Çok zormuş

Köstek denilince üstüne alındın herhalde
Kişi kendini bilirmiş
Destek olmakla hava atılmaz, olması gereken bu. Herkeste bunu yazmış zaten
İşine gelmedi tabi
Ben buraya moral almak için yazdım senin dırdırını çekmek için değil, ağzımı bozdurma daha fazla

Facebooka girip çıkıyor arada demissin o zaman sana 'ben iyiyim merak etme" gibi şeyler hic yazmıyor mu ? Zor hele bu devirde askerlik tabi psikolojik durumunu bilemeyiz .

Sen arkadaşı çok yanlış anladın canim o benim yazdıklarıma ithafen öyle bir yazı yazdı .. Yoksa kimse burda seni ezmek için laf söylemez
Ben öyle sanmıyorum öyle olsa yanlış anladığımı açıklardı bazı insanlar gercekten kötü düşünceli

Bazı arkadaşlarım öyle diyorlar hani umursamiyorum ama fikir almak istedim sadece
Sen arkadaslarinin lafina bakma her kafadan bir ses çıkar önemli olan sizin bağlılığınız askerlik sogumak degildir öyle olsa nice aşklar biterdi. Allah'ım bütün askerlerimizi, polislerimizi, vatan görevi yapmakta olan herkesi korusun inşallah. Sen bol bol dua et kimsenin lafına bakma.

Ben öyle sanmıyorum öyle olsa yanlış anladığımı açıklardı bazı insanlar gercekten kötü düşünceli
Hayır canım o cümleyi bana kurdu kızcağız sen gergin olduğunu için kendi üzerine alındın yoksa o laf sana değildi daha objektif bakarsan sana olmadığını anlarsın su an gerginsin farkında değilsin bence. Bir de sana bi tavsiye her olumsuz yorum yapana cvp vermek zorunda değilsin sana uymuyorsa cevabı cevapsız birak o zaten bir daha yaazmaz ama sen arkadasi cidden çok yanlış anladın :)

Facebooka girip çıkıyor arada demissin o zaman sana 'ben iyiyim merak etme" gibi şeyler hic yazmıyor mu ? Zor hele bu devirde askerlik tabi psikolojik durumunu bilemeyiz .
İyi değil ki nasıl iyi olsun ya girsin onun canı sağolsun da gerekirse 1 sene konuşmayalım

Eli belinde gibi kavgaya hazır ( Köstek kısmını üstüne alınan kendi )
Ağzını da bozacakmış
Yakıştırıyosa kendine buyursun bozsun

Benim kendimi düzeltmem gerek çünkü ben başkalarının düşüncelerini çok kafama takıyorum. Amin hepsini korusun rabbim

Elinizden geldiğince hem kendi moralinizi yüksek tutun hem yapacağınız kısa konuşmalarda benden soğudun mu gibi şeyler yerine ona da moral verin, buna çok ihtiyacı vardır. Allahım hepsini korusun kollasın.
Amin çok sağolun

İyi değil ki nasıl iyi olsun ya girsin onun canı sağolsun da gerekirse 1 sene konuşmayalım
Madem boyle düşünüyorsun o zaman konu acmaya gerek yokmuş :) saglikli olsun da en önemlisi o tabi . Sevgilim kısa dönem yapmıştı o zaman bi gün aramayinca acayip merak ediyordum. Suan ki duygularini az cok anlayabiliyorum .

Benim kendimi düzeltmem gerek çünkü ben başkalarının düşüncelerini çok kafama takıyorum. Amin hepsini korusun rabbim
Cekemeyen olur, kıskanan olur, aranıza girmek isteyen olur. Sen elalemin lafını düşünme boşver sevdicegini düşün aradığında sakın soguk davranma o zaman o orda huzursuz olur. Eğer arkadaşlarin gerçek arkdas olsaydi sana soğur falan diyecekleri yerine üzülme canım sayılı gun çabuk gecer derlerdi.

Napim bende açarım bayramlık ağzımı hadi ordan bilmem ne mi diyeyim
Herkes kendine yakışanı yapar
Benim ağzımın açık hali bu, ötesi yok
Kendi zor tutuyo herhalde açsın rahatlasın madem
bdv herkesin kayışları koparmak üzerine kurulmuş bence .. Neyse sakin :) ortalık yumuşasn pazar pazar gerilmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…