- 5 Şubat 2016
- 55
- 18
- 88
- 28
- Konu Sahibi yessofcourse
-
bu zamanlar da benden soğuma olur mu
Hanımlar erkek arkadaşım hakkari şemdinli de komando yeni gitti oraya 2 hafta olacak neredeyse ve konusamiyoruz 2 ay böyle olacakmış üs bölgede olduğu için ve insan gerçekten ulkede ki asker ve polislerin onların sevdiklerinin ne zorluklar çektiğini bekledikçe daha iyi anlıyormuş, peki sizce sevgilimin şuan psikolojisi nasıldır yanj haber alamıyoruz facebooka giriyor oda çok nadir 5 dakika falan girip çıktığını görüyorum yani bu zamanlar da benden soğuma olur mu
Bazı arkadaşlarım öyle diyorlar hani umursamiyorum ama fikir almak istedim sadecene alaka?
Hayır onun iyi olmasını istiyorum tabikide bu ne kadar mümkünse tabiAdam orda canı burnunda yaşıyor, sen senden soğumasını mı düşünüyorsun???
Etmez miyim yaBence soğumasını falan şuan düşünme. Soğur- daha bağlanır onu bilemeyiz. O halledir de
Sen kazasız belasız dönmesi için dua et bence sadece
O zamanlar daha zordur tabi haklısınızBizim zamanımızda 15 aydı askerlik
Hakkari'deydi eşim ( o zamanlar erkek arkadaşımdı )
Ey gidi
Soğuması aklımın ucundan geçmezdi
Hala sağ mı, ne yedi, nerde yattı gibi şeyler düşünürdüm
Yemek yemeye utanırdım, boğazıma dizilirdi
Hala zorO zamanlar daha zordur tabi haklısınız
Doğru söylüyorsunuzAdam orada can derdindedir sen neyin derdindedin be ablacim
Etmez olur muyum yaboyle seyleri dusunmekdense,Allah onu korusun diye dua et.
Adam can derdinde vatan derdinde sizde böyle tripler atmayin lütfen saçma oluyorHanımlar erkek arkadaşım hakkari şemdinli de komando yeni gitti oraya 2 hafta olacak neredeyse ve konusamiyoruz 2 ay böyle olacakmış üs bölgede olduğu için ve insan gerçekten ulkede ki asker ve polislerin onların sevdiklerinin ne zorluklar çektiğini bekledikçe daha iyi anlıyormuş, peki sizce sevgilimin şuan psikolojisi nasıldır yanj haber alamıyoruz facebooka giriyor oda çok nadir 5 dakika falan girip çıktığını görüyorum yani bu zamanlar da benden soğuma olur mu
2 kere kavga ettik te o yüzden kafama takıldı yoksa tabikide dediğiniz gibi korkuyorum onu kaybetmektenyok yok sogumaz insanin bi sevdigi olmasi nisanlisi karisi cocugu onlari dahada hayata bagliyor.seni hayal ederek uyuyacaktir niye sacma seyler dusunuyorsun anlamadim..dahada baglanir askerdeki adamla kavga tartisma yasamayin trip tavir takinmayin..
Neyin kavgasini ettiniz ya2 kere kavga ettik te o yüzden kafama takıldı yoksa tabikide dediğiniz gibi korkuyorum onu kaybetmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?