- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
Aynen esim dedi bana suriyeliler diyo okuyorum tv izliyorum sürekliOff vallah hic kimse kusura bakmasin da iyice gicik oluyorum suriyelilere. Sen 6 seneden beri almanyadasin ögrenemedinmi ya almancayi bak bide suriyeliler kesin senden sonra geldi senden iyi mi konusuyorlar almancayi? Cocuklarin icin ögren almancayi da böyle suriyeliler almanlar seni eziklemesinler dilin yüzünden. Almanca kitap oku faydasini görürsün. Esin niye müdahele etmedi? Korktumu acaba yani belli olmuyorlar bu suriyelilere bide basina bela mi alsaydi napsin adam. Adama girisseydi daha iyi olmazdi inan bana
Suriyeliler orayidami istila ettiler
Ne kalabaliklarmis her sehirde her ulkedeler ve acaip bi ozguvenleri var.
Keske hiccc muhatap.olmasaydiniz cocuginuzu alip evinize donseydiniz tehlikelide olabiliyorlar cunku
Karisi o kadar konusmuyodu ama adam baya bi biliyodu bilmiyorum kiOff vallah hic kimse kusura bakmasin da iyice gicik oluyorum suriyelilere. Sen 6 seneden beri almanyadasin ögrenemedinmi ya almancayi bak bide suriyeliler kesin senden sonra geldi senden iyi mi konusuyorlar almancayi? Cocuklarin icin ögren almancayi da böyle suriyeliler almanlar seni eziklemesinler dilin yüzünden. Almanca kitap oku faydasini görürsün. Esin niye müdahele etmedi? Korktumu acaba yani belli olmuyorlar bu suriyelilere bide basina bela mi alsaydi napsin adam. Adama girisseydi daha iyi olmazdi inan bana
Turkiyede ayni durumda ve ck kzguvenliler dusunuom burda savas olaa evi barki birakip baska ulkeye multeci olsak birak ozguveni yolda yuruyecek cesaretimiz kalmaz.dileniyir cogu ve korkuyorum kaybedecek biseyelri yokYa suriyeliler her yerde var sanirim almanya kayniyor suriyelilerle hatda devlet para yardimi ediyor suriyelilere ev kiralayana. Hatda o evin kirasini bile devlet ödüyor. Biz türkler ezikleniyoruz zar zor ev buluyoruz almanya da onlar oh gel keyfim gel de ler
Bide cocuklarin yaninda adam canindan olacakti belki bu insanlars hic güven olmuyor. Nerden biliyon adam birden bicak cikarmayacak? Her suriyeli öyle degil bazi tanidigimiz suriyeliler var gayet normal insnalar ama böyleleri de var isteAynen esim dedi bana suriyeliler diyo okuyorum tv izliyorum sürekli
başım belaya girecek diye karısını koruyamayan bir erkeği asla istemezdim. böyle erkekler gòzüme erkek olarak gözükmez. sizi yargılamıyorum ama eşinize sinir oldumSimdi sorsam basim belaya girse mutlu mu olcaktin dicek onun icin hic sormadim sormamda
Turkiyede ayni durumda ve ck kzguvenliler dusunuom burda savas olaa evi barki birakip baska ulkeye multeci olsak birak ozguveni yolda yuruyecek cesaretimiz kalmaz.dileniyir cogu ve korkuyorum kaybedecek biseyelri yok
Ya iste bende sinir oldum gelince konusmadim falan cünkp konusmak istemedim kavga etse iyi olmaz ama bilmiyorum zoruma gitti insan esinin yaninda bu kadar kücümsenirse nasil bisey olmaz sende ona konus takir takirbaşım belaya girecek diye karısını koruyamayan bir erkeği asla istemezdim. böyle erkekler gòzüme erkek olarak gözükmez. sizi yargılamıyorum ama eşinize sinir oldum
Artik disari cikmayada korkarim bu olaydan sonraAynen öyle ben diyorum aman almanya böyleyse her yerde mülteci varsa tip tip insanlar erkek gruplar kari kiz kesiyorlar banklards oturuyorlar kizlar kucaklarinda bebek terlik agzinda sakiz. Ozaman türkiye ne durumda. Önceden kaldigim köyde herkesi tanirdim her yabanciyi her almani her türkü okuldan isden taniyor insan simdi bir disari cikiyom sadece suriyeli hic tanidik yüz yok cok tuhaf
Bak oyle dusunmeYa iste bende sinir oldum gelince konusmadim falan cünkp konusmak istemedim kavga etse iyi olmaz ama bilmiyorum zoruma gitti insan esinin yaninda bu kadar kücümsenirse nasil bisey olmaz sende ona konus takir takir
yani illede kavga değil ama bir erkek bakışıyla çok şey anlatır. erkek dediğin yiğit olur bu ne ya seninki bamya çıktı resmen bacım Allah sana sabır versinYa iste bende sinir oldum gelince konusmadim falan cünkp konusmak istemedim kavga etse iyi olmaz ama bilmiyorum zoruma gitti insan esinin yaninda bu kadar kücümsenirse nasil bisey olmaz sende ona konus takir takir
Orasi öyle isteBak oyle dusunme
Lafa bakarim.laf mi diye birde aoyleyene bakarim adammi diye.esin muhatap olmamakla iyi etmis.sizi cocuklari alip eve goturmesi isabetli bence.
Adam kadinin ustune yuruyor esin orda onla.kavga etse cebinden bicak cikarmayacagi ne malum.degermi belaya bulasmaya.bence eain dogru yapmis
Ya aslinda normalde böyle degildi bu olaydan sonrada bilemem artik ben hic hakli bile olsamda tartismaya bile girmeyim diye düsünüyorum bi kavga etsem beni suclaryani illede kavga değil ama bir erkek bakışıyla çok şey anlatır. erkek dediğin yiğit olur bu ne ya seninki bamya çıktı resmen bacım Allah sana sabır versin
Benim yüzümden diye mahvolurdum normalde koruyucu aslinda ben de ondan cok sasirdim isteKonunu esime anlatdim. Net dalarim dedi. Sonunda yerde yigilsam bile dalarim dedi. Yani bence yalnis da neyse esin iyi yapmis sende üstüne alinma baska zaman nasil koruyucumu? Esin yigitlik yapip simdi hastanede yatsa kendini nasil hissederdin
Ya aslinda haklisin ama düsünsene adam bakis atarken öbür adam ona birseyle vursa ya da bicak cikarsa belli mi olur? Bu devirde kimse öldürmekten korkmuyorki bide öyle düsünmek lazim benceyani illede kavga değil ama bir erkek bakışıyla çok şey anlatır. erkek dediğin yiğit olur bu ne ya seninki bamya çıktı resmen bacım Allah sana sabır versin
Benim yüzümden diye mahvolurdum normalde koruyucu aslinda ben de ondan cok sasirdim iste
Cok tesekkür ederim beni rahatlatmaniz ve msjlariniz icinBen olsam bende sinirlenirdim ama bu yöndende düsünürdüm. Fazla üstelemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?