Çok Zor Durumdayım

sarı saçlı olunca frapan mı olunuo yada hafif kadın olunuo kocanızda maşşalh ne kısmetli adammış bence komşunuz sizi trolemmiş

Eşinizin ısrarı şüphe uyandırıcı, o ne biçim site öyle, iftira dedikodu dizboyu, taşın ve tamamen ilişkini kes,, Maşallah eşin senden başka herkesin psikolojisini düşünüyor.. Bu eşte var bir durum bakalım ne çıkcak.

yahu asıl ilişkisi bu ispiyonluyan kadınla olmasın

Siz hepsini birbirinden habersiz çagırın ve yüzleştirin kimin ne tepki vereceğine göre hareket edin. Böylece önceden plan yapamazlar bir yalan düsünemezler. Kimin ne olduğu ortaya cıkar.

Ben kocadan şüphe ettim.

İftira edildiyse, neden o yonetici ile yuzlesmiyor ?

Ve bu dedikoduya rağmen hala israrla seni o aileyle görüşmek için zorluyor ?

yönetici kadın kocana göz koymuş galiba. seni boşatmak için uğraşıyor gibi.

Kocam ev i değiştirmek istiyo zaten ama ben hazır değilim salak gibi düzenimi bozmaktan korkuyorum
düzen derken?
o binada ruh sağlığını yitirmek üzereyken cidden düzeni mi düşünüyorsun?

valla bu KK da ne acayip kadınlar var.

Ben konudan şüphe ettim.
Nedenleri.
Kayit varsa o an bakardim. Getirmezse evinden cikmazdim. Kocasina söylerdim falan.
Kayitlari gormeden kocama soylemezdim.
X mi y mi neyse onada anlatirdim. Yuzlessinler.
Siz susmayi tercih ederek tuhaf geldiniz

çocuklarınız kaç yaşında?
onları bahane edip gitmeyin komşulara.

Açık sarı saç dar kot ve gezmeler bende de var şimdi potansiyel miyim ben?is bu değil derhal kamera görüntüsü bakın net! Kimin neyine güveniyorsunuz ki?

Doğru veya iftira.madem böyle bir laf çıktı eşiniz neden ısrarla o aileyle görüşmek istiyor.neden yönetici kadına gidip hesap sormuyor.namus şeref davası bu

Ortada böyle ağır bir itham varken, eşiniz nasıl oluyor da "Kim söyledi bunu, kim?!" deyip yöneticinin kapısına dayanmıyor "Çıkar lan kayıtları hadi çıkar!" demiyor da, "Xlere söyleme, ben şerefsiz değilim, haftaya da gideceğiz görüşeceğiz itiraz yok" a bağlıyor ilginç.

Konunun her yerinden tutarsızlık akıyor. Kuaföre kadar yayılan dedikodulat filan... Yönetici de hırlı değil.

bana da öyle geldi.
kocası şerefli olsa iftira atan yöneticiye hesap sorması gerekirdi, mantık kurallarına göre.
bu işin içinde var bir bit yeniği ama hayırlısı..
konu sahibinin bu kadar pasif olması cok tuaf.. ben olsam vala kırar geçerim herkesi. olay aydınlana kadar eşiminde burnundan getiririm halen gitmeye devam ettiği için gitme istekli hevesli olduğu için gerçi ben böyle bir durumda olsam allah korusun gitmenin g sini bile diyemez
Ve benim eşim böyle bir ithamla suclansa herkesden hesap sorar! eğer sucsuz ise.. kendini ispatlamak için herşeyi yapar
konu sahibin eşi de halen görüşelim komşuyla derdinde sacmalık resmen

Biraz komplo teorisi gibi olacak günahlarını da almak istemiyorum ama eşinizin
asıl bu size gelip anlatan kadınla ilişkisi olup da bu planı da birlikte kurmuş olabilirler mi?

Şimdi kadın size gelip kocanı şunla öpüşürken gördüm görüntü var diyor ama göstemiyor demekki yok.
Kocanız bunu duyunca deliye dönüp de gidip kadından hesap sormuyor.
Üstüne üstlük böyle ciddi bir iftira söz konusu olunca aman bu lafları o diğer kadının kocası da duyar yuvaları yıkılır hatta kan çıkar diye düşünmüyor da hala onlara gidicez diye rahat rahat nasıl tutturuyor.

Ayrıca kadın bunun herkesce duyulmasını istiyor ki gidip kuaför de filan anlatıyor.
Yani unutulması ve üstünün kapanmasını istemiyor. ve hala kocanız yerinde oturuyor bir de
pişkin pişkin bu hafta sonu kaçış yok çaya gidicez diyor.
İnsan kadının kocası duyarda inanır diye can korkusuna bile düşer yahu eşiniz de rahatlıksa Maşallah yani..
En son da alt komşu olayı ise daha enteresan. Baktı ki bu olaydan boşanmadınız şimdi başka
şeyler deniyor ve kadın bunları yaparken eşiniz de ses çıkartmadığına göre benim aklıma gelen birlikteler ve sizin terketmeniz ve boşanmanız için size oyun oynuyorlar gibi geliyor.

bende aynısını düşünüyorumm bir ben değilmişim bunu düşünen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…