- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
1 seneden beri gidiyorum biraz anliyorum ama cok zor bi dil bide 2 cocukla daha zor oluyo ya evet bekledin cünkü cok zoruma gitti cocugumu itmesi en azindan bana söylebilir indirirmisin siye bide orda birisi para atar ben de atarim tüm cocuklar biner üzüldügpm nokta esimin bana beni cagirmasaydin nolurdu falan demesi beni suclamasi ben 6 senedir buradayim daha kimseyle kavga etmis insan degilimKadının yaptığı terbiyesizlik ama sizde öç almak gibi onların çocuğunu beklemissiniz gibi olmuş ..gerek yokki gereksiz seviyesiz insanlar birşey yapınca en iyisi muhattap olmamak çünkü artik yan baktın diye birbirini öldüren insanlar dolu heryerde..almanca için kursa gitseniz iyi olmaz mi?
Ben de ona sinirlendim ondan esime kiziyorum neden müsaade ediyor benim taklidimi falan yapmasina bana bagirmasina polis cagirsaPislik herif. Hadi karisiyla atisiyorsun koca ne karisiyor. Pislik
Ben de öyle gercekten cocuklari cok severim ki onlarin cocugu oturmak isteginde kizimi kaldirip yer verdim ama sonrasinda böyle yaptilarsaygısız insan her memlekette var buna çözüm yok ..
çocuga karsı kaba davranan insanlardan tiksiniyorum..
hoş kaba insanlardan tiksiniyorum ..
yapacak bişey yok ..
İnşallah kısa surede ogrenirsin 2çocukla çok zor tabi...sen eşinin seni desteklememesine üzülmüşsün galiba oda olay büyümesin diye sözlü müdahale etmiş napsin adama girişse o kadar çocuğun önünde doğru değil ..O adam ettiği sozleriyle kendini küçültmüş boşver takılma eşinde öyle bir durumda kaldığı için sinirlenmistir sana değil öfkesi adama bisey yapamayisindan1 seneden beri gidiyorum biraz anliyorum ama cok zor bi dil bide 2 cocukla daha zor oluyo ya evet bekledin cünkü cok zoruma gitti cocugumu itmesi en azindan bana söylebilir indirirmisin siye bide orda birisi para atar ben de atarim tüm cocuklar biner üzüldügpm nokta esimin bana beni cagirmasaydin nolurdu falan demesi beni suclamasi ben 6 senedir buradayim daha kimseyle kavga etmis insan degilim
Aynen gercekten önceden yazik bu insanlara diyodum ama bu yasadigim olaydan sonra farkli düsünüyorumHer ülkenin başının belası oldu bu suriyeliler ay dönsünler kendi memleketlerine artık..
Polis ne yapacak ki? Eşinin sakin kalmasi iyi olmus bence birbirlerine birsey dedigi zaman siddete basvuracaklar polisler falan gelecek karakolda bitecek. Hatta siddette tutuklanma bile oluyor avrupada 6 aydan baslayan cezalar var.Ben de ona sinirlendim ondan esime kiziyorum neden müsaade ediyor benim taklidimi falan yapmasina bana bagirmasina polis cagirsa
Ya bilmiyorum ama ilk kez böyle bi olay yasadim kendime yediremiyorum kayinbabamda vardi onlarin önünde kötü oldum nerdeyse aglicaktim ben kavgaci bi insan degilim bazen hakkimi yiyen insanlara bile söz söylemem ama bu kez cocuguma böyle yapilmasina üzüldüm inatlastim simdi diyorum keske hic durmasaydim alip cocuklarimi gitseydim diyeİnşallah kısa surede ogrenirsin 2çocukla çok zor tabi...sen eşinin seni desteklememesine üzülmüşsün galiba oda olay büyümesin diye sözlü müdahale etmiş napsin adama girişse o kadar çocuğun önünde doğru değil ..O adam ettiği sozleriyle kendini küçültmüş boşver takılma eşinde öyle bir durumda kaldığı için sinirlenmistir sana değil öfkesi adama bisey yapamayisindan
Gercekten bunlar cok terbiyrsizdiSuriyeli iyileri iyide terbiyesizleride
Çok pis
6 seneden beri ya bende esimin basinin belaya girmesinden korktum hadi gidelim dedim ama sonrasin da ben cagirmasaydin keske falan diyince kendimi kötü hissettim beni suclar gibiPolis ne yapacak ki? Eşinin sakin kalmasi iyi olmus bence birbirlerine birsey dedigi zaman siddete basvuracaklar polisler falan gelecek karakolda bitecek. Hatta siddette tutuklanma bile oluyor avrupada 6 aydan baslayan cezalar var.
Bence işin buyumemesine sevinmen gerek.
Oyle birsey oldumu bizler buyumesin eslerimiz kavga etmesin diye ugrasiriz normalde. Zoruna gitmesi normal de... kavgaya donerdi eger esin tartismaya baslasaydi.
Gecmis olsun. Oyle edepsiz insanlarla muhattap olmayin bosver elin memleketinde cok krici seyler geliyor insanin basina. Kac yıldır oradasin?
Aynen gercekten önceden yazik bu insanlara diyodum ama bu yasadigim olaydan sonra farkli düsünüyorum[/QUOTE ben öyle düşünmüyorum vatanlarında savaş var bunlar kaçıp geliyorlar öyle şey mi olur insan vatan uğruna ölmez mi?
Savaşıp ölseler müslümansa şehitlik mertebesi ya hu..
O ki geldiin bir minnet bir saygı göster az daha bizim memleketten bizi atacaklar.
Oyle demesi iyi olmamis tabi.6 seneden beri ya bende esimin basinin belaya girmesinden korktum hadi gidelim dedim ama sonrasin da ben cagirmasaydin keske falan diyince kendimi kötü hissettim beni suclar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?