Çokmu abartıyorum 🤔🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka valla hıc o toplara giremem benım gıbı hatunu bulmuş aldatırsa yeltenırse kapı orada uğraşmam yapan her türlü yapar o benı kaybeder benım kaybedecek bir şeyım yok :süslü::21:
Aldatması mesele degılkı aldatan kaybederde aldattıgından yada aldatmadıgından haberımız olsa zaten sıkıntı yok ayrılırsın gıder

Bu dediklerinden sonra evimi antalyadan taşıma kararı aldım. Beni bile etkiledi namıssızımmm 😂
yok kız otur sen yerinde, sadece niyetini bozanın psikolojisini bozarim, travmalardan travma beğenir kendine :rolleyes: yoksa kızın kursu tırttı, begenmiyordum, zaten alacaktım üzülme sen:-)

yok kız otur sen yerinde, sadece niyetini bozanın psikolojisini bozarim, travmalardan travma beğenir kendine :rolleyes: yoksa kızın kursu tırttı, begenmiyordum, zaten alacaktım üzülme sen:-)
Olur mu öyle ablacım artık Antalya benim için bitmiştir. Senin söylediklerinden sonra bir daha Antalyaya uğramam...
Van'a taşınıcam. Niloyatospikk Niloyatospikk

kayınvalidem hüküm veremez biz evliliğe 3 kişi olarak adım atmadık , iki kişi olarak adım attık evliliğe ama kayınvalidem karar veremez . Mevzu benken dışarı çıkamıyorum ama eşimi lafta her yere gönderiyor . İstiyorum ki hep birlikte gidelim ki bu hep böyle olsun bağ kopmasın . Birlikte herşeyden zevk alalım
Yanlış anladınız ben kaynana gibi yazdım diye kendime dedim..... Sizin kayınvalide ne alaka 😂

Aldatması mesele degılkı aldatan kaybederde aldattıgından yada aldatmadıgından haberımız olsa zaten sıkıntı yok ayrılırsın gıder
İlla tatılde mı habersız olur burda kaç kadının eşi iş yerınde aldatıldı kadın işe gidip geliyor bılıyordu. Bırde evıne gıren çıkan kadınlarla aldatanlarda var o zaman kımsenınde evıne arkadaşı gelmesın demek gerek. Yapan her yerde yapar. Ben tasma takamam ki karşıda ki ınsana güveniyorsam bitmiştir güvenmiyorsam bu tarz şeylere yok gitmesın orda guzel fizikte kadınlar var diye takmam her kadın güzeldir erkeklerin çoğu zaten fiziğe bakmaz aklı bir tarafında değilse 🤷🏼‍♀️

İlla tatılde mı habersız olur burda kaç kadının eşi iş yerınde aldatıldı kadın işe gidip geliyor bılıyordu. Yapan her yerde yapar. Ben tasma takamam ki karşıda ki ınsana güveniyorsam bitmiştir güvenmiyorsam bu tarz şeylere yok gitmesın orda guzel fizikte kadınlar var diye takmam her kadın güzeldir erkeklerin çoğu zaten fiziğe bakmaz aklı bir tarafında değilse 🤷🏼‍♀️
Knka zorlama işte olmuyor. Ne kadar güzellersen güzelle evlilik güzel bişey değil 😂😂😂😂
Ama sen yinede evlenecem diyorsun yapabileceğim başka bişey kalmıyor. Geçmiş olsun.

İlla tatılde mı habersız olur burda kaç kadının eşi iş yerınde aldatıldı kadın işe gidip geliyor bılıyordu. Yapan her yerde yapar. Ben tasma takamam ki karşıda ki ınsana güveniyorsam bitmiştir güvenmiyorsam bu tarz şeylere yok gitmesın orda guzel fizikte kadınlar var diye takmam her kadın güzeldir erkeklerin çoğu zaten fiziğe bakmaz aklı bir tarafında değilse 🤷🏼‍♀️
Benımkı kucuk sehırde oto tamırcı oödugundan oraları daha dusunmedım. Carsı falanda gıtmez o yuzden alıatım tatıl deyınce bı kalıyorum ama benı tek gonderse bende karısmam

Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim 🤔
Herkesin bu tarz konularda tarzi vardir.Zaten yorumlarda da belli olmus.
Biz o kadar kardesiz (ben bosaniyorum) ve 20 yili askin evlilikler var hic eslerinden ayri kardesleriyle Antalyaya veyahut baska yere gittiklerini ,gittigimizi gormedim.Eski esimin ise kardesleri ise hep eslerinden ayri yaparlardi ve 2 si bosandi 1 i de bosanma yolunda.Asiri sikmak/asiri gevsetmek yanlis.Denge onemli.Demek degil ki tuvalete bile beraber gitmek,demek istedigim tarz meselesi.Bu kisitlama/fazla rahatlik degildir aslinda iliski ,evlilik dilidir.Buradaki kararda ayni dil olusturmaktir onemli olan.

