Çok zor günler geçiriyorum...

mutsz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
202
0
96
Muğla
saınırım hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum hiç bişi ama hiçbişi iyi gitmiyo sağlığımdan başka böle giderse onuda kaybedicem üzüntüden ölmekle yaşamak arasında bi yerdeyim ne yaşıyorum nede ölüyüm okadar çok pişman olacaım şey yaptımki hayatımda arkadaş seçimlerim sevgili seçimim hepsi beni sırtımdan vurdu ben onlara ii yaklaşırken hep bi darbe aldım birini sevdim ilk kez hayatımda bi kere beni aldattı sevdiğini asla öle bişi olmuycaını sölesede hislerim başka birini düşündüğünü sölüo ve ben feci derecede ona kaptırdım kendimi bunu bilio umursamıyo arkadaş çevrem zaten dedikodu kazanı kime ne kötülük yapsam die düşünüolar ve bu sevdiğim insan uğruna ne gururum nede saygınlığım kaldı yeni bi işe başladı ve kızların çoğunlukta olduğu yer çok açık giyiniolarmış çok rahatlarmış kızlar kendisi anlattı ve iş gereği samimi olunması gerekiomuş vede kız arkadaş olaylarını istemiolarmış iş yerinde facesine yeni işin hayırlı olsun aşkım yazdım bi baktımki silmiş nedenide eğitimleri bitmeden bilinmesini istemiomuş bitince ne istiosam yazabilirmişim müdürleri duyarsa kötü olurmuş böle şeyleri sevmiolarmış sabah 8 akşam işde ve bugün ağzından kaçırdı bi kızla resim çekinmiştik etiketlemiş beni gördünmü diye .......... çok kötü günler geçiriyorumm yaşamdan soğudum ...

kızlarla iş gereği yakın olmak ne demek yaa

bence uzak durrr.. daha fazla üzülmeden

sosyal bi iş ortamı varmış herkes hoşgeldine elinde çikolata su alıp geliolarmış tanışma yemeği oldu bi kere beni aramadı nedeni çok gürültülüymüş duyamazmışım dahada sinirlenirmişim yeminler etti hiçbirine bakmıorum sadece iş arkadaşım olarak görüyorum yemin ederim aklımda kimse yok eğitim bitsin işi garantiliyim ne istiosan yap dio ben azda olsa yakınlaştım ayrılmakda istemiorum uzakta olsa akrabayızda ben öle hatalar yaptımki bişiler yaşamadım ama yinede yakınlaşmak bile benim yaşamımdan vazgeçecek kadar pişman olmama yetio ben seni seviorum varmı bunun ötesi dio ama içimde beni kemiren bişi var arkadaş çevrem evlenseniz bişiler olsa tamamen hayatın yanacak diolar tamamen çıkmazdayım ne arkadaş çevrem ii ne sevgilim ailemlede sorunlarım var çok düzgün bi insan olmama rağmen birini sevdim ölesiye sevdim ve bütün bu acıları yaşıyorum hayaım boyunca hep doğru bi insan oldum başardımda ama biri geldi beni kendine bağladı hayatım tepetaklak oldu

hayati tüm funksiyonlari bir erkege baglamakla ne kadar yanlis yaptiginin sende farkindasin..
yakinlastin diye vazgecmemen diye birsey olamaz, bir yakinlasmak hayatina mal olmamali...
sende onun gibi isinle yada okuyorsan okullunla ilgilen...
kendine güven, kendini sev ve kendine saygi duy..
madem süphe duyuyorsun madem güvenmiyorsun o zaman biraz zamana birak herseyi..

Büyük konuşmak istemiyorum ama yazdıklarını okurken bile çok sinirlendim.. Senin yerine kendimi koydum cidden çok kötü şimdi herkez der ki ''ayrıl tabiki sen iyimisin niye kendini üzüyon boşuna ben olsam 1 dk düşünmezdim....'' falan çok haklılar gerçekten ama senin ne halde olduğunu kim nerden bilsin ki?. Kolaymı öyle atmak kalbinden onu.. Of of ne desem bilemedm ama inan çok üzüldüm dua edicem senin için hayırlısı neyse o olsun

Güven olmadan bir ilişki yürümez.

Kendine yazık etme..

