- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi ebrudiclem
-
Evet şimdi okudum bende hayret bir şey anneye bakBunlari hakediyorsun diyen bi annenin yanina gitse ne yazar ki
Yaa boyleleride anne oluyor isteEvet şimdi okudum bende hayret bir şey anneye bak
Tamam iste simdi anlasildi,ee peki ikinci evliligi yapmak icin neden acele ettinizki?yagmurdan kacarken toluya tutulmussun be guzelimHayır ilk evliligim ailemin rizasiydi.ikinci evliligim annem istemedi çünkü evlenmemi istemiyordu sonuçta para getiren biriydim.ikinci eşimi tanistirdim dedim sende tanı.yok ben istemiyorum sen erkek delisi olmuşsun.agiza alinmayacak küfürler etti.bende benim dusunceme saygı duymuyorsaniz evlenirim dedim
Evet bende onu anlayamadım.18 yaşında oğlu varsa 17 yaşında doğum yapmış oluyor.Bu durumda ya resmi nikahı yoktu ya da ailesi imza verdide evlendi,başka türlü olmaz.Ailemin rızası vardı dedi,yani kaçarak evlenmemiş.Bu durumda aile niye böyle davranıyor bende anlayamadım.İnsan kendi çocuğuna böyle şeyler der mi ya.Yaa boyleleride anne oluyor istebiz evlatlarimizin bi damla gozyasina kiyamazken,ama sanki baska seylerde var gibime geldi evlenmesine razi olmuslar ama simdi neden bu kadar zalimce konusuyor,konuyu bastan tam olarak anlatsa bari eksik noktalar cok
Durum anlasildi simdi annenin ikinci evliligine rizasi yokmus..Evet bende onu anlayamadım.18 yaşında oğlu varsa 17 yaşında doğum yapmış oluyor.Bu durumda ya resmi nikahı yoktu ya da ailesi imza verdide evlendi,başka türlü olmaz.Ailemin rızası vardı dedi,yani kaçarak evlenmemiş.Bu durumda aile niye böyle davranıyor bende anlayamadım.İnsan kendi çocuğuna böyle şeyler der mi ya.
Keşke acele etmeseydin 2.evlilik için.Zaten ilk evliliğinde problem yaşamışsın,biraz hayatını yaşasaydın bak oğlunda varmış onunla birlikte yaşasaydın ne gerek vardı buldun bu adamı başına bela ettin ki,bir de üstüne çocuk olmuş.Çok zor yani ne diyeyim bilemedim inan ki.Ailende arkanda değil,oğlunla birlikte yaşasan olmaz mı?Hayır ilk evliligim ailemin rizasiydi.ikinci evliligim annem istemedi çünkü evlenmemi istemiyordu sonuçta para getiren biriydim.ikinci eşimi tanistirdim dedim sende tanı.yok ben istemiyorum sen erkek delisi olmuşsun.agiza alinmayacak küfürler etti.bende benim dusunceme saygı duymuyorsaniz evlenirim dedim
Iste bi tek aileyle bitmiyo ne yazikki,sonucta ogullariyla evleniyosun,onlarla degil aksam oldumu herkes kendi evine,kendi yatagina giriyor kim biliyor sen ne cekiyorsun.allah yardimcin olsun canim sabir versin sana isin cok zor,ama bak oglun buyukmus okuyormu,calisiyormu?en azindan onunla bi hayat kurarsin evlatlarini alirsin yanina acarsin davani polise sikayet edersin,sen bol bol delil toplamaya bak aldatmayla ilgili,bide rapor alirsin.Diyorum ya annem sürekli hakaret küfür ve dövmeye kalkınca beni yıllarca para ver ve aileden destek gorememe düşüncesiyle gizlice evlendim.kurtulus olarak gördüm bu evliliği ama nerden bilirdim ki bu kadar eziyet gorecegimi.ki ben şu an ki eşimin ailesini ve arkadaş çevresini evlenmeden önce taniyordum çok fazla güveniyordum
Gidebilirsin bence Allah çoluğuna çocuğuna sana uzun ömür versin,sağlık versin inşallah herşeyin çaresi bulunur üzülme sen.Oğlunla bir konuş bence,eminim o da seni yalnız bırakmak istemeyecektir.Oglum daha yeni başladı okula bebekle nasıl giderim ki
Unv teyemi basladi oglun?calisiyomusun varsa biraz birikimin bi eve cikarsiniz oglunlaOglum daha yeni başladı okula bebekle nasıl giderim ki
Haydaa!!nerden tutsan elinde kaliyor bu isOglum beni sadece para için arıyor annem oglumla aramı bayagi kötü yaptı artık anne bile demiyor oğlum bana
Tam bir çözüm bulmaya çalışıyoruz,yeni bir olay patlıyor.Oğlunla yaşama fikride elimizde patladı desene.İnan beynim durdu şuan ne desem bilemedim.Konuyu güncel tutalım sürekli,mutlaka yeni okuyan arkadaşlar fikir verecektir.Ne diyeyim bilemedim inan ki.Oglum beni sadece para için arıyor annem oglumla aramı bayagi kötü yaptı artık anne bile demiyor oğlum bana
Ya olur mu öyle şey saçmalama.Herşeyin bir çaresi vardır mutlaka.Sigarada içme nolur,bebeğe yazık,onun ne suçu varİnan ölümden başka birşey düşünemez oldum sanki bu dünyada fazlalikmisim gibi geliyor.hamileyken sigarayı birakmistim.bugun tekrar içmeye başladım ruh halim çok kötü sürekli Ağlıyorum care bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?