- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi yessofcourse
-
Adam orada can derdindedir sen neyin derdindedin be ablacim
Soğumaya fırsat mi olur canım ya kasap Et derdinde koyun can...Hanımlar erkek arkadaşım hakkari şemdinli de komando yeni gitti oraya 2 hafta olacak neredeyse ve konusamiyoruz 2 ay böyle olacakmış üs bölgede olduğu için ve insan gerçekten ulkede ki asker ve polislerin onların sevdiklerinin ne zorluklar çektiğini bekledikçe daha iyi anlıyormuş, peki sizce sevgilimin şuan psikolojisi nasıldır yanj haber alamıyoruz facebooka giriyor oda çok nadir 5 dakika falan girip çıktığını görüyorum yani bu zamanlar da benden soğuma olur mu
Senden soguma olmaz sana daha da duskn olur. Hakkari dediğin yer tepeli çöl,bir de komando bu adam eğitimler vsler olacak bence sen onun psikolojisini dusun ve imkan buldukça ara ya da o aradığı zaman düzgün konuş trip falan yapayım deme yani..Hanımlar erkek arkadaşım hakkari şemdinli de komando yeni gitti oraya 2 hafta olacak neredeyse ve konusamiyoruz 2 ay böyle olacakmış üs bölgede olduğu için ve insan gerçekten ulkede ki asker ve polislerin onların sevdiklerinin ne zorluklar çektiğini bekledikçe daha iyi anlıyormuş, peki sizce sevgilimin şuan psikolojisi nasıldır yanj haber alamıyoruz facebooka giriyor oda çok nadir 5 dakika falan girip çıktığını görüyorum yani bu zamanlar da benden soğuma olur mu
SağolunYani böyle birşeyi tutup size söyleyene çok saydırasım var!tamam orda adam ölümle cebelleşiyor...Burda da sevgili yada eş fındık kırmıyor herhalde ,ne diye soğur diyorlar anlamadım,kayalıklara mı ,silaha mı ,dumanlaramı ilgi duyarmış garibim!hoş sizde inanarak garip bir tutumdasınız;endişe etmeyin, sağlıklı olsun İnşallah geldiğinde kaldığı yerden devam daha sağlam olur umarım!
Benim de kafam karışmış olabilir ben buraya yazıyorum moral almak için yargilariniz çok güzel gerçekten+1
Giriş : Sevgilim askerde başına bir şey gelir mi
Gelişme: Allah tüm silahlı kuvvet mensuplarını korusun
Sonuç: Acaba benden soğur mu?
?!?!?!
Koyun, can, kasap
Yok trip falan olmaz psikolojisi bozulmasin Allah izniyle gelsin yeter ben ona hep moral vermeye çalışıyorum zatenSenden soguma olmaz sana daha da duskn olur. Hakkari dediğin yer tepeli çöl,bir de komando bu adam eğitimler vsler olacak bence sen onun psikolojisini dusun ve imkan buldukça ara ya da o aradığı zaman düzgün konuş trip falan yapayım deme yani..
Şimdi nasıl bilmiyorumSenden soguma olmaz sana daha da duskn olur. Hakkari dediğin yer tepeli çöl,bir de komando bu adam eğitimler vsler olacak bence sen onun psikolojisini dusun ve imkan buldukça ara ya da o aradığı zaman düzgün konuş trip falan yapayım deme yani..
Amin çok sağolunBunlar hassas konular canm rabbim hepsinin yardımcisinolsun onlar orda neler çekerken bizim burda elimiz kolumuz baglı vatan ayni vatan ama cefasini onlar cekiyor valhasil öok destek ol ve çok dua edelim rabbim hainlere fırsat vermesin
Çok sevdiğim bi Abim kuzey ırakta komando olarak askerlik yaptı ,sivil hayatta yanında gulmeden duramazdin askerden bir geldi adam iki katı iri olmuş ayaklarının altında bir suru yaralar oluşmuş ve eskjsi gibi gülmüyordu,biz böyle eğitim almadan dağda olsak adamlar iki güne kelleyi alır goturur diyordu.. Toparlanması çok zor olmuştu hem fiziki hem psikolojik olarak uzun sure kendine gelemedi.. Adamlar normal er olsa bi nevi ama komando deyince iş ve eğitim değişiyor tamamen .. Rabbim tum asker ve polislerimizin yardımcısı olsunŞimdi nasıl bilmiyorum
Eskiden arama sorma durumu pek olmuyodu
Asker gizliden bi cep telefonu bulursa birinden, yazıyodu sevdiğine mesaj gizlice
Sen yazıyosun , o yazıyo
Bir iki güzel söz, destek oluyosun tam derken
'Kırmızı alarm' çalıyo kapatıyorum diyo
Sonra uyu uyuyabilirsen, alarmdan sonra ne oldu çatışma çıktı mı
Çıktıysa bile hala yaşıyo mu
15 ayda ölüp ölüp diriliyosun aslında, sende onunla beraber
Sonra geliyo herkes evlilik soruyo
Yahu durun adam normal hayata alışsın
İstediğini yesin, sıcak yatakta yatsın, sıcak suya bile hasretti ?