çok canım yanıyo beni o bağladı kendine ben sevmiyodum onu ilk başlarda yapmadıımı bırakmıodum sonra bi bakmışım bağlanmışım vicdanım ve geleceğim arasında bi yerdeyim seviyorumda bi kere ayrıldık 3 ay kadar neler çekdiğimi bir ben bilirim hayatım boyunca ilk defa yanlış yaptım onu ödüyorum bu pişmanlığa değcek kişi olsaydı keşke.. çok bişi yaşamama rağmen kendimden nefret ediorum millet neler yapıo die düşünüorum ama ben bukadar dürüst doğru bi insanken olmamalıydı diorum çevremdeki insanların sevgililerine bakıorum ölüolar resmen kızarkadaşlarına ilk başlarda buda öleydi kapımda yattı 2 sene olcak bize buarada acaba kendimi küçülttümmü yakınlaşarak çok bişi yaşamadımsada beni kötü biri olarak görmez deilmi ben ilk defa bunları yaşadım ve yaşım 24 bukonularda çok cahilim acaba benmi abartıorum bilemiorum ?

nolur bana dua edin çok pişmanım ama çokda sewiorum ayrılmakta istemiorum ben yaptığım herşeyden pişmanım onu tanığım için çok pişmanım keşke kalbime onun aşkı hiç düşmeseydi evet ayrıl diolar ama yapamıorum inanın olmuyo bitiremiyorum onu kafamda bölede olmuyo hayatım okadar kötüki alt üst oldum ne konuşmak ne yemek yemek istiorum bişiler yaşasam heralde ölürdüm okadar vicdan azabı duyuyorumki bukadarıyla bile... güven duymak istiorum ama içimi bişler kemiriyo yeni bi işe başladı ortamını hiç bilmiorum olsa birinden hoşlansam inan senle olmazdım ömrüm dio 200 kız 70 erkek varmış ve bu beni korkutuo öle bişi olsa facede ilişkisi var yazmazdım dio ama içimi kemiren bi his var ... bunlar şehir dışınada gitcekler iş gereği sanırım ölürüm ya çok acı çekiorum .... ne onla nede onsuz..

Bir insanın senin için yanlış olduğunu farkettiğin an neden onunla devam edesin ki ?

Sevdiğine ölmek yada onu hayatının merkesine koymaak çook çok çookk yanlış bir şey..

Bundan sonra bir şeyleri düzeltmek istiyorsan, geçmişte yaptığın hatalardan ders alarak artık yeni kararlar ve emin adımlarla, doğru insanlarla yoluna devam etmelisin ..

Bak kendini bu şekilde yıpratıyorsun ne diye kendine yazık ediyorsun ??

Hayatın boyunca bu denki şüphe içinde mi yaşıyacaksınn ??

Bu şekilde kendine zarar vermekten başka ne geçer eline ??

Bir ömür boyu şüphe ve endişeyle yaşamaya var mısın ???

O adamı tanıdığım için pişmanınm diyorsun, o zaman daha ne bekliyorsun ??

Pişmanlıkların varsa, bu şekilde pişmanlığınla hayatına devam ederek pişmanlığına pişmanlık eklediğinin farkında değil misin ?

Pişmanlıklarına tövbe edip, yeniliklere adım atmak senin elinde ...

ya ben aldatıldığı halde şu erkeklere tabiri caizse "sümük" gibi yapışan kadınları anlamıyorum anlayamıyorum aşk,sevgi tek taraflı olmaz senin tek taraflı tavizlerinin adı "fedakarlık" değil "gurursuzluk" olur bir başka insan için karakterinden,gururundan,benliğinden taviz vermek övünülecek değil utanç verici bir durum üstelik verdiğiniz insan sizi sevmiyor.Herkes bilirki seven erkek asla aldatmaz aldatan erkekte gerçekten sevmiyodur..ya sizi kullanıyodur ya alışkanlıktır ya yalnızlık korkusudur ya birini bulmadan sizi şutlamak istemiyodur ya sizi sevmediği halde aklınca mantık iliskisi yürütüyodur ama asla sevmiyodur..sevmeyen bir erkeğe bu tavizleri verip sümük gibi yapışmakta neyin nesi? biraz kendinize güveniniz olsun ya..arkadaslarınmı kötü? cıkar hayatından olsun bitsin..insanlar gelir ve gecerler kalıcı olan ailen ve karakterin..yanlıs davranarak yaşadığın yanlışların hesabını kaderine hayata falan kesme şu durumda olmanın tek sebebi senin zayıf karakterindir..bu mesajı biraz sert yazdım ama inan sert bir şekilde silkelenmen lazım..

