- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
Kendisi yönetici bana kayıtları getiricem dedi aylar oldu getirmedi. Kuaförüme de kayıtlar var demiş ama getirmemiş. En son geçen hafta bu kadına beni mahvettin getir göster elinde ne varsa dedim bu sefer de artık x le bitti kocanın ilişkisi diyor. Kocama alt komşum asılıyomuş onu diyor kafayı yicem artık yaKamera kayıtlarına bakmadın mı peki anlamadım o kısmı.
Benim de saçlarım sarı ben de dar kot giyerim mini giyerim kolej mezunuyum ve de üniversite. Ama bu kadın sonradan anlatabildim miDiğer kadının size yalan söylemesi için bir sebebi var mı? Ayrıca kadın açık sarı saçlı olup, dar kot giyince ve sürekli gezince her türlü yalanı söyleyebilecek bir insana mı bürünüyor sizin gözünüzde? Siz eşinize niye gidip anlattınız ki hemen insan az biraz gözlem yapar, adam "evet yaptım" mı diyecekti yani
Göstermiyor aylardır ben ne yapacağımı şaşırdımya kamera kayıtlarını göstersin ya da sesini kesip otursun, çok ağır bir itham bu.
Kendisi yönetici bana kayıtları getiricem dedi aylar oldu getirmedi. Kuaförüme de kayıtlar var demiş ama getirmemiş. En son geçen hafta bu kadına beni mahvettin getir göster elinde ne varsa dedim bu sefer de artık x le bitti kocanın ilişkisi diyor. Kocama alt komşum asılıyomuş onu diyor kafayı yicem artık ya
Kendisi yönetici bana kayıtları getiricem dedi aylar oldu getirmedi. Kuaförüme de kayıtlar var demiş ama getirmemiş. En son geçen hafta bu kadına beni mahvettin getir göster elinde ne varsa dedim bu sefer de artık x le bitti kocanın ilişkisi diyor. Kocama alt komşum asılıyomuş onu diyor kafayı yicem artık ya
Ya kayıtlar asansörün içini göstermezki. Baksam ne görebilirim zaten aynı asansöre binmiş olabilirler e bunda da bişey yokBence eşiniz gitmek istemekle daha çok şüphe uyandırıyor.kamera kayıtlarına baksanız ya buraya yazana kadar.ben olsam eşime söylemeden once kayıtlara bakardım
Ya bu salak kadın ben kimle görüşürsem onu taktı kafaya. Bi de asansörün içini kamera göstermezki. Kocam da oraya gitmek istemeyince bana milletin namusuyla oynama diye kızıp surat yapıyo.Çok enterasan
Senin peşini bırakmaman gerekirdi, kayıtları izlemeden eşine sormamalıydın.
Ayrıca eşinin hala görüşme ısrarı
Görüşmek istemeyince surat asması çok rahatsız edici.
Alt komşu mu çıktı bir de.
Ne bu kocan kapanın elinde mi kalıyor noluyor anlamadım bişey.
Aynen ben diyorum ki el için benim psikolojimi bozdun zayıfladım mutlu olamıyorum en son dudağımda uçuk çıktı dedim hala görüşme taraftarı. X antidepresan kullanıyor bunu duyarsa intihar edermiş kocası şeker hastası duyarsa kriz geçirirmiş. Yuvaları mı yıkılsınmış bana bunları diyorKemera kayıtlarını isteyin ve izleyin. Getirmezse siz de onun iftiracı birisi olduğunu yayın. Kısasa kısas! Giyim kuşam konusunu belirtmemiş olsaydınz keske. Zamanında oturduğumuz evin karşısında kiz insaata girer mini eteğini giyer çıkardı gece yine ustunu değişir evine giderdi. Ahlak örtüsü yoksa bir insan da ne yapsanız boş. Ayrıca kocanızın x ile görüşme ısrarı beni isgillendirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?