çok zor durumdayımm...

Kusura bakma ama korunarak hamile kalma ihtimalin %1 adam zorlami hamile birakti ? Tamam bir hata olmus ama elestirenlerede saf ayagina yatmayin

C captain price dimi ama

QUOTE="cerenn1300, post: 45607458, member: 745872"]çocuk isteyerek olmadı canımm.. dışarıdan öyle yorum yapmak kolay oluyor.. nolur biraz düşünceli olun ben bundan sonra ne yapabilirim diye düşünüyorum onun için yaşayan arkadaşlardan tavsiye almak istedim[/QUOTE]

Sen güçlü olduğun müddetçe çok zaman bile almaz 3 5 aya keske onceden bosasaymisim dersin.
Tabiki sana verirler kesin bisey bu. Sanada nafaka bağlarlar,darp raporu almissindir insallah donuna kadar ol o koca musvettesinin
darp raporu almadım ama şahidim çoook onu avukata sormuştum 2 şahit yeter demişti ama ailemden olur mu diye sormayı unuttum onuda bi öğreniyim hemen gidip davamı açacam

Eh tabi bir ton dayak yemişsin sevginin yok olması normal. Fakat onca meydan dayağının üstüne neyi unutamadın da hala "çıçığım bıbısını ızlır mı" diye düşünüyorsun canım? Uçan tekmeleri mi, yoksa sağ kroşeleri mi?
Ya hu belli ki hamilelikten evvel epey dövmüş seni, onca dayaktan sonra neden hamile kaldın ki? Valla çocuğun geleceği için değil de ilk evvela sağlığı için endişelenmen lazımdı. Zira hamileyken de döver bu adam, karnımda ölür en iyisi mi korunayım ya da dayak yediğim adamla aynı yatağa girmeyeyim diye düşünmedin mi?
Bir de çocuk özler mi diyorsun pes! Adam sadece seni dövmemiş, çocuğu da dövmüş hem de düşük riskini göze alarak. Adama göre sorun yok, ölürse ölsün kafasında. Aç gözünü aç!

[/QUOTE]
bu gerçek yüzünü göstermeden önce olmuş olabilirmi arkadaşım?,benzer bir pskopattan bir oğlum var iyikde var ....konu sahibide geçmişe dönemeyeceğine göre.....

çok acımasızsınız........

Düşünmeden boşan çocuğunu böyle bi ortamda büyütmekteyse en azından aklı kestiği Zaman seni anlıcaktır

Yoo hiç de dalga geçmedim. Gayet ciddi yaklaştım.
Eh tabi bir ton dayak yemişsin sevginin yok olması normal. Fakat onca meydan dayağının üstüne neyi unutamadın da hala "çıçığım bıbısını ızlır mı" diye düşünüyorsun canım? Uçan tekmeleri mi, yoksa sağ kroşeleri mi?
burdn öyle anlaşlmıyor...neyse amacım polemik değl belliki konu sahibine kızmşsnız ama o yeterince kendine kızgındır!biraz empati....

İyi de cidden bu konuda muhatabım siz misiniz? Sizi forum koçum olarak atadığımı hiç hatırlamıyorum ben. Nasıl mesaj yazacağımı sorduğumu ise hiç. Peki amacınız polemik değildi de neden konu sahibi ile ilgili yorum yapmak yerine, benim mesajlarımı alıntılamayı seçtiniz? Hayır yani sonra ne oluyor, polemikten ban alıp oturuyoruz. En az 3 gün uzaklaştırılmak benim için önemli değil, ben polemiğimi yaparım diyorsanız o başka. Fakat ben bunu istemiyorum. Size iyi akşamlar.

kendi cocunu bile dusunmeyen bir adamdan iyiki kurtuluyorsun.sen hamilesin ne seni nede bebeyi dusunmuyor bu adam.dayak zamani kanama baslaya bilirdi cocugunu kayb ede bilirdin.boyle adam iyi bir baba asla olamaz.ayrica korkuyorum diyorsun,annasini karninda iken babasinin hakaretine meruz kalan bir cocuk buyuduyunde babasini nasil tutabilir.o senin bebeyin boyle seyleri dusunme.hakkinda hayirlisi.

Beddua etmek istemiyorum akşam akşam elleri kırılsin evladınızı öyle bir sevgi verin ki onu aratmasin

tek başıma çabalayıp çocuk büyütücem de büyüyünce beni istemeyecek
cehenneme kadar yolu var o çocuğun

Ekonomik özgürlüğün var mı?

Kaç kadın var böyle dayak yiyipte boşanamayan birinden daha duymuştum kocası hamileyken karnına tekme atmış

canımm hamile kalmadan önce bir iki ay aramız iyiydi ufak tefek sorunlar oluyordu ayrıca korunsaydın diyorlar yaa bi ara korundum kist oluştuğu için doktor bırakmamı söyledi adet bile olamıyorudm bi sürü problem yaşadım bıraktım ondan sonrada çocuk oldu.. işin özü tahmin ettiğiniz gibi değil arkadaşlar.. ben hamile kalmadan önce sinir krizleri geçirecek kadar istemiyorum diye yalvardım aileme ama ölün çıkacak o evden dediler milletin laf etmesinden çekindiler sonrada bebeğim oldu ondan sonrada iç kanamam başladı doktor ilişki yasak dedi.. bunun üzerine eşim çıldırdı.. bişeylerr yapmadığımız için hep bana baskı dayak ailesinin araya girmeleri onlar yüzünden dayak yemelerim her geçen gün şiddetin eziyetin dozu arttı bende en sonunda dayanamadım.. çıktım geldim ailemede istemezseniz kadın sığınma evinde kalırım dedim sonuçta ortada iştee

Ne güzel kurtulman kolay olacak işte
canım düzelmesi için çok uğraştım bebeğim var severek evlendik dedim daha düne kadar.. dün beni aradı annem babam istemiyor bende istemiyorum dedi boşanalım bitsin dedi..

Ya o zaman gözünü seveyim, böyle birini baba diye düşünme o çocuğa. Hamileyken canına okumuş bebeğin, doğduğunda ne olacak sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…