Daha evvel de benzer sıkıntılarla konu açtınız...

Erkek olacaksın, Allahtan korkmayacaksın; böyle seni hayatının merkezine koyacak "ne desen kabullenecek" bir kız bulacaksın... Gel keyfim gel... Sonra da "Erkekler neden böyle ruhsuz, yalancı!" Bütün kızları aynı sanıyorlar da ondan... "İş ortamı kızlarla samimiyeti gerektiriyormuş, o nedenle öyleymiş..." Kız arkadaşının olmaması gerekiyormuş, bunu kaldıramıyormuş "ortam"... Vah vah... Benim bildiğim bu şartları taşıyan, kadınlarla erkeklerin samimi olmasını gerektiren tek "iş yeri" vardır onu da buraya yazmayayım şimdi: Ne olur ne olmaz, erkek arkadaşınız "kötü yola düşmüş" olabilir, kınamayalım...

Oradakilerle sarmaş dolaş olmayı gerektiren müessesede ilişkisinin olduğunun bilinmemesi gerekiyormuş "şimdilik"... Yazılan mesajlar bile bu gerekçeyle siliniyor... Oradaki kızlara "şapır şupur size yarabbi şükür"... Bir el yağda öteki balda gövde karamela kaymakta... Burada size "doğru yolu" gösteren hiçbir mesajdan, üsluptan rahatsız olduğunuzu yazmayın cevaben: Ben de erkekleri yalancılık konusunda eğitmenizden, size açık açık "Orada kızlarla takılıyorum, oradan buradan mesaj atıp keyfimi kaçırma, açık saçık hatunlarla keyifteyim" denmesini hoş karşılamanızdan rahatsızım... Sizi ciddiye almıyor, keyfine bakıyor; sizden ayrılınca "ayakları yere basan" bir hanım kıza denk gelir, ona da aynılarını yapmaya kalkar sizin hoşgörünüze istinaden, kıza günah, yazık...

Alıntılayamadığım kadar çok yerde "Ben çok doğru, dürüst bir insanım" deyip durmuşsunuz... Siz bu kadar "doğru, dürüst"ken çevreniz, karşınıza çıkan herkes "kusurlu"ymuş... Bu sizin iddianız... Şu an içerisinde bulunduğunuz bunalımın müsebbibi sizsiniz... Adamı hayatınızın merkezine almış, ergen bir kızın bile rahatsız olacağı hallerini sineye çekmişsiniz... Hal böyleyken dediğiniz kadar "doğru, dürüst" değilsiniz demek ki... Zaten insan kendine bu denli olumlu özellik atfederse kimseleri beğenmez... Beğenmez de gider kimsenin beğenmeyeceği adamın yalanlarına muhatap olur, sonra da acı çeker... Hayat...

"Yakınlaşmak"tan kastınız her ne olursa olsun, bu şartlarda bir adam, yukarıda yazdığım niteliklerinden ötürü en fazla Allahın selamını hak eder... O nedenle son satırlarda beklediğiniz gibi "Evet bu konularda cahilsiniz, abartıyorsunuz, amaan" deyip geçemeyeceğim... "Zararın neresinden dönülse kar"... Yazdıklarınız, "gizemli iş ortamı" vs. hepsine rağmen bir "kavşak" vardır belki, dönersiniz... Fakat sürekli "doğruyum, dürüstüm" diyeceğinize, "kararlıyım, kendime saygım had safhada" yazamadığınıza göre, biz ne dersek diyelim (önceki konularınızda da boşa gitti onlarca tavsiyemiz) zaten devam edeceksiniz onun kurmacasına... Şu halde "kendi düşen ağlamaz" denmeli... Oysa favorim, az evvel de belirttim, "zararın neresinden dönülse kar"...

