- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi kikirikiri
-
Asansörlerde gizli kamera varda yönetici görebiliyo mu bilmemBi de asansörün içini kamera göstermezki.
3 haftadır gitmiyormuşuz bu hafta sonu kurtuluş yok aşkım diyor x in kocası her haftasonu ısrarla çaya çağırdığı içinAynen ben diyorum ki el için benim psikolojimi bozdun zayıfladım mutlu olamıyorum en son dudağımda uçuk çıktı dedim hala görüşme taraftarı. X antidepresan kullanıyor bunu duyarsa intihar edermiş kocası şeker hastası duyarsa kriz geçirirmiş. Yuvaları mı yıkılsınmış bana bunları diyor
Ya bu salak kadın ben kimle görüşürsem onu taktı kafaya. Bi de asansörün içini kamera göstermezki. Kocam da oraya gitmek istemeyince bana milletin namusuyla oynama diye kızıp surat yapıyo.
Banane x"in hastalığından da kocasından da hayret bisey. Bana mı yaşıyorlar? Esiniz de biseyler var benden demesi. Lütfen ipleri bırakmayın. Takip edin gizlice. O kisiye de soyleyin ispat etsin. Yok oyle elimde delil var deyip kenara çekilmek. Gerekirse " sizi dava ederim " deyin. Bu cok çirkin bir yakıştırma çünkü.Aynen ben diyorum ki el için benim psikolojimi bozdun zayıfladım mutlu olamıyorum en son dudağımda uçuk çıktı dedim hala görüşme taraftarı. X antidepresan kullanıyor bunu duyarsa intihar edermiş kocası şeker hastası duyarsa kriz geçirirmiş. Yuvaları mı yıkılsınmış bana bunları diyor
Ya günahı yoksa x in ya diğer kadının aslında gözü varsa kocam da diye diye maalesef görüşüyorum x le hala ve kocamın ısrarıyla bişey anlatamıyorumKomşumla görüşmezdim net. Kocam değil surat asma, ağlasa da gitmem.
Ay yok. Eşiniz masum değil.3 haftadır gitmiyormuşuz bu hafta sonu kurtuluş yok aşkım diyor x in kocası her haftasonu ısrarla çaya çağırdığı için
O zaman bütün cesaretimi toplayıp x e mi anlatayım çok kararsızım ya ama bu kuruntu beni hasta edecek diye korkuyorumEşin, X ile eşini seni düşündüğünden çok düşünüyor anlaşılan. İyice araştırılması gereken bir durum.
3 haftadır gitmiyormuşuz bu hafta sonu kurtuluş yok aşkım diyor x in kocası her haftasonu ısrarla çaya çağırdığı için
benm anlamadığımda şu diyelim ki öyle birşey var asansörde öpüşüyorlar
Biri gidip ona
Karınla Mehmet i asansörde öpüşürken gördüm dese
Sende ona aaa aşkım, hafta sonu kaçış yok o Mehmet le re nolursa olsun gidilecek desen
Kalkıp seninle gelecek miymiş bir sor istersen.
Hala ağzına çarpamamış olman senin hatan.
Değişik bir durum.Ya günahı yoksa x in ya diğer kadının aslında gözü varsa kocam da diye diye maalesef görüşüyorum x le hala ve kocamın ısrarıyla bişey anlatamıyorum
benm anlamadığımda şu diyelim ki öyle birşey var asansörde öpüşüyorlar
bu kadın onları asansörde nasıl cekti yahu asansörün kapısı acık mı öpüştüler
Merhaba hanımlar lütfen ama lütfen yardım edin bana. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum vat 10 yıldır bir sitede kendi evimizdeyiz. Görüştüğüm 3 komşum var bunlardan biriyle daha samimiyim adına x diyelimve ailece de görüşürüz. Diğer komşum olan kadın geçen yazdan beri sürekli x e dikkat et demeye başladı. Bu kadın sonradan çok frapanlaştı saçlar açık sarı,dar kotlar,sürekli gezmeler başladı. Bana kocanı şurda gördüm burda gördüm demeye başladı.Ben x için neden dikkat et dediğini anlayamadım bu x kendi halinde bir kadındı çünkü. En sonunda diğer kadın bana yılbaşı günü x ile kocamın asansörde öpüştüklerini elinde kamera kayıtlarının olduğunu söyledi bu kadın aynı zamanda site yöneticisi. O günden beri huzurum kalmadı. Eşim şiddetle karşı çıktı kocasına abi dediğim insanın karısına ben yangözle bakarmıyım benim hiç mi onurum Şeref'im yok dedi. Ben de kondurmadım ne x e ne de kocama. Kocamın ısrarıyla ben x e hiçbirşeyi anlatmadım ailece görüşmeye ben ne kadar istemesem de devam ettik. Ama artık ben çok yoruldum soğudum bu durumdan. En son geçen hafta hepimizin gittiği aynı kuaförde bu olayları duymam beni bitirdi. Yani bu kadın kuaföre yılbaşı gününden sonra gidip kocamla x i anlatmış. Adam bana abla yoktur o kadını da tanıyorum ben x i de. Olur mu hiç dedi. Ama bu düştüğüm durum beni çok yıprattı. Kuaförlerin diline kocam komşumla düşmüştü. X in namusuna laf edilmişti. Kocam hala ailece görüşmeye devam edelim x e bişey anlatma diyor ama ben artık istemiyorum. Böyle bişey olamaz desem de x in bakışlarını kocamın bakışlarını takip ediyorum oradayken. İçtiğim bir çaydan zevk almıyorum gitmek istemediğimi söyleyince kocamın suratı düşüyor. Bana akıl verin lütfen[/QUOT
Niyeyse bu konu bana gerçekçi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?