Çok Zor Durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
dünyanın sonu bu çok haklısın.senin için ne yapabiliriz söyleyiver ablalarına.tek yürek olduk senin için

Biraz muhafazakar olduğumuz için evlenmeden önce pek yakınlaşamadık ama şimdi çok pişmanım.Boşanmak istiyorum ama aileme gerçek nedeni söyleyemem.
Muhafazakar olduğunuz için eşinizle yakınlaşmadınız ama pipisini başka pipilerle karşılaştırıp küçük olduğuna karar verecek kadar bilginiz var. Hımmm

Evlenmeden önce baksaydın canım keşke ya boşanmaya kalkacaktın hemen sjsj

sev okşa büyür tövbe tövbe sşdlmsafşms muhafazakarlıktan kalite kontrol yapmadın ama skala var demekki elinde ki karşılaştın küçük diyosun. neye göre kime göre standardı nerden biliyosun cinsel hayatınızın kötü olacağının garantisi ne ayrıca? önemli olan boyu değil. sen hiç tecrübesiz şov mu yapıyosun sanki? ne büyük aşkla da evlenmişsiniz maşallah koşa koşa mahkemede alıyosun soluğu. Ya yürü git troll bamya seni

Evlilikten önce cinsellik bu yüzden önemli işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…