Canım bak sen kendini nasıl görürsen insanlar da seni öyle görür. Bu erkek arkadasın içinde geçerli sen üzerine titreyip aşırılığa kaçtıkça o da bunun sefasını sürecektir. Üzülen sen olursun. Ne demek iş gereği kızlar filan sni gizlemeler.. Yakınlaşmıssın ama ne var bunda bende cok gneiş bir insan değilim ama ben bu hatayı 17 yasımda yaptım suan yasım 19. Kaldığı sen benden büyüksün 24 yasına kadar birşey yasamamıssın her insanın hataları olur ama bi hata yaptım artık buna mahkumum dersen işte o zaman en büyük hatayı yaparsın. Bence kendine değer vermelisin. Benim bildiğim gördüğüm ne hatalar yapmıs arkadaslarım var bildiğim insanlar var... Cok fazla kafana takma bunu Allahtan seni affetsin dile gerisini boşver. Ve sevgiline seni kaybetme korkusunu hatırlat üstüne düşme bir süre onu kendi haline bırak.. Kıskanma mesela yani belli etme kıskandığını. Başka seylerle mesgul ol , o senin onsuz olabiliceğini görsün ki o yaşasın bu korkuyu . Bağlanmış olabilrsin ne ilişkiler oluyor 5-6 senelik ama unutuladabiliyor zaman herseye ilaçtır sağlığının bozulmasına izin verme. Bende cok alısmıstım birine baktım ki sağlığım gidiyor sonund ayrıldık 2 ay kötü zmaanlarm oldu ama geçti bak artık gülümseyebiliyorum olanlara :) Kendine iyi bak ve değer ver öptümm

Senin yazdıgın iletiyi siliyor , neden yasak vs.. Peki kızlarla olan bu yakınlıgı ne oluyor hic bir baglantı kuramadım acıkcası kendinizi bu kadar yıpratmanızın kendinizden baskasına zararı olamaz biraz kendinizi düsünmelisiniz..

çok saolun arkadaşlar dün ağlaya ağlayabi hal oldum ve bugün bi uyandımki boğzm şişmiş çok hastayım öle yoruldumki ne arıycam ne sorcam bundan sonra bi hafta dayan şu eğitim bitsin diyo ne eğitimidir anlamadım bitince ne oluyo öle yorgunumki hem bedenen hem ruhen beni kıskanmıyo bile artık çok önemli sınavlarım var bu sene okulum bitio hayatımın dönüm noktasında geldi hayatımı mahvetti ve gitti yarın önemli bi sınavım var ama ben ölüyorum çıkmaz çıkmaz çıkmaz.... alalh yardımcım olur ben ve benim gibilere inşallah... ben yapamıorum 3 4 ay hiçmi hiç görüşmedik kendimi yedim bitirdim yapmadıım şey kalmadı psikiolğamı gitmedim kitaplarmı okumadım uyku ilaçlarıyla uyudum yapamadım biliorum sümük gibi yapıştığımı düşünüosunuz ama ben bu kişide gururumu kaybettim allah beni ıslah etsin....

ayy cnm ya kıyamam sana ben çok saçma kızlarla yakın olmak neymiş saçmalık ben çok kıskanç bi insanımdır senin yerinde olsam bende üzülürüm bence bi şey yapma bakalım soğuk ol sen yaklaşmaya çalıştıkça o kaçabilir tavrını beli et bakalın ne yapacak senin seven zaten seni görür umarım bu günleri atlatırsın kib tatlımm

