Çok zormuş

Adam orda canı burnunda yaşıyor, sen senden soğumasını mı düşünüyorsun???

Bizim zamanımızda 15 aydı askerlik
Hakkari'deydi eşim ( o zamanlar erkek arkadaşımdı )
Ey gidi

Soğuması aklımın ucundan geçmezdi
Hala sağ mı, ne yedi, nerde yattı gibi şeyler düşünürdüm
Yemek yemeye utanırdım, boğazıma dizilirdi

Filmlerdekinden daha büyük daha soğuk dağlar
O dağların tepesinde savunmasız bir karakol
O karakolun içinde yığınaklar, yığınakların üstünde yatan askerler var

Sen sıcak yatağında ancak benden soğur muyu düşünürsün tabi
Ekmeğine balla tereyağını sürmeyi de unutma
Oldu, görüşürüz

O zamanlar daha zordur tabi haklısınız

yok yok sogumaz insanin bi sevdigi olmasi nisanlisi karisi cocugu onlari dahada hayata bagliyor.seni hayal ederek uyuyacaktir niye sacma seyler dusunuyorsun anlamadim..dahada baglanir askerdeki adamla kavga tartisma yasamayin trip tavir takinmayin..

Adam can derdinde vatan derdinde sizde böyle tripler atmayin lütfen saçma oluyor

yok yok sogumaz insanin bi sevdigi olmasi nisanlisi karisi cocugu onlari dahada hayata bagliyor.seni hayal ederek uyuyacaktir niye sacma seyler dusunuyorsun anlamadim..dahada baglanir askerdeki adamla kavga tartisma yasamayin trip tavir takinmayin..
2 kere kavga ettik te o yüzden kafama takıldı yoksa tabikide dediğiniz gibi korkuyorum onu kaybetmekten

Yani böyle birşeyi tutup size söyleyene çok saydırasım var!tamam orda adam ölümle cebelleşiyor...Burda da sevgili yada eş fındık kırmıyor herhalde ,ne diye soğur diyorlar anlamadım,kayalıklara mı ,silaha mı ,dumanlaramı ilgi duyarmış garibim!hoş sizde inanarak garip bir tutumdasınız;endişe etmeyin, sağlıklı olsun İnşallah geldiğinde kaldığı yerden devam daha sağlam olur umarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…