Geçen ambulansın sesini kırmızı alarm sanmadığında, balon patlayınca bomba sesi sanmadığında hayatını düzene koysun
Aynen ya üs bölgeden inince daha rahat olacak demiştiNasıl bir eğitim verecekler dağa mi bırakacaklar vs bunlar da çok önemli zaten komando olması onun için baştan sonra psikolojik savaş ..valla okudum da kavga etmissin gittiği gibi,olacak iş değil normal er bile olsa yapılmaz ki adam komando ayaklarından aylarca postal çıkarmadiklari oluyor.. Ama dediğim gibi aldığı eğitime de bağlı nerde kalacağı da önemli buyjk ihtimal dağ eğitimi verecekler
Amin bol bol dua ediyoruz şuan yapacak bir şey yok Allah büyükÇok sevdiğim bi Abim kuzey ırakta komando olarak askerlik yaptı ,sivil hayatta yanında gulmeden duramazdin askerden bir geldi adam iki katı iri olmuş ayaklarının altında bir suru yaralar oluşmuş ve eskjsi gibi gülmüyordu,biz böyle eğitim almadan dağda olsak adamlar iki güne kelleyi alır goturur diyordu.. Toparlanması çok zor olmuştu hem fiziki hem psikolojik olarak uzun sure kendine gelemedi.. Adamlar normal er olsa bi nevi ama komando deyince iş ve eğitim değişiyor tamamen .. Rabbim tum asker ve polislerimizin yardımcısı olsun
AminÇok sevdiğim bi Abim kuzey ırakta komando olarak askerlik yaptı ,sivil hayatta yanında gulmeden duramazdin askerden bir geldi adam iki katı iri olmuş ayaklarının altında bir suru yaralar oluşmuş ve eskjsi gibi gülmüyordu,biz böyle eğitim almadan dağda olsak adamlar iki güne kelleyi alır goturur diyordu.. Toparlanması çok zor olmuştu hem fiziki hem psikolojik olarak uzun sure kendine gelemedi.. Adamlar normal er olsa bi nevi ama komando deyince iş ve eğitim değişiyor tamamen .. Rabbim tum asker ve polislerimizin yardımcısı olsun
En büyük görev senin işte canım moral ol ona seni aradığında da hemen ulaşmali o yüzden sende hayatını biraz onun arayacağı saatlere gore ayarlaman gerekiyor hayatını zindan et demiyorum tabiki ama telefon sesini kısma mesela uzağında da tutma telefonu gibi ozveriler yapman gerekiyor Rabbim hayırlısı ile tezkere almayı nasip etsinAynen ya üs bölgeden inince daha rahat olacak demişti
Sen kendini nerde görüyorsun Kaf dağında falan mı havalara bak ?Amin
Hiç kolay şeyler değil gerçekten
Destek olunmayacaksa köstek hiç olunmasın
Aynen öyle canım.. Hele de askerde terk edilme korkusu yiyor adamları ki terk etmelerin %50si askerde gerçekleşiyor maalesefAmin
Hiç kolay şeyler değil gerçekten
Destek olunmayacaksa köstek hiç olunmasın
Çok teşekkür ederim ya Allah sizden razi olsun iyi geldi dedikleriniz uyguliycam, amin inşallah günler geçip gitsinEn büyük görev senin işte canım moral ol ona seni aradığında da hemen ulaşmali o yüzden sende hayatını biraz onun arayacağı saatlere gore ayarlaman gerekiyor hayatını zindan et demiyorum tabiki ama telefon sesini kısma mesela uzağında da tutma telefonu gibi ozveriler yapman gerekiyor Rabbim hayırlısı ile tezkere almayı nasip etsin
Köstek denilince üstüne alındın herhaldeSen kendini nerde görüyorsun Kaf dağında falan mı havalara bak ?
Çünkü yürekle sevmek başka birşeyAynen öyle canım.. Hele de askerde terk edilme korkusu yiyor adamları ki terk etmelerin %50si askerde gerçekleşiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?