tatlım yazdığım yorumları bile silio facede artık öle kötüyümki anem seni öle aşağılayan kişiyle görüştüğün için asla affetmiycem dio konuşmuyo benle arkadaş çevrem onunla konuştuumu bilse öldürürler bilenlerde senden her yönüyle aşağıda olan kişiyi niye ister insan bırakamaz diyolar ama yakınlaştıımı bilmiolar vede öle bişi olduki onun yaptıkları sürekli aklımda uyanıyorum direk o gelio aklıma
sırf bu yüzden hafıza kaybı yaşamayı okadar çok isterimki resmen ağlamaktan hasta oldum ağlamaktan ateşim çıktı boğazım ağrıo grip oldum öle kötüyümki sınava girdim önemli bi sınava bi kere bile merak edip nasıl geçti dmezmi insan bi nete girdim facede sohbette mrb yazdım sınavın nasıl geçti dedi ii dedim niye aramadın dedim işdeyim çalışıorum öle kötüyümki bi dinlencek pazar günüm bile yok sinirlerim tepemde dedi iki işde birden çalışıo ben çok sıkıyormuşum kıskanıomuşum durduk yere o bana asla öle bişi yapmazmış insanlar bunu işi yüzünden değer veriomuş yoksa kimse sallamazmış bunu bu işe çok ihtiyacı varmış aile durumu kötü ve babası ii bi insan deil o yüzden hep çalışan eve bakan bu olmuş evin bütün sorumluluğunu küçük yaşta üstlenmiş onun getirdiği bi asabiyet var ben çok üstüne gitmişim hiç rahat bırakamamışım buda sevdiği halde soğutmuş bu durumum dün ayrıldım lanet olsun istemiorum artık seni defol dedi istemiorum kızım seni böle kıskançlık krizlerine girdiğin sürece dedi ya düzelirsin yada artık tamam bitsin dedi ben bu işden atılırsam ölürüm başka işde bulamam dedi diğer işinede geri dönemez şimdilik çalışıo ama para almadan akrabasının yanında çalışıodu ayrıldı yeni işe girince artık orayada dönemem burda yükselmem gerekio o yüzdende insanlarla ilişkim iyi olmalı dio gerçektende işten çıkarılırsa biter ailesini bu geçindiiro ünide kardeşini okutuo evin babası yani tek şansım bu nolur beni anla dio milleti görüorum sevgilisiyle gezio tozuo ben telde bile görüşemiorum gece 11 de gidio eve bi yatarken ararsa arıo aramazsada hiç görüşmüoruz günlerce tabi ben ders bile çalışamıorum annem öğrendi tekrar çıktıımızı kazanamazsam hep onun yüzünden die sürekli suçluycak her yönden vicdan azabı çekiorum ailem benim için çırpınıo resmen ama ben sürekli ağlamaktan hiç onlara yakışır bi evlat olamıorum onların emeklerine rağmen ama onuda kalbimden sökemiorum yaşadıklarımız aklıma gelio dahada kahroluyorum beni önemsememesi beni resmen öldürüyo kalbimin acısını okadar çok hissediorumki daha beter hasta olcam yaşadıklarımızdan dolayı ben senden daha beter pişmanım dio yakınlaşmış olmak bile yetio benim vicdan azabından ölmeme (((

bir an önce silkin kendine gel... kendine kendine bunu yapma... bu kadar mı değersiz görüyorsun kendini de bunları çektiriyorsun kendine...seni anlıyorum inan...ben de zamanında farklı şekilde de olsa zampara birinden çok etkilendim...aldatıldığımı bile bile üzerinden zaman geçince kızgınlığım geri geçti...geri döndüm... şu an onunla neredeyse 6-7 aydır konuşmuyorum...çöpe attım onu...hala da kendime kızmaktayım...neden böyle küçülttüm diye kendimi..ona kızmıyorum..çünkü insan kendi yaptığından kendisi sorumludur..bir insanı başkası üzemez...insan sadece kendi kendisinin üzülmesine izin verebilir... bu durumda karşımzıdakini suçlayamayız...o yüzden ben hala kendime kızarım...o dönemlerde (şu an senin halin gibi ) ayrılığın vereceği acıyı çekmeyi göze alamadığım için geri dönüşler yapmıştım...sonradan geç de olsa aklım başıma geldi... gittim ve bir daha dönmedim...ayrılık acısı geçti sayılır... ama kendime olan kırgınlığım kaldı...huzuruma kavuştum... kendime güvenim geldi... o yüzden eğer ilerde daha büyük acılar çekmek isteöiyorsan ve güce kavuşmak istiyorsan onu tek kaemde silip atmalısın...başka yolu yok...sevgine değecek biri bu hislere kapılmana yol açmaz..

Kendine gell !!

Nedir bu ya, ondan ayrıldın diye hayat bitti mi ??

Tabiki hayır..!

Ardına bakma, yaşadıklarından ders al, günahlarına tövbe et..

Daha yaşıyacağın bi sürü mutluluk, umut dolu yarınlar var..

Unutma; bir canın var o da emanet !

kızlar zorda olsa ayrıldım... (( ama kalbim yaşadığım sürece onunla olcak (( allah yardımcım olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…