Çok zor durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzellik kıyafetle olmaz eğer dini inanç meselesinde inancınız tam ise sakın yanlış anlamayın kötü bişey demiyorum tabiki özeniyor ve istiyorsunuz makyaj vs ama emin olun değerli şeyler gizli kalınca güzel olur. Yani özgürsün açılınca değersiz de olmuyorsun evet fakat bu da gerçek bir kelime herneyse youtubede Mehmet Yıldız diye bir abimiz var kendisini izlemeni tavsiye ederim bir nebze sizi rahatlatacak tesettür konusunda

Bende açılıp kapanmistim sadece bir gün sürmüştü zamanında bir arkadaşımı kinamistim
Sana bir şey diyemeyeceğim

Sadece çaresizim ve ben bilmiyorum

Nasıl istiyorsan öyle yaşa. Bana sorarsan madem heves var içinde genç kızlığını güzelce yaşa makyaj da yap, saçını da yap nasıl istersen. kapanmayı ölçmek tartmak için önünde uzun yıllar var, hayatının bunlara kafa yorman gereken bir döneminde değilsin asla. Simdi diledigin gibi yasa. kapanmak istersen de elinde meslegin oldugunda, ozgur oldugunda hicbir baski altinda olmadiginda yaparsin.

Sizin özgür düşünceniz saygım sonsuz ama yok cehennemis vs tarzı kelimeler biraz yanlış geldi bana ablacım sonuçta toplu platform burası ve dini inancı yüksek olan var olmayan var herturlu saygı duymalıyız lütfen yanlış anlamayın ablacim sadece görüşümü belirtmek istedim.

'Bir şeyi bastırırsan o şey değerli olur. Daha fazla bastırırsan, daha değerli olur. Bastırmazsan bütün değerini kaybeder.'

Nasıl ki pirlantayı öylesine tezgaha koymayıp, özel yerlerde saklıyorlar, kadınlarda öyle
Açık olanlar da kendilerini mi sergiliyorlar tezgahta? Veyahut kadınların amacı zamanı gelince saklandıkları özel kutudan çıkarılıp sunulmak mı?
Ya çok iğrenç bir yorum ya ben yanlış anlıyorum ya da siz çok talihsiz bir benzetmede bulundunuz.

Estagfurullah tabi ki özgür düşünüp yazicaz fikrimizi buraya ama gencecik bir kadın var kafası cok karişik simdi onun karşısına dikilip cehennemde yanarsın demenin manası nedir bana söyleyin.
34 yaşına geldim bakin su konuyu okurken bile gozyasim akti en cok yara aldığım yerden çünkü kimse bana sormadı bilr çocuktum ben karşımızdaki konu sahibide baskıyla kapanmış çıkış yolu ararken hop cehennem yok ateşlerde yanarsın mantıksız olan bu inanın yoksa herkes fikrini yazsın diledigince

Kendini ambalajlı raf ürünü, efendime söyleyim kutusuyla saklanan takı vs sananlar kendini bunlarla karşılaştıranlar var. Böyleleri seni kabuğu soyulmuş muza, ambalajı yırtılmış ve karıncaların üşüştüğü lolipopa bile benzetiler. Onlar kendilerini mal olarak görebilir, ama sen insan ve bir birey olduğunu unutma. Kendi kararlarını kendin vermelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…