- 14 Ağustos 2015
- 57
- 25
- 8
- 45
- Konu Sahibi ebrudiclem
-
Boşansan ailen arkanda mı peki?Ailemin rızasıyla evlendim isteyerek yani ilk evliliğimde de kuma getirdi o yüzden ayrildim
Evet çok konuştum istemiyorsan ayrılalım dedim her defasında dövdü beni en son sigara bastı koluma.gidecek kimsem yok
Pardon şimdi okudum ailen arkanda değilmiş.Peki gidip ailenle barışmaya çalışsan,durumunu anlatsan olmaz mı? Ailen bebeğine bakar,sende bir işe girer çalışırsın.En azından bu adamdan iyidir ailenin yanında kalman.Gerekirse yalvar ailene seni yanlarına alsınlar.Onlar ne yaparsa yapsın bu acıyı çek diye düşünüyorlar ki herseyi biliyorlar.ogullarini benim duzeltecegimi düşünüyorlar
Onlarin duzeltemedigini senmi duzelteceksin?allah askina senin yanan canini,mahvolan hayatini kim duzeltecek!!Onlar ne yaparsa yapsın bu acıyı çek diye düşünüyorlar ki herseyi biliyorlar.ogullarini benim duzeltecegimi düşünüyorlar
Bunlari hakediyorsun diyen bi annenin yanina gitse ne yazar kiPardon şimdi okudum ailen arkanda değilmiş.Peki gidip ailenle barışmaya çalışsan,durumunu anlatsan olmaz mı? Ailen bebeğine bakar,sende bir işe girer çalışırsın.En azından bu adamdan iyidir ailenin yanında kalman.Gerekirse yalvar ailene seni yanlarına alsınlar.
Annem sen sokağa duseceksin ve ben o günleri göreceğim dedi sen bunları hakediyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?