Nasıl sakin oluyum ki her gece aynı şey. Oturup ağlıyorum. Oturduk cizgi film izliyoruz simdiÖncelikle sakin olun uyku düzeni inan doğucu andan itibaren geliyor gündüz çok uyutmaya çalışsan o huy e dinmiş de uyumasın yanına uzanın eger aglamiyorsa en azindan uyumaya calisin acaba sizi mi istiyor yani yaninda mi uyumak istiyor
Sormak istediğim şey kapatın tv yi izlemesin dolassin oynasın yorulsunNasıl sakin oluyum ki her gece aynı şey. Oturup ağlıyorum. Oturduk cizgi film izliyoruz simdi
Hayır en fazla iki saat uyuyor
Çizgi gilm izletme tv yi kapat ışıkları kapat. Kendin uyku moduna geç ağlasın emzriyosan emzir ayağında salla ama ışığı ve tv yi kapatNasıl sakin oluyum ki her gece aynı şey. Oturup ağlıyorum. Oturduk cizgi film izliyoruz simdi
Tamam iste sizde uyuyun bise olmaz ışığı kapatın inan kendi kendine uyuyacak birde erken uyumasan 12 de uyutNasıl sakin oluyum ki her gece aynı şey. Oturup ağlıyorum. Oturduk cizgi film izliyoruz simdi
Hah evet bunu yazacaktim alerji ilaçları felaket uyku yapıyor yan etkisi yok bildiğim kadarı ile doktoruna danışıp verebilirsiniz bütün gün sersem sersem gezer çocukİlaçlar var doktor tavsiyesiyle kullanabilirsiniz uykusu düzene girene kadar. Uyku ilacı değil alerji ilacı yan etki olarak uyku yapıyor sadece. Bize çocuk doktorumuz tavsiye etmişti. Uyku terörü vardı bizdede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?