem haklı demesinden başka bişey yok ki ağzında, ayrılmayı sen de istedin dedi bir de.. vicdanını rahatlatmak için söylüosun dedim. böyle lacivert ya, hiç konuşmasam daha iidi
boşver düşünüp durma düşündükçe bir sürü şey bulursun, sen önündeki duruma bak boşver, olsun konuşman daha iyi oldu öğrendin iyice durumu, şimdi artık yapacak bir şey yok bakalım yaşayıp göreceksin üzme kendini başka şeylerle uğraş
meselaaa ben o süngeri sipariş verdimumarım güzeldir, bu makyaj saç baş işi beni deli ediyor kendime uyuz oluyorum bazen, bugün okula gitmedim motivasyonum yoktu çok bunaldım
bu beni istediği kalıba sokmaya çalışıyor canım, ötesi yok yani. madem son sözü söyledi benden de bu akdar napiyimsarı kantaronumu da içtiim oh :)))))) sorma canım benim dersim bıgün 12.de idi ama yataktan zor kalkıp gittim, bide kıyafetime özen göstermedim tüm gün moralim bozuktu.... wayyy gelsin de haberdar et beni canımmm, ben de alıcam hemen :)))))) ne zaman gelir acabaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?