- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
Kocam ev i değiştirmek istiyo zaten ama ben hazır değilim salak gibi düzenimi bozmaktan korkuyorumKuzum siz ordan taşının unutun Mehmet bey i de x i de. Kocan kabul etmezse bil ki aldatıyor.
yahu asıl ilişkisi bu ispiyonluyan kadınla olmasınKamera görüntülerine bakmış işte.
Bizim asansörde de kamera var diye biliyorum.
Hayır ben birde konu sahibi tekrar kamera kayıtlarını sorduğunda
Boşver onla ilişkisi bitti, bu kez alttaki senin kocaya asılıyor deyişini anlamadım.
Sanki ki 17 yaşındaki ergen oğlunun aşk trafiğinden bahsediyor
Bu ne rahatlık
yönetici kadın kocana göz koymuş galiba. seni boşatmak için uğraşıyor gibi.Kendisi yönetici bana kayıtları getiricem dedi aylar oldu getirmedi. Kuaförüme de kayıtlar var demiş ama getirmemiş. En son geçen hafta bu kadına beni mahvettin getir göster elinde ne varsa dedim bu sefer de artık x le bitti kocanın ilişkisi diyor. Kocama alt komşum asılıyomuş onu diyor kafayı yicem artık ya
düzen derken?Kocam ev i değiştirmek istiyo zaten ama ben hazır değilim salak gibi düzenimi bozmaktan korkuyorum
bana da öyle geldi.yahu asıl ilişkisi bu ispiyonluyan kadınla olmasın
çocuklarınız kaç yaşında?Merhaba hanımlar lütfen ama lütfen yardım edin bana. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum vat 10 yıldır bir sitede kendi evimizdeyiz. Görüştüğüm 3 komşum var bunlardan biriyle daha samimiyim adına x diyelimve ailece de görüşürüz. Diğer komşum olan kadın geçen yazdan beri sürekli x e dikkat et demeye başladı. Bu kadın sonradan çok frapanlaştı saçlar açık sarı,dar kotlar,sürekli gezmeler başladı. Bana kocanı şurda gördüm burda gördüm demeye başladı.Ben x için neden dikkat et dediğini anlayamadım bu x kendi halinde bir kadındı çünkü. En sonunda diğer kadın bana yılbaşı günü x ile kocamın asansörde öpüştüklerini elinde kamera kayıtlarının olduğunu söyledi bu kadın aynı zamanda site yöneticisi. O günden beri huzurum kalmadı. Eşim şiddetle karşı çıktı kocasına abi dediğim insanın karısına ben yangözle bakarmıyım benim hiç mi onurum Şeref'im yok dedi. Ben de kondurmadım ne x e ne de kocama. Kocamın ısrarıyla ben x e hiçbirşeyi anlatmadım ailece görüşmeye ben ne kadar istemesem de devam ettik. Ama artık ben çok yoruldum soğudum bu durumdan. En son geçen hafta hepimizin gittiği aynı kuaförde bu olayları duymam beni bitirdi. Yani bu kadın kuaföre yılbaşı gününden sonra gidip kocamla x i anlatmış. Adam bana abla yoktur o kadını da tanıyorum ben x i de. Olur mu hiç dedi. Ama bu düştüğüm durum beni çok yıprattı. Kuaförlerin diline kocam komşumla düşmüştü. X in namusuna laf edilmişti. Kocam hala ailece görüşmeye devam edelim x e bişey anlatma diyor ama ben artık istemiyorum. Böyle bişey olamaz desem de x in bakışlarını kocamın bakışlarını takip ediyorum oradayken. İçtiğim bir çaydan zevk almıyorum gitmek istemediğimi söyleyince kocamın suratı düşüyor. Bana akıl verin lütfen
Açık sarı saç dar kot ve gezmeler bende de var şimdi potansiyel miyim ben?is bu değil derhal kamera görüntüsü bakın net! Kimin neyine güveniyorsunuz ki?Diğer kadının size yalan söylemesi için bir sebebi var mı? Ayrıca kadın açık sarı saçlı olup, dar kot giyince ve sürekli gezince her türlü yalanı söyleyebilecek bir insana mı bürünüyor sizin gözünüzde? Siz eşinize niye gidip anlattınız ki hemen insan az biraz gözlem yapar, adam "evet yaptım" mı diyecekti yani
bu işin içinde var bir bit yeniği ama hayırlısı..bana da öyle geldi.
kocası şerefli olsa iftira atan yöneticiye hesap sorması gerekirdi, mantık kurallarına göre.
bende aynısını düşünüyorumm bir ben değilmişim bunu düşünenBiraz komplo teorisi gibi olacak günahlarını da almak istemiyorum amaeşinizin
asıl bu size gelip anlatan kadınla ilişkisi olup da bu planı da birlikte kurmuş olabilirler mi?
Şimdi kadın size gelip kocanı şunla öpüşürken gördüm görüntü var diyor ama göstemiyor demekki yok.
Kocanız bunu duyunca deliye dönüp de gidip kadından hesap sormuyor.
Üstüne üstlük böyle ciddi bir iftira söz konusu olunca aman bu lafları o diğer kadının kocası da duyar yuvaları yıkılır hatta kan çıkar diye düşünmüyor da hala onlara gidicez diye rahat rahat nasıl tutturuyor.
Ayrıca kadın bunun herkesce duyulmasını istiyor ki gidip kuaför de filan anlatıyor.
Yani unutulması ve üstünün kapanmasını istemiyor. ve hala kocanız yerinde oturuyor bir de
pişkin pişkin bu hafta sonu kaçış yok çaya gidicez diyor.
İnsan kadının kocası duyarda inanır diye can korkusuna bile düşer yahu eşiniz de rahatlıksa Maşallah yani..
En son da alt komşu olayı ise daha enteresan. Baktı ki bu olaydan boşanmadınız şimdi başka
şeyler deniyor ve kadın bunları yaparken eşiniz de ses çıkartmadığına göre benim aklıma gelen birlikteler ve sizin terketmeniz ve boşanmanız için size oyun oynuyorlar gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?