Olur mu öyle ablacım artık Antalya benim için bitmiştir. Senin söylediklerinden sonra bir daha Antalyaya uğramam...
Van'a taşınıcam. Niloyatospikk Niloyatospikk
İstediğini yapabilirsin o senin tercihin senin evliliğin senin hayatın benim tercihlerim bunlar ve benimle evli olan da bu kurallara uyması gerekiyor.

Benımkı kucuk sehırde oto tamırcı oödugundan oraları daha dusunmedım. Carsı falanda gıtmez o yuzden alıatım tatıl deyınce bı kalıyorum ama benı tek gonderse bende karısmam
Konu sahıbının kocası 2 senedir beraber tatıl aktivitesi olmamış kocası tatıle mı gidiyor ben yerınde olsam bende arksdaşlarımla bir yerlere kaçıcam kafa dinlicem derim. Haa yok gidemezsın mı diyor ben senın sınırlarına saygı duyuyorsam sende bana saygı duyucaksın duymuyorsan sende evde benle oturursun aşağıya diyebilir. Bunun dışında yok gıdemez falan bana saçma geliyor herkesın fıkrı farklı olabılır. Benım ıcın bu tarz kıskançlıklar olmaz nıye kıskanayım kı dışardaki kadınlar zorla gelip atlamıyorlar ya da nıye başkasının fiziğini kıskanayım gıderım spora kı herkesın bellı guzellıklerı vardır. Bırının gözlerı bırının kalçası guzeldır herkes dört dörtlük değildir. Bende öyle çok çok güzel bır kadın olduğumu düşünmem çevrem çok beğensede ama şunu bılırım kadınsıyım giyinmeyı bılırım. Ben mısal fizikten zıyade ses tonunun çekıcılığıne konuşma uslubunun bır erkeği daha çok etkıledığını daha çok gördüm

İlla tatılde mı habersız olur burda kaç kadının eşi iş yerınde aldatıldı kadın işe gidip geliyor bılıyordu. Bırde evıne gıren çıkan kadınlarla aldatanlarda var o zaman kımsenınde evıne arkadaşı gelmesın demek gerek. Yapan her yerde yapar. Ben tasma takamam ki karşıda ki ınsana güveniyorsam bitmiştir güvenmiyorsam bu tarz şeylere yok gitmesın orda guzel fizikte kadınlar var diye takmam her kadın güzeldir erkeklerin çoğu zaten fiziğe bakmaz aklı bir tarafında değilse 🤷🏼‍♀️
Siz bilmiyorsunuz sanırım. Buraya otele turistler analı kızlı veya erkeksiz geliyor. Ve hiçbir sorun cıkarmadan ülkelerine gidiyorlar. Bizim erkeklerimiz de sorumluluk almadan otelde barda bu turistlerle görüşüp sorunsuz şekilde şehirlerine dönüyorlar. Ödedikleri içki parası. 0 sorumluluk... Otel garsonları bile hergün bir turistle beraber.

Pikniğe bile mi o_O
Evet arkadaaimin basina geleni yazayim
Tansucum o kadar da değil be kuzum pikniğe de gitsin yazık adamceğize :KK70: geçen arkadaşlarıyla mangala gitti sen git gez dur ben doğru dürüst bi yere gidiyor muyum diye kızdım yazık adamlara da yahu
Gitmemeli once senle gezmeli sonra digerleri ile
Salmayın baştan yollar izin verirseniz arkası gelir ben baştan sıkı tuttum işimi balığa gideceği km yi bile ben belirliyorum bıraksam geçen Van taraflarında bi gölde çok balık çıkıyormuş gidecekler en uzak Boluya kadar izin verdim eltim baştan saldı bak şimdi dinlemiyor kocası
Yaaa
Gidebilir diyen arkadaşlara saygım sonsuz o sizin düşünceniz ama 2 senelik evliyiz ve hiç eşimle tatile gitmemişken neden tek salacam ki alemin salağı benmiyim 🤔
Olmamali
hemen arkasimin basina geleni yazayim
lise 3 birakip sevdigi adamla evlendi resmi nikah yapildigi icin normalde merkezde oturmasi gerekirken sirf dul damgasi yememek icin koyde oturmayi kabul etti
yetmedi arkadaslari ile ilicaya gitmeye karar veren es bir gunden bir gune arkadasimi ve cocuklarini alisverise goturmus kul deilken kankalari ile iliciya gidiyor tasvip etmiyorum asla
bir erkek once esini onemseyecek ki konu sahibi antalya diyor
insaniz beseriz elbet bir seseriz
ordaki kadinlarin fiziki guzel olmasi suc deil ama capkin kayinlar aklina girebilir
o guzel bu guzel es ne diyecek ya benim esim niye boyle deil evlenmis borc odemissin cocuk yapmissin lohusa atlatmis esine bakiyorsun bir de diger kadinlara
bu zamana kadar benle maddi manevi her zorluga gogus geren es sonra gidecek baskasina tutulacak arayis icine girecek bizim yillarimiz ise tek celse ile gidecek oyle mi ben kaldiramam
nisanli iken
merkeze alisverise gittigimizde bile gozlerine bakardim etraftakilere bakiyor mu diye hala oyle tek fark tv deki kadinlar 😄
ben nasil baskasina bakmiyorsam dusunmuyorsam esimde dusunmemeli

