- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Büyüdükçe düzene giriyor uykular
Tam bu mesajı yazarken küçük kızımı uyutmaya çalışıyorum. Bu saat olmuş hala uyumadım. Artık uykusuzluktan delirmeye başladım.Ne zor değil mi. Hem de daha ilk çocuğum. Okadar bitik hissediyorum ki kendimi
Bu A ile başlayan bazı çocuklarda hiperaktivite yapıyor, üstelik çokta güvenli değil. Alerji şurupları da uyku yapar ama önce sessiz, karanlık ve güvende hissettiği ortamları deneyin derimOndan da kullandim a harfi ile baslayandan etki etmedi.
O süt biberon ucundan Nasıl geçiyorVallah ilk kızımda çok çektim ama akıllandım oğlum doğunca uyku duzenini ayarladım gündüz uytmamya çalıştım şuan 10 oldu mu uyuyor her çocuk geceleri acıkır süt yapin toyda emziğin şimdi bir kızım var 9 aylık gündüz bir kere uyutuyorm gece 11 gibi uyutuyorm karnını doyuruyorum uyuyor kalkınca süt yapıyorum devam sütü kullanıyor ama içine bisküvi atıyorum tok tutuyor uyuyor öyle sabah 9 8 de kalkıyorlar ama oldun çok erken de degil
Ağlıyor uykusu var ama uyumuyor su anda. Salladigim an uyuyor durdugum anda uyanıyor
E bebek çekiyor birde uçuşları biraz daha farklı oluyoO süt biberon ucundan Nasıl geçiyor
Tabi ki de araştırıyorum ama yanımda yatıramam adem gunwİşte hata burda başlıyor gece olduğunun farkında değil çocuk gece gündüz algısını kaybetmiş geceleri TV olmaz ağlarsa ağlasın o inat ederse sende inat et ışığı açma gece uyandığında gece uyku eğitimlerini bı araştır insanlar napıyor nasıl uyutuyor diye ben gece uyansa otursa da ışığı açmadım TV yi de oyle
Emzirmiyorum kendi bıraktı. Eşim horluyor odasını ayirdim 8 aylikken. Uyku eğitimi 6 aylikken vermiştim uyurdu ama sabaha kadar 15 dakika da bir kalkardı. Şimdi verecek tahammulum yok. Bilincsiz araştırmayan buri değilim okurum surekli ama uyku konusunda çok caresizim. Bazen o kadar uykusuz kalıyorum ki bir anda eşim bana yabancı geliyor bir dakika falan bakıyorum sadece. Beynim duruyor herhalde aklım da yavastan hayırlı işlerSallama. Cocuk kendi başina uykuya dalmayi ögrenmeli.
Ayni odadami kaliyorsunuz? Uyku eğitimi verdinmi? Emziriyormusun hala?
Koydum beşiğin hemen dibine bur faydası olmadiİç yastığın içine bir tülbente 1.5 tatlı kaşığı kuru lavanta çiceği koyun sakinleşir
Koydum beşiğin hemen dibine bur faydası olmadi
aynı sorunu bende yaşamıştım, güzndüz uykusu bile 20 dk. geçmiyordu ve çok zor uykuya dalıyordu...çocuğum hiperaktif....Hanımlar iyi geceler.
Goz kapaklarim şiş ve goz altlarim mor bir şekilde yazmaya başlıyorum.
Derdim, doğdu doğalı uyumayan bebeğim. Inanin bittim tukendim. Geceleri saat iki buçuk , üç olunca ağlıyorum artık saçlarımı yolarak.
Evet annelik fedakarlık demek uykusuzluk demek. Ama bittim tükendim. Damdan düşenler gelsin. Sabah kalkinca kaç saat uyudum diyorum. 3-4 saat uyumuşum her akşam çocuğu uyutunca gece ben yatarken tam onun uyanması sonra saatlerce uyumamasi, ve bunun her gece olacağını bilmek beni o kadar sikintiya sokuyor ki. Nasıl deyim yattim ya biliyorum ki yine kalkacak uyumaya hevesim bile yok. Sallıyorum koyuyorum uyanıyor geri salla 45 dakika köy odadan cikarken bagirsin. Tükendim. Kizim 13 aylık şimdi. Hadi doğduğunda kolik olsun e o gecti şimdi diş çıkarıyor. Iyi de her gün mu diş çıkarıyor. Allah başka dert vermesin ama caresizim. Görenler çökmüşün, gozlerinin altı ne kadar morarmis diyor. Rezeneler, iyi geceler çayı neler neler denedim. Akşam sekiz de de uyutsam aynı kalkıyor 10 da uyutsam da aynı. Nolur bişey deyin
Neden ayrı odada yatırıyorsunuz, sizi yanında hissetmek istiyor, siz çıkınca uyanarak sizi geri getiriyor yanına...Hanımlar iyi geceler.
Goz kapaklarim şiş ve goz altlarim mor bir şekilde yazmaya başlıyorum.
Derdim, doğdu doğalı uyumayan bebeğim. Inanin bittim tukendim. Geceleri saat iki buçuk , üç olunca ağlıyorum artık saçlarımı yolarak.
Evet annelik fedakarlık demek uykusuzluk demek. Ama bittim tükendim. Damdan düşenler gelsin. Sabah kalkinca kaç saat uyudum diyorum. 3-4 saat uyumuşum her akşam çocuğu uyutunca gece ben yatarken tam onun uyanması sonra saatlerce uyumamasi, ve bunun her gece olacağını bilmek beni o kadar sikintiya sokuyor ki. Nasıl deyim yattim ya biliyorum ki yine kalkacak uyumaya hevesim bile yok. Sallıyorum koyuyorum uyanıyor geri salla 45 dakika köy odadan cikarken bagirsin. Tükendim. Kizim 13 aylık şimdi. Hadi doğduğunda kolik olsun e o gecti şimdi diş çıkarıyor. Iyi de her gün mu diş çıkarıyor. Allah başka dert vermesin ama caresizim. Görenler çökmüşün, gozlerinin altı ne kadar morarmis diyor. Rezeneler, iyi geceler çayı neler neler denedim. Akşam sekiz de de uyutsam aynı kalkıyor 10 da uyutsam da aynı. Nolur bişey deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?