- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
Ağlıyor uykusu var ama uyumuyor su anda. Salladigim an uyuyor durdugum anda uyanıyorSormak istediğim şey kapatın tv yi izlemesin dolassin oynasın yorulsun
Ondan da kullandim a harfi ile baslayandan etki etmedi.İlaçlar var doktor tavsiyesiyle kullanabilirsiniz uykusu düzene girene kadar. Uyku ilacı değil alerji ilacı yan etki olarak uyku yapıyor sadece. Bize çocuk doktorumuz tavsiye etmişti. Uyku terörü vardı bizdede...
Gaz problemi varmiAğlıyor uykusu var ama uyumuyor su anda. Salladigim an uyuyor durdugum anda uyanıyor
Iyi de 13 aylık bebek hala kolik olur mu kiAhh ahh neler yaşadım uykusuzluktan yürürken kapıyamu vurmadım kendimi çocuğugmu düşürmedim büyük ihtimal koliktir koyunca ağlıyorsa sallanmak istiyor bitki çayı var kolik için bebeğe içirin
Ayy bana büyük kızımı hatırlattın. Gece uyanıp oyun oynamaya başlardı. Saat sabah 6 7 ye kadar. Şimdi büyüdü 5 yaşında. Yine uyumak istemiyor ama uyuması gerektiğini biliyor. Kendi gidip uyuyor. Şimdi de kardeşi bırakmıyor uyuyayım. Geçecek inşllah..Sormak istediğim şey kapatın tv yi izlemesin dolassin oynasın yorulsun
Gün içinde gazini cikariyorGaz problemi varmi
Büyüdükçe düzene giriyor uykularAyy bana büyük kızımı hatırlattın. Gece uyanıp oyun oynamaya başlardı. Saat sabah 6 7 ye kadar. Şimdi büyüdü 5 yaşında. Yine uyumak istemiyor ama uyuması gerektiğini biliyor. Kendi gidip uyuyor. Şimdi de kardeşi bırakmıyor uyuyayım. Geçecek inşllah..
Ne zor değil mi. Hem de daha ilk çocuğum. Okadar bitik hissediyorum ki kendimi.Ayy bana büyük kızımı hatırlattın. Gece uyanıp oyun oynamaya başlardı. Saat sabah 6 7 ye kadar. Şimdi büyüdü 5 yaşında. Yine uyumak istemiyor ama uyuması gerektiğini biliyor. Kendi gidip uyuyor. Şimdi de kardeşi bırakmıyor uyuyayım. Geçecek inşllah..
Yatmadan önce banyo yapın yastığına lavanta yağı damlatin rahat yatarHanımlar iyi geceler.
Goz kapaklarim şiş ve goz altlarim mor bir şekilde yazmaya başlıyorum.
Derdim, doğdu doğalı uyumayan bebeğim. Inanin bittim tukendim. Geceleri saat iki buçuk , üç olunca ağlıyorum artık saçlarımı yolarak.
Evet annelik fedakarlık demek uykusuzluk demek. Ama bittim tükendim. Damdan düşenler gelsin. Sabah kalkinca kaç saat uyudum diyorum. 3-4 saat uyumuşum her akşam çocuğu uyutunca gece ben yatarken tam onun uyanması sonra saatlerce uyumamasi, ve bunun her gece olacağını bilmek beni o kadar sikintiya sokuyor ki. Nasıl deyim yattim ya biliyorum ki yine kalkacak uyumaya hevesim bile yok. Sallıyorum koyuyorum uyanıyor geri salla 45 dakika köy odadan cikarken bagirsin. Tükendim. Kizim 13 aylık şimdi. Hadi doğduğunda kolik olsun e o gecti şimdi diş çıkarıyor. Iyi de her gün mu diş çıkarıyor. Allah başka dert vermesin ama caresizim. Görenler çökmüşün, gozlerinin altı ne kadar morarmis diyor. Rezeneler, iyi geceler çayı neler neler denedim. Akşam sekiz de de uyutsam aynı kalkıyor 10 da uyutsam da aynı. Nolur bişey deyin
Bir de onu deneyim. Lavanta kesesi aşmıştım besiginin basinaYatmadan önce banyo yapın yastığına lavanta yağı damlatin rahat yatar
Emziriyosan rezene iç canım bebeginede uyutmadan yarım saat önce falan rezene veya kimyon çayı ver biraz benim oğlum da hala uyurken gaz çıkarmaz gazı olursa ağlar çıkarana kadar sonra geri uyurGün içinde gazini cikariyor
Lavanta yağı daha etkili 3 yada 4 damla damlatin organik olanı alın diğerinin içinde ne var bilinmez birde yoğurt yedirin gece ac kalmasın onada diķkat edinBir de onu deneyim. Lavanta kesesi aşmıştım besiginin basina
Ne zor değil mi. Hem de daha ilk çocuğum. Okadar bitik hissediyorum ki kendimi.
Inan gecici bu gunler az daha sabir. Şükret hastalik yokmusHanımlar iyi geceler.
Goz kapaklarim şiş ve goz altlarim mor bir şekilde yazmaya başlıyorum.
Derdim, doğdu doğalı uyumayan bebeğim. Inanin bittim tukendim. Geceleri saat iki buçuk , üç olunca ağlıyorum artık saçlarımı yolarak.
Evet annelik fedakarlık demek uykusuzluk demek. Ama bittim tükendim. Damdan düşenler gelsin. Sabah kalkinca kaç saat uyudum diyorum. 3-4 saat uyumuşum her akşam çocuğu uyutunca gece ben yatarken tam onun uyanması sonra saatlerce uyumamasi, ve bunun her gece olacağını bilmek beni o kadar sikintiya sokuyor ki. Nasıl deyim yattim ya biliyorum ki yine kalkacak uyumaya hevesim bile yok. Sallıyorum koyuyorum uyanıyor geri salla 45 dakika köy odadan cikarken bagirsin. Tükendim. Kizim 13 aylık şimdi. Hadi doğduğunda kolik olsun e o gecti şimdi diş çıkarıyor. Iyi de her gün mu diş çıkarıyor. Allah başka dert vermesin ama caresizim. Görenler çökmüşün, gozlerinin altı ne kadar morarmis diyor. Rezeneler, iyi geceler çayı neler neler denedim. Akşam sekiz de de uyutsam aynı kalkıyor 10 da uyutsam da aynı. Nolur bişey deyin
İşte hata burda başlıyor gece olduğunun farkında değil çocuk gece gündüz algısını kaybetmiş geceleri TV olmaz ağlarsa ağlasın o inat ederse sende inat et ışığı açma gece uyandığında gece uyku eğitimlerini bı araştır insanlar napıyor nasıl uyutuyor diye ben gece uyansa otursa da ışığı açmadım TV yi de oyleNasıl sakin oluyum ki her gece aynı şey. Oturup ağlıyorum. Oturduk cizgi film izliyoruz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?