Çok Zor Durumdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
Büyük olanın işlevsel olabileceğini size düşündüren nedir peki?. Hani bunun işlevsel gelmediği için sordum. Muhafazakar olduğunuz için ya da cinsel birleşme olmadığını daha önce düşündüğümüz için. Zira ben bilmiyorum aradaki farkı. ?? Keza ortalama veya küçük Türkiye ortalaması 15 cm altı zaten,(araştırmalar ekşi sözlük yazarları) . Acaba siz beklentinizi büyütmüş olabilir misiniz?. Ya da aradaki farkı muhafazakar olmadığım halde bilmeyen bana da biri açıklayabilir mi?. Zira ben Türkiye'deki %90 kadının boyut farketmeksizin çokta cinsellikten hoşlanmadığını ve hatta büyütüyorum olayı orgazmı çok seyrek yaşadığını düşünüyorum.

Madem o kadar onemli bir kriterdi,sende ozel fotograf isteseydin :) Bu aralar bu ozel fotograflar cok revacta :)
Yahu bu pipi mevzusu 2022'nin ik ceyreginde ne cok konusuldu,ne cok konu acildi :) Artik bu sezona damga vurur :)

Dümdük söyle hayal kırıklığına uğradım seninki bamya çıktı . Beklediğim patlıcandı. Üzgünüm yapamam

Biraz muhafazakar olduğumuz için evlenmeden önce pek yakınlaşamadık ama şimdi çok pişmanım.Boşanmak istiyorum ama aileme gerçek nedeni söyleyemem.
Ee siz evlendikten sonrada pek yakinlaşmamişsiniz ki, 2 hafta oldu evleneli ama dün yakinlaştik diyorsun

Muhtemelen hala bakiresiniz, evliliğin iptali davası açın.

Dümdük söyle hayal kırıklığına uğradım seninki bamya çıktı . Beklediğim patlıcandı. Üzgünüm yapamam
Simdi aramizda boyle mi yapiyoruz..
Dumbuk,sansurlenmis hali dumduk mu oluyor ?
Dümbük,söyle hayal kırıklığına uğradım seninki bamya çıktı . Beklediğim patlıcandı. Üzgünüm yapamam
Bu sekilde mi yani :) Ben mi, yanlis sey ettim acaba :)

He ele dümdük büllük küçük

Bu arada bu durum gerçekten üzücü tatmin olamazsınız kesinlikle şu büyütücüler falan var onları mı deneseniz acaba
böyle okuyunca aklıma şey geldi, vakti zamanında amerikada bir mağazanın erotik eşyalar kısmını gezerken pipi anahtarlıklar görmüştüm. Bildiğin parmak kadar bişey.Suda bekletiyosun şişiyo, ne kadar bekletirsen o kadar şişiyo maksimum boyuta kadar, ürkütücü boyuta kadar. Bu da böyle bir anımdır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…