coook özlüyorum :((((

Sidal20 , iste sizin gibiler fazlaca çevremde var ve üzülmeme neden oluyorlar sagolsunlar.

Bazen hayat insanı cok farklı durumlara sürüklüyor yapmak zorunda kalıyorsun. Bu sekilde uzaktan konuşmak cok kolay oluyor.

Mikado ; senin dediğin gibi düşünüyorum. Ailemi bu psikolojiye alıştırmaya calisiyorum . Esim bi gelsin kararını tam versin o zamn ben de ona gore düzen değiştirecem.

Annemlere yakın bir ee geçip yalnız yasayacam. Böylece hem annemlere yakın olacam kimsenin aklı kalmayacak, hem kendi evimde kendi düzenimde olacam

evlilik hayatı sınavlarla geçer. siz eşinizi, o da sizi özlediğine göre bu sınavı da başarıyla atlatmışsınız demektir. bence sizi bu kadar üzen özlemden ziyade belirsizlik. umarım vize işi bir an önce çözülür de en azından elinizde tutunacağınız bir tarih olur

canım senınle kader arