- 5 Şubat 2016
- 55
- 18
- 88
- 28
- Konu Sahibi yessofcourse
-
Napim bende açarım bayramlık ağzımı hadi ordan bilmem ne mi diyeyim
Herkes kendine yakışanı yapar
Benim ağzımın açık hali bu, ötesi yok
Kendi zor tutuyo herhalde açsın rahatlasın madem
Evet gerek yok ama insanların dediklerini çok takıyorum bazen yoksa mantıksız bi davranışımın olduğunu düşünmüyorum bu huyumu da degistiricem zatenMadem boyle düşünüyorsun o zaman konu acmaya gerek yokmuş :) saglikli olsun da en önemlisi o tabi . Sevgilim kısa dönem yapmıştı o zaman bi gün aramayinca acayip merak ediyordum. Suan ki duygularini az cok anlayabiliyorum .
Bugün cumartesibdv herkesin kayışları koparmak üzerine kurulmuş bence .. Neyse sakin :) ortalık yumuşasn pazar pazar gerilmeyelim
HahahahaBugün cumartesi
İnsan bi an düşünemiyor ve ben bayanın o lafi için demedim genel olarak sert tavrı için o cümleyi kullandım ama gereksiz ve kendime uymayan eleştirileri umursamamam gerek, evet herkes kendine yakışanı yapar ama kaliteli insan rolü de yapmaya gerek yokbdv herkesin kayışları koparmak üzerine kurulmuş bence .. Neyse sakin :) ortalık yumuşasn pazar pazar gerilmeyelim
Estağfurullah öyle hissedin diye yazmadim yorgun oldugunuzu günleri sasirdiginizi sandim bendeHahahahaben onun sinirlerini denemek için yazdım bakayım ne kdr sakın diye ama kendimj bir an aptal gibi hissettim
Bizim burda Cumartesibdv herkesin kayışları koparmak üzerine kurulmuş bence .. Neyse sakin :) ortalık yumuşasn pazar pazar gerilmeyelim
Estağfurullah öyle hissedin diye yazmadim yorgun oldugunuzu günleri sasirdiginizi sandim bende
Ahahahahha iyi tatiller canımBizim burda Cumartesive 13:00 demek mesai bitimi demek
Hadi iyi tatiller
He ya+1
Giriş : Sevgilim askerde başına bir şey gelir mi
Gelişme: Allah tüm silahlı kuvvet mensuplarını korusun
Sonuç: Acaba benden soğur mu?
?!?!?!
Koyun, can, kasap
Yes of course adli kisi olacak sana abbas yolcu o zamanKonu içeriği silinmiş ?
ayy canım ya benim ne yazdığımı ne sildiğimi mi gözetliyon ahahhahahhahhahaYes of course adli kisi olacak sana abbas yolcu o zaman
ayy canım ya benim ne yazdığımı ne sildiğimi mi gözetliyon ahahhahahhahhaha
Yes of course adli kisi olacak sana abbas yolcu o zaman
Rahmetli konu sahibi pek de güzel gülerdi
Gorulmemesi gereken bir yere mi yazdigini saniyorsun kardes?ayy canım ya benim ne yazdığımı ne sildiğimi mi gözetliyon ahahhahahhahhaha
Sana hayırdır avel insan? kardes falan?
gülüşüm sanaRahmetli konu sahibi pek de güzel gülerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?