Çok Zor Durumdayım

Asansörde öpüşürken görmek demek bunlar kimseye aldırış etmiyor asansör açılıyor ve öpüşüyorlar mı! Yapmayın allahaşkına saçma geldi. Samimi mi gördü de bu çıkarımı yaptı.hani demek istediğim herşeyin bir uslubü var bu kadın gelip ya eşini gördüm biraz samimiydi falan demeliydi sanki . Öpüşüyorlardı !direk iftira gibi geldi.
Peki karşı taraf evli onun kocası Ne diyor ? Bu nasıl bir iş! Senin kocam gidip bu kadına sen nasıl iftira atarsın diyip olay cıkarmıyor nasıl ? Duyulursa duyulsun ..kuaförde bile konuşuluyormuş ki ...

3 haftadır gitmiyormuşuz bu hafta sonu kurtuluş yok aşkım diyor x in kocası her haftasonu ısrarla çaya çağırdığı için

Ya bu salak kadın ben kimle görüşürsem onu taktı kafaya. Bi de asansörün içini kamera göstermezki. Kocam da oraya gitmek istemeyince bana milletin namusuyla oynama diye kızıp surat yapıyo.

Bizim sitede asansör içinde kamera var diye biliyorum ama

Ne bilim bu insan
Neden gelip durup dururken böyle bir şey söylesin ki.
Hadi kadın iftira attı
Eşinin davranışları bile tek başına gel benden şüphelen diyor.

Banane x"in hastalığından da kocasından da hayret bisey. Bana mı yaşıyorlar? Esiniz de biseyler var benden demesi. Lütfen ipleri bırakmayın. Takip edin gizlice. O kisiye de soyleyin ispat etsin. Yok oyle elimde delil var deyip kenara çekilmek. Gerekirse " sizi dava ederim " deyin. Bu cok çirkin bir yakıştırma çünkü.

x'de kuaförden dedikoduları duymuştur bence...
malum birileri arkasından konusuyor neticede.

eşin de cok ilginç hala x'i savunuyor.. çok tutarsızlıklar var.

kaydı göstermiyormuş size kaydı göstermediğine göre ortada öyle bir kayıt görüntü yoktur değil mi ?
öyle olsa şimdiye kadar 40 kere göstermiştir.. muhtemelen kadın yalan söylüyor ama ne için söyledi ?
Asansörde o haldeyken bunları nasıl cekebildi yahu ?
birde bu kadın neden durduk yere böyle bir iftira atsın ? sizinle alıp vermediği mi var ?
bir düşmanlıgı fesatlıgımı var içten içe? yoksa kocanızla ilişki yaşayan o kadın mı aslında ?
Ayrıca eşinizinde ısrarla görüşelim demesi cok şüpe uyandırcı bir durum.. sizin rahatsız olduğunuzu bildiği halde görüşmesi çok yanlış.. 'ben abi dediğim bir insanın karsına bakacak kadar s.. siz değilim demiş ya geçsin o ayakları
millet kaynı ile baldızı ile ilişki yaşıyor..
İki ucu B'klu değnek..

3 haftadır gitmiyormuşuz bu hafta sonu kurtuluş yok aşkım diyor x in kocası her haftasonu ısrarla çaya çağırdığı için

Biri gidip ona
Karınla Mehmet i asansörde öpüşürken gördüm dese
Sende ona aaa aşkım, hafta sonu kaçış yok o Mehmet le re nolursa olsun gidilecek desen
Kalkıp seninle gelecek miymiş bir sor istersen.

Hala ağzına çarpamamış olman senin hatan.

benm anlamadığımda şu diyelim ki öyle birşey var asansörde öpüşüyorlar
bu kadın onları asansörde nasıl cekti yahu asansörün kapısı acık mı öpüştüler

benm anlamadığımda şu diyelim ki öyle birşey var asansörde öpüşüyorlar
bu kadın onları asansörde nasıl cekti yahu asansörün kapısı acık mı öpüştüler

Kamera görüntülerine bakmış işte.
Bizim asansörde de kamera var diye biliyorum.

Hayır ben birde konu sahibi tekrar kamera kayıtlarını sorduğunda
Boşver onla ilişkisi bitti, bu kez alttaki senin kocaya asılıyor deyişini anlamadım.
Sanki ki 17 yaşındaki ergen oğlunun aşk trafiğinden bahsediyor
Bu ne rahatlık

Kuzum siz ordan taşının unutun Mehmet bey i de x i de. Kocan kabul etmezse bil ki aldatıyor.

Peki neden kocanız bu kadının kapısına dayanıp hesap sormuyor?Sen bana nasıl iftira atarsın diye.Çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…