KoptummmSulayın büyür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KoptummmSulayın büyür
Biraz muhafazakar olduğumuz için evlenmeden önce pek yakınlaşamadık ama şimdi çok pişmanım.Boşanmak istiyorum ama aileme gerçek nedeni söyleyemem.
dünyanın sonu bu çok haklısın.senin için ne yapabiliriz söyleyiver ablalarına.tek yürek olduk senin içinBen fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
daima yanındayımmmBen fake değilim.Anlıyorum konum biraz ilginç ama böyle olmasını ben istemedim.Sabah saatlerce ağladım.Şu an ne çektiğimi bir ben biliyorum.
hımm demek muhafazakarsınız.peki bunu boşadınız diyelim.bundan sonraki adamları nasıl kontrol edeceksiniz ?![]()
![]()
Muhafazakar olduğunuz için eşinizle yakınlaşmadınız ama pipisini başka pipilerle karşılaştırıp küçük olduğuna karar verecek kadar bilginiz var. HımmmBiraz muhafazakar olduğumuz için evlenmeden önce pek yakınlaşamadık ama şimdi çok pişmanım.Boşanmak istiyorum ama aileme gerçek nedeni söyleyemem.
Evlenmeden önce baksaydın canım keşke ya boşanmaya kalkacaktın hemen sjsjMerhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
keser sapı kadar çükü napıcan kız bilim kurgu filmi mi çekiyoruzBence boşan kardeş napcan bamya pipişli adamı. Boşa gitsin, ne keser sapları var piyasada ona mı kaldın.
Evlilikten önce cinsellik bu yüzden önemli işteMerhaba kızlar o kadar zor durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum.Eşimle iki hafta önce severek evlendim.İki yıllık flört dönemimiz olmuştu.Eşim çok iyi bir insan ama söylemeye bile utandığım bir sıkıntım var.Geçtiğimiz gece ilk kez eşimle cinsel anlamda yakınlaştık.Bunu söylerken utanıyorum ama şeyi çok küçüktü.Şu an çok kötüyüm.Böyle olduğunu bilseydim onunla evlenmezdim.Cinselliğin iyi olmadğı bir evlilikte mutlu olamam.Geç olmadan boşanmak istiyorum ama nasıl bir bahane bulacağım bilmiyorum.Aileme ne anlatacağım?Ne yapacağım ben?Bana akıl verin.Sizden başka çare bulamadım.
Heh aradığım nokta atışı yorumMuhafazakar olduğunuz için eşinizle yakınlaşmadınız ama pipisini başka pipilerle karşılaştırıp küçük olduğuna karar verecek kadar bilginiz var. Hımmm