Siz bilmiyorsunuz sanırım. Buraya otele turistler analı kızlı veya erkeksiz geliyor. Ve hiçbir sorun cıkarmadan ülkelerine gidiyorlar. Bizim erkeklerimiz de sorumluluk almadan otelde barda bu turistlerle görüşüp sorunsuz şekilde şehirlerine dönüyorlar. Ödedikleri içki parası. 0 sorumluluk... Otel garsonları bile hergün bir turistle beraber.
Turıstler ılla erkekli mi tatıle çıkmalı orayı pek anlamadım? Erkeksız tatıle çıkan kadınlar rahatça erkeklerle mı takılıyor ıması mı bu? Yanı tek vereceğim cevap öyle bir erkekle evliyse kadının kendı sorunu abaza bır erkekle evli olduğunu düşünüyorsa ki burda böyle şöyle oluyor erkekler yapıyır dersenız bende ee yapıcak adamla niye evlendın derım🤷🏼‍♀️

Evet arkadaaimin basina geleni yazayim

Gitmemeli once senle gezmeli sonra digerleri ile

Yaaa

Olmamali
hemen arkasimin basina geleni yazayim
lise 3 birakip sevdigi adamla evlendi resmi nikah yapildigi icin normalde merkezde oturmasi gerekirken sirf dul damgasi yememek icin koyde oturmayi kabul etti
yetmedi arkadaslari ile ilicaya gitmeye karar veren es bir gunden bir gune arkadasimi ve cocuklarini alisverise goturmus kul deilken kankalari ile iliciya gidiyor tasvip etmiyorum asla
bir erkek once esini onemseyecek ki konu sahibi antalya diyor
insaniz beseriz elbet bir seseriz
ordaki kadinlarin fiziki guzel olmasi suc deil ama capkin kayinlar aklina girebilir
o guzel bu guzel es ne diyecek ya benim esim niye boyle deil evlenmis borc odemissin cocuk yapmissin lohusa atlatmis esine bakiyorsun bir de diger kadinlara
bu zamana kadar benle maddi manevi her zorluga gogus geren es sonra gidecek baskasina tutulacak arayis icine girecek bizim yillarimiz ise tek celse ile gidecek oyle mi ben kaldiramam
nisanli iken
merkeze alisverise gittigimizde bile gozlerine bakardim etraftakilere bakiyor mu diye hala oyle tek fark tv deki kadinlar 😄
ben nasil baskasina bakmiyorsam dusunmuyorsam esimde dusunmemeli
Biz birlikte tatile gideriz benle evliyse bensiz tatile gidemez işi için istediği yere gidebilir ama özel olarak arkadaşlarıyla herhangi bir tatil yöresinde tatile gidemez kurallarım budur 10 senelik evliyiz o da memnun demek ki evli ben de gitmem evli arkadaşlarımız ile birlikte gideriz tatile bekarlar bekarlar ile takılsın

Ne çirkin bir itham

Turıstler ılla erkekli mi tatıle çıkmalı orayı pek anlamadım? Erkeksız tatıle çıkan kadınlar rahatça erkeklerle mı takılıyor ıması mı bu? Yanı tek vereceğim cevap öyle bir erkekle evliyse kadının kendı sorunu abaza bır erkekle evli olduğunu düşünüyorsa ki burda böyle şöyle oluyor erkekler yapıyır dersenız bende ee yapıcak adamla niye evlendın derım🤷🏼‍♀️
İma etmiyorum, direk görüyorum, biliyorum. Kadınların çoğunun yalnız gelme sebebi farklı buraya.
Erkekler birine görünme düşüncesiyle veya başına bela olacak düşüncesiyle memleketinde biriyle görüşme belki ama tatilde tanıdık yok, sorumluluk yok ortak amaç düşüncesiyle yanlış şeyler yapabilir, kadın nereden bilecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X