- 4 Şubat 2016
- 71
- 38
- 88
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
Anlasilmayacak gibilermiSuriyeli olduklarını nerden anladınız?
Alınlarında yazmıyor.Anlasilmayacak gibilermi
Yoo konusma ve giyim sekilerinden hemen anlasiliyor alinda yazmasina gerek yok japonlarinda alninda yazmiyo ama gorunce hemen taniyoruzAlınlarında yazmıyor.
Aynı konuşma ve giyim şekli sadece suriyeye özgü değil. Birçok Arap ülkesi birbirine benzer.Yoo konusma ve giyim sekilerinden hemen anlasiliyor alinda yazmasina gerek yok japonlarinda alninda yazmiyo ama gorunce hemen taniyoruz
Sorma ya cidden oyle.gittikleri yerde ne huzur biraktilar ne guven.bazen onlara da uzuluyorum kolay degil savastan kactilar ama cidden cok cirkef bi milletHer ülkenin başının belası oldu bu suriyeliler ay dönsünler kendi memleketlerine artık..
Bircpk arap ulkesi koloni halde yayilmadi.adamlar kendiler dior zaten suriyeliyiz diye ne demek iatiyosunuz anlamdim yani.Aynı konuşma ve giyim şekli sadece suriyeye özgü değil. Birçok Arap ülkesi birbirine benzer.
Siz konu sahibi misiniz? Konu sahibine sorduğum soruyu inatla üstünüze alınıyorsunuz da.Bircpk arap ulkesi koloni halde yayilmadi.adamlar kendiler dior zaten suriyeliyiz diye ne demek iatiyosunuz anlamdim yani.
Zor savastan sigindilar ama kendimize yetemiyoruz ulke olarak kapkac hirsizlik zaten varken dahada artti altindanda genelde knlar cikiyor..
Esin ayip etmis.cok pasif kalmis.kadinlar arasi bi tartisma olsa tamam ama kocasi ustune yuruyosa kocani cagirmayip ne yapcaktin6 seneden beri ya bende esimin basinin belaya girmesinden korktum hadi gidelim dedim ama sonrasin da ben cagirmasaydin keske falan diyince kendimi kötü hissettim beni suclar gibi
Ayni fikirdeyim.cunku ve o konu uzerine yorum yapanlardan biriyim.konu sahibide umursamadi galibaSiz konu sahibi misiniz? Konu sahibine sorduğum soruyu inatla üstünüze alınıyorsunuz da.
Yegaa napion kiz gorusmeyeliEsin ayip etmis.cok pasif kalmis.kadinlar arasi bi tartisma olsa tamam ama kocasi ustune yuruyosa kocani cagirmayip ne yapcaktin
Gecenin nerdeyse 2 si olduğu için olmasın bayan çokbilmiş.Ayni fikirdeyim.cunku ve o konu uzerine yorum yapanlardan biriyim.konu sahibide umursamadi galiba
Iyidir canim da araya biseyler serpistirseydin keske. Sen nasilsin.Yegaa napion kiz gorusmeyeli
Ben iyim sigarayo biraktim .su savas bitsede gitseler yaziklkIyidir canim da araya biseyler serpistirseydin keske. Sen nasilsin.
Aaah bu suriyeliler her yerde basa belaa
evet gel özelden devam
ya düşünsene dediğin gibi olsa herkes bıçakla gezse bir bakışa millet bıçaklasa o zaman dünyada insan kalmaz. illede kavga etsin demiyorum ama erkek mert olmalı bakışıyla karşısındakini durdurabilmeli. bu olay almanyada olmuş yani alman polisi adamın iflahını kurutur. orada kurallar buradaki gibi yumuşak değil yaşadım biliyorum. böyle bir olay benim başıma gelse eşime fırsat vermeden ben hallederdim orada adamı zaten. Özellikle almanyadaysam. konu sahibinin kocası korkudan sineceği yere alman polisine haber verse adam tutuşurdu zaten. dediğiniz gibi olsun diyelim. peki o suriyeli neden düşünmedi aman bu erkekte bıçak vardır bulaşmayım niye demedi. ne kadar ezik durursan karşîdaki o kadar yükselir.Ya aslinda haklisin ama düsünsene adam bakis atarken öbür adam ona birseyle vursa ya da bicak cikarsa belli mi olur? Bu devirde kimse öldürmekten korkmuyorki bide öyle düsünmek lazim bence
Ya aslinda haklisin ama düsünsene adam bakis atarken öbür adam ona birseyle vursa ya da bicak cikarsa belli mi olur? Bu devirde kimse öldürmekten korkmuyorki bide öyle düsünmek lazim bence
Her ülkenin başının belası oldu bu suriyeliler ay dönsünler kendi memleketlerine artık..
Kusura bakmayin gec oldu ben fazla anlamam ama ben arap diye düsünmüstüm cünkü arapcad konustu esim dedi suriyeli diyeAyni fikirdeyim.cunku ve o konu uzerine yorum yapanlardan biriyim.konu sahibide umursamadi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?