Cokk sinirliyim sinirden uykum kacti

Yani evet en azindan polise haber verebilirdi haklisin suriyeli de tutusurdu korkudan. Suriyeli niye düsünmez karsidakinin bicakli oldugunu cünkü bence onlarin gözü zaten kara savas olan yerden gelmisler o yüzdendir.

Bu suriyeliler de afedersiniz ama bela gibiler .İyileri çok iyi,aşırı iyi ,namuslu insanlar.
Kötüleri de çok pis,kavgacı ,ortası yok .
Eşiniz neden "beni çağırmasaydın" dedi ki?

Yorumları okumadım ama umarım
"Suriyeliler şöyle Suriyeliler böyle " diye konu maksadını aşmamıştır.

Hangi milletten olursa olsun çocuğa kötü davranmak insanın karaktersizliği ile ilgilidir

terbiyesiz insan terbiyesizdir. Suriyeli diye belirtip aşağılamanın manası yok.
başkasının çocuğu da olsa indirecekti ordan belli ki çocuğunun paylaşmasını istememiş. yaptığı yanlış ama sizin koskoca kadın olarak inatlaşmasına davranmanız ayrı mevzu.
iki taraf da haksız bence..

Benim cocuguma dokunmaya ne hal
Benim cocuguma dokunmaya ne hakki varki bu dokunma degil cocugumu alip kenara itekledi ben basindayim benden rica etse zaten indirirdim biraz bi yüzden sinirlendim ama küfür etmedim bagirmadim cagirmadim sadece bekledim bu mu beni haksiz yapti.haksiz degilim ama öyle inSanlarla muhatap oldugum icin kendime kizdim

hassas olduğum konulardan biri. ülkece sonumuz yunanistandan da gelecek 4 milyon suriyeli sayesinde olacak demedi demeyin. (piyon anlamında). iyi günler arkadaşlar

Densiz ve terbiyesiz bir aileyle karsilasmissiniz, esinizin de tekme tokat kavga etmesine ne gerek var, konu kapanmis, siz de sakinlesin, bosverin...

Pardon? Nereye donecekler savas var orda bilmiyomusun
Hic hos bulmadim yorumunu
Zaten vatanında savaş varken kaçmaları abes değil mi sizcede?
cihat yani sonuçta bizim vatanımızdada cok savaş olmuş kimse kaçmamış herkes etiyle kemiğiyle savaşmış şehadet şerbetinden içmişler..
bizde savaşa girince sizdemi kaçacaksınız yoksa bu vatan bizim kimseye vermeyiz deyip kalacakmınız..

Ben savasta yillarca yasayan insan biliyorum. Bu insan ulkede savas var diye degil yasamini surduremedigi icin vatanini terk etmek zorunda kaldi. Masumlarin vatanina sahip cikmaya calisanlarin depelerinde bekleyen askerler var. Bu insanlar kimle nasil savasacak? Her turlu somuruluyorlar. Bu verdigim sadece bir ornek. Turkiyede yasamiyorum, turkiyenin durumu farkli diye dusunuyorum tabiki kimse biyere kacmayacak ve dusmana karsi dimdik duracak.

Ha bide kaciyor olmalari dogru veya degil biz insan kalmayi unutmayalim.seni demiyorum ama ne cok turk irkci varmis diye dusunuyorum bazen.

T
Türkiyede yaşamadığınızdan olsa gerek ki burdaki durumları bilmiyorsunuz..
Bu durmda Türkiye adınada yorum yapmayın lütfen..
Yıllardır israilde filistini mahf ediyor ama kimse akın akın terk etmiyor filistini onların ki can dgl mi??
Kaldı ki biz böyle bir savaşa girsek ben inanmıyorum ki Türkiye gibi başka ülkeler bizlere kapılarını açsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…