Büyük olanın işlevsel olabileceğini size düşündüren nedir peki?.Ben fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
Ben fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
Dümdük söyle hayal kırıklığına uğradım seninki bamya çıktı . Beklediğim patlıcandı. Üzgünüm yapamamMerhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
Sana ne kadar lazımdı apla?keser sapı kadar çükü napıcan kız bilim kurgu filmi mi çekiyoruz
Ben fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
Önden muayeneye alır sürtüşür bi bakarhımm demek muhafazakarsınız.peki bunu boşadınız diyelim.bundan sonraki adamları nasıl kontrol edeceksiniz ?
Ee siz evlendikten sonrada pek yakinlaşmamişsiniz ki, 2 hafta oldu evleneli ama dün yakinlaştik diyorsunBiraz muhafazakar olduğumuz için evlenmeden önce pek yakınlaşamadık ama şimdi çok pişmanım.Boşanmak istiyorum ama aileme gerçek nedeni söyleyemem.
oraları bizi ilgilendirmez.kendisinin özel hayatını ihlal etmeyelim.bizim sorunumuz boyutları şu an malum şeyinEe siz evlendikten sonrada pek yakinlaşmamişsiniz ki, 2 hafta oldu evleneli ama dün yakinlaştik diyorsun
Muhtemelen hala bakiresiniz, evliliğin iptali davası açın.Merhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
Simdi aramizda boyle mi yapiyoruz..Dümdük söyle hayal kırıklığına uğradım seninki bamya çıktı . Beklediğim patlıcandı. Üzgünüm yapamam
He ele dümdük büllük küçükSimdi aramizda boyle mi yapiyoruz..
Dumbuk,sansurlenmis hali dumduk mu oluyor ?
Dümbük,söyle hayal kırıklığına uğradım seninki bamya çıktı . Beklediğim patlıcandı. Üzgünüm yapamam
Bu sekilde mi yani :) Ben mi, yanlis sey ettim acaba :)
gübre fiyatlarına da epey zam geldi diyorlar ama bu konu için değer .alsın en iyisiniDibini gübrele hele belki birden uzarsulandırmayı ve güneşlendirmeyi ihmal etme. Güneşi sevmezse bol ışık alan bi yere koy. Birden boy atar o
Kadının yuvası yıkılıyogübre fiyatlarına da epey zam geldi diyorlar ama bu konu için değer .alsın en iyisini
böyle okuyunca aklıma şey geldi, vakti zamanında amerikada bir mağazanın erotik eşyalar kısmını gezerken pipi anahtarlıklar görmüştüm. Bildiğin parmak kadar bişey.Suda bekletiyosun şişiyo, ne kadar bekletirsen o kadar şişiyo maksimum boyuta kadar, ürkütücü boyuta kadar. Bu da böyle bir anımdırBu arada bu durum gerçekten üzücü tatmin olamazsınız kesinlikle şu büyütücüler falan var onları mı deneseniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?