çok canım yanıyo beni o bağladı kendine ben sevmiyodum onu ilk başlarda yapmadıımı bırakmıodum sonra bi bakmışım bağlanmışım vicdanım ve geleceğim arasında bi yerdeyim seviyorumda bi kere ayrıldık 3 ay kadar neler çekdiğimi bir ben bilirim hayatım boyunca ilk defa yanlış yaptım onu ödüyorum bu pişmanlığa değcek kişi olsaydı keşke.. çok bişi yaşamama rağmen kendimden nefret ediorum millet neler yapıo die düşünüorum ama ben bukadar dürüst doğru bi insanken olmamalıydı diorum çevremdeki insanların sevgililerine bakıorum ölüolar resmen kızarkadaşlarına ilk başlarda buda öleydi kapımda yattı 2 sene olcak bize buarada acaba kendimi küçülttümmü yakınlaşarak çok bişi yaşamadımsada beni kötü biri olarak görmez deilmi ben ilk defa bunları yaşadım ve yaşım 24 bukonularda çok cahilim acaba benmi abartıorum bilemiorum ?
nolur bana dua edin çok pişmanım ama çokda sewiorum ayrılmakta istemiorum ben yaptığım herşeyden pişmanım onu tanığım için çok pişmanım keşke kalbime onun aşkı hiç düşmeseydi evet ayrıl diolar ama yapamıorum inanın olmuyo bitiremiyorum onu kafamda bölede olmuyo hayatım okadar kötüki alt üst oldum ne konuşmak ne yemek yemek istiorum bişiler yaşasam heralde ölürdüm okadar vicdan azabı duyuyorumki bukadarıyla bile... güven duymak istiorum ama içimi bişler kemiriyo yeni bi işe başladı ortamını hiç bilmiorum olsa birinden hoşlansam inan senle olmazdım ömrüm dio 200 kız 70 erkek varmış ve bu beni korkutuo öle bişi olsa facede ilişkisi var yazmazdım dio ama içimi kemiren bi his var ... bunlar şehir dışınada gitcekler iş gereği sanırım ölürüm ya çok acı çekiorum .... ne onla nede onsuz..
saınırım hayatımın en kötü günlerinden birini yaşıyorum hiç bişi ama hiçbişi iyi gitmiyo sağlığımdan başka böle giderse onuda kaybedicem üzüntüden ölmekle yaşamak arasında bi yerdeyim ne yaşıyorum nede ölüyüm okadar çok pişman olacaım şey yaptımki hayatımda arkadaş seçimlerim sevgili seçimim hepsi beni sırtımdan vurdu ben onlara ii yaklaşırken hep bi darbe aldım birini sevdim ilk kez hayatımda bi kere beni aldattı sevdiğini asla öle bişi olmuycaını sölesede hislerim başka birini düşündüğünü sölüo ve ben feci derecede ona kaptırdım kendimi bunu bilio umursamıyo arkadaş çevrem zaten dedikodu kazanı kime ne kötülük yapsam die düşünüolar ve bu sevdiğim insan uğruna ne gururum nede saygınlığım kaldı yeni bi işe başladı ve kızların çoğunlukta olduğu yer çok açık giyiniolarmış çok rahatlarmış kızlar kendisi anlattı ve iş gereği samimi olunması gerekiomuş vede kız arkadaş olaylarını istemiolarmış iş yerinde facesine yeni işin hayırlı olsun aşkım yazdım bi baktımki silmiş nedenide eğitimleri bitmeden bilinmesini istemiomuş bitince ne istiosam yazabilirmişim müdürleri duyarsa kötü olurmuş böle şeyleri sevmiolarmış sabah 8 akşam işde ve bugün ağzından kaçırdı bi kızla resim çekinmiştik etiketlemiş beni gördünmü diye .......... çok kötü günler geçiriyorumm yaşamdan soğudum ...
sosyal bi iş ortamı varmış herkes hoşgeldine elinde çikolata su alıp geliolarmış tanışma yemeği oldu bi kere beni aramadı nedeni çok gürültülüymüş duyamazmışım dahada sinirlenirmişim yeminler etti hiçbirine bakmıorum sadece iş arkadaşım olarak görüyorum yemin ederim aklımda kimse yok eğitim bitsin işi garantiliyim ne istiosan yap dio ben azda olsa yakınlaştım ayrılmakda istemiorum uzakta olsa akrabayızda ben öle hatalar yaptımki bişiler yaşamadım ama yinede yakınlaşmak bile benim yaşamımdan vazgeçecek kadar pişman olmama yetio ben seni seviorum varmı bunun ötesi dio ama içimde beni kemiren bişi var arkadaş çevrem evlenseniz bişiler olsa tamamen hayatın yanacak diolar tamamen çıkmazdayım ne arkadaş çevrem ii ne sevgilim ailemlede sorunlarım var çok düzgün bi insan olmama rağmen birini sevdim ölesiye sevdim ve bütün bu acıları yaşıyorum hayaım boyunca hep doğru bi insan oldum başardımda ama biri geldi beni kendine bağladı hayatım tepetaklak oldu
çok canım yanıyo beni o bağladı kendine ben sevmiyodum onu ilk başlarda yapmadıımı bırakmıodum sonra bi bakmışım bağlanmışım vicdanım ve geleceğim arasında bi yerdeyim seviyorumda bi kere ayrıldık 3 ay kadar neler çekdiğimi bir ben bilirim hayatım boyunca ilk defa yanlış yaptım onu ödüyorum bu pişmanlığa değcek kişi olsaydı keşke.. çok bişi yaşamama rağmen kendimden nefret ediorum millet neler yapıo die düşünüorum ama ben bukadar dürüst doğru bi insanken olmamalıydı diorum çevremdeki insanların sevgililerine bakıorum ölüolar resmen kızarkadaşlarına ilk başlarda buda öleydi kapımda yattı 2 sene olcak bize buarada acaba kendimi küçülttümmü yakınlaşarak çok bişi yaşamadımsada beni kötü biri olarak görmez deilmi ben ilk defa bunları yaşadım ve yaşım 24 bukonularda çok cahilim acaba benmi abartıorum bilemiorum ?
tatlım yazdığım yorumları bile silio facede artık öle kötüyümki anem seni öle aşağılayan kişiyle görüştüğün için asla affetmiycem dio konuşmuyo benle arkadaş çevrem onunla konuştuumu bilse öldürürler bilenlerde senden her yönüyle aşağıda olan kişiyi niye ister insan bırakamaz diyolar ama yakınlaştıımı bilmiolar vede öle bişi olduki onun yaptıkları sürekli aklımda uyanıyorum direk o gelio aklıma
sırf bu yüzden hafıza kaybı yaşamayı okadar çok isterimki resmen ağlamaktan hasta oldum ağlamaktan ateşim çıktı boğazım ağrıo grip oldum öle kötüyümki sınava girdim önemli bi sınava bi kere bile merak edip nasıl geçti dmezmi insan bi nete girdim facede sohbette mrb yazdım sınavın nasıl geçti dedi ii dedim niye aramadın dedim işdeyim çalışıorum öle kötüyümki bi dinlencek pazar günüm bile yok sinirlerim tepemde dedi iki işde birden çalışıo ben çok sıkıyormuşum kıskanıomuşum durduk yere o bana asla öle bişi yapmazmış insanlar bunu işi yüzünden değer veriomuş yoksa kimse sallamazmış bunu bu işe çok ihtiyacı varmış aile durumu kötü ve babası ii bi insan deil o yüzden hep çalışan eve bakan bu olmuş evin bütün sorumluluğunu küçük yaşta üstlenmiş onun getirdiği bi asabiyet var ben çok üstüne gitmişim hiç rahat bırakamamışım buda sevdiği halde soğutmuş bu durumum dün ayrıldım lanet olsun istemiorum artık seni defol dedi istemiorum kızım seni böle kıskançlık krizlerine girdiğin sürece dedi ya düzelirsin yada artık tamam bitsin dedi ben bu işden atılırsam ölürüm başka işde bulamam dedi diğer işinede geri dönemez şimdilik çalışıo ama para almadan akrabasının yanında çalışıodu ayrıldı yeni işe girince artık orayada dönemem burda yükselmem gerekio o yüzdende insanlarla ilişkim iyi olmalı dio gerçektende işten çıkarılırsa biter ailesini bu geçindiiro ünide kardeşini okutuo evin babası yani tek şansım bu nolur beni anla dio milleti görüorum sevgilisiyle gezio tozuo ben telde bile görüşemiorum gece 11 de gidio eve bi yatarken ararsa arıo aramazsada hiç görüşmüoruz günlerce tabi ben ders bile çalışamıorum annem öğrendi tekrar çıktıımızı kazanamazsam hep onun yüzünden die sürekli suçluycak her yönden vicdan azabı çekiorum ailem benim için çırpınıo resmen ama ben sürekli ağlamaktan hiç onlara yakışır bi evlat olamıorum onların emeklerine rağmen ama onuda kalbimden sökemiorum yaşadıklarımız aklıma gelio dahada kahroluyorum beni önemsememesi beni resmen öldürüyo kalbimin acısını okadar çok hissediorumki daha beter hasta olcam yaşadıklarımızdan dolayı ben senden daha beter pişmanım dio yakınlaşmış olmak bile yetio benim vicdan azabından ölmeme(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?