Öncelikle gerçekten zor bir durumdayım nolursunuz beni yargılamayın. Ben uzun zamandır açılmayı düşündüm 18 yaşımdayım 15 yaşımda kendi isteğimle kapandım ben. Ama hepsi bir hevesti şuan 18 yaşındayım. Anne tarafım çok ama çok sıkı bu konuda. Açılırsam çok büyük tepkiler gelecek eminim. Hatta çok büyük linçleyecekler beni. İnanın bana namaz kılmayı bile denedim. Namaz da kıldım çok fazla dua da ettim ama kücükken bir hevesle ve dil baskısıyla yaptığım bir şeyi senelerdir çok zor taşıyorum. Açılmak istiyorum ama annem de çok kızıyor hele teyzemler bana o kadar kötü şeyler söyleyecekler ki onlara sürekli yakınken ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin. Ben de güzel elbiseler giymek istiyorum. Eskisi gibi olmak istiyorum. Kendimi hep çok kötü hissediyorum. Çünkü bu kararı bu aklımla almadım ben. Her gün evde süsleniyorum. Makyaj yapıyorum. Ne yapacağım ben?
Güzellik kıyafetle olmaz eğer dini inanç meselesinde inancınız tam ise sakın yanlış anlamayın kötü bişey demiyorum tabiki özeniyor ve istiyorsunuz makyaj vs ama emin olun değerli şeyler gizli kalınca güzel olur. Yani özgürsün açılınca değersiz de olmuyorsun evet fakat bu da gerçek bir kelime herneyse youtubede Mehmet Yıldız diye bir abimiz var kendisini izlemeni tavsiye ederim bir nebze sizi rahatlatacak tesettür konusunda
Öncelikle gerçekten zor bir durumdayım nolursunuz beni yargılamayın. Ben uzun zamandır açılmayı düşündüm 18 yaşımdayım 15 yaşımda kendi isteğimle kapandım ben. Ama hepsi bir hevesti şuan 18 yaşındayım. Anne tarafım çok ama çok sıkı bu konuda. Açılırsam çok büyük tepkiler gelecek eminim. Hatta çok büyük linçleyecekler beni. İnanın bana namaz kılmayı bile denedim. Namaz da kıldım çok fazla dua da ettim ama kücükken bir hevesle ve dil baskısıyla yaptığım bir şeyi senelerdir çok zor taşıyorum. Açılmak istiyorum ama annem de çok kızıyor hele teyzemler bana o kadar kötü şeyler söyleyecekler ki onlara sürekli yakınken ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin. Ben de güzel elbiseler giymek istiyorum. Eskisi gibi olmak istiyorum. Kendimi hep çok kötü hissediyorum. Çünkü bu kararı bu aklımla almadım ben. Her gün evde süsleniyorum. Makyaj yapıyorum. Ne yapacağım ben?
Nasıl istiyorsan öyle yaşa. Bana sorarsan madem heves var içinde genç kızlığını güzelce yaşa makyaj da yap, saçını da yap nasıl istersen. kapanmayı ölçmek tartmak için önünde uzun yıllar var, hayatının bunlara kafa yorman gereken bir döneminde değilsin asla. Simdi diledigin gibi yasa. kapanmak istersen de elinde meslegin oldugunda, ozgur oldugunda hicbir baski altinda olmadiginda yaparsin.
Yapmayın şunu iste yapmayın gittim gordun mu ya daha gencecik bir kıza yazdıklarına bak bu zihniyette bir baba denmez de baba yüzünden onun saçma sapan ıdeolojik fikirleri saplantili din inancı yüzünden 11 yaşında kapandım ben saçlarım bir kere rüzgar savuramadan uçuş uçuş elbiseler giyemesen eee sonuç 34 yaşında bu konuda cok acı çeken bir kadın o yuzden yazmayın saçma sapan şeyler yok cehennemis intiharmış
Konu sahibi benim de kiz kardesim 18 yaşında cok yenilerde açıldı çünkü o da yine babamın baskısıyla kapanmıştı ve artik dayanamadı içinden gelmiyorsa kimseyi ciddiye alma.ailene ama açıkla durumunu zamanla kabullenirler
Sizin özgür düşünceniz saygım sonsuz ama yok cehennemis vs tarzı kelimeler biraz yanlış geldi bana ablacım sonuçta toplu platform burası ve dini inancı yüksek olan var olmayan var herturlu saygı duymalıyız lütfen yanlış anlamayın ablacim sadece görüşümü belirtmek istedim.
Açık olanlar da kendilerini mi sergiliyorlar tezgahta? Veyahut kadınların amacı zamanı gelince saklandıkları özel kutudan çıkarılıp sunulmak mı?
Ya çok iğrenç bir yorum ya ben yanlış anlıyorum ya da siz çok talihsiz bir benzetmede bulundunuz.
Sizin özgür düşünceniz saygım sonsuz ama yok cehennemis vs tarzı kelimeler biraz yanlış geldi bana ablacım sonuçta toplu platform burası ve dini inancı yüksek olan var olmayan var herturlu saygı duymalıyız lütfen yanlış anlamayın ablacim sadece görüşümü belirtmek istedim.
Estagfurullah tabi ki özgür düşünüp yazicaz fikrimizi buraya ama gencecik bir kadın var kafası cok karişik simdi onun karşısına dikilip cehennemde yanarsın demenin manası nedir bana söyleyin.
34 yaşına geldim bakin su konuyu okurken bile gozyasim akti en cok yara aldığım yerden çünkü kimse bana sormadı bilr çocuktum ben karşımızdaki konu sahibide baskıyla kapanmış çıkış yolu ararken hop cehennem yok ateşlerde yanarsın mantıksız olan bu inanın yoksa herkes fikrini yazsın diledigince
Kendini ambalajlı raf ürünü, efendime söyleyim kutusuyla saklanan takı vs sananlar kendini bunlarla karşılaştıranlar var. Böyleleri seni kabuğu soyulmuş muza, ambalajı yırtılmış ve karıncaların üşüştüğü lolipopa bile benzetiler. Onlar kendilerini mal olarak görebilir, ama sen insan ve bir birey olduğunu unutma. Kendi kararlarını kendin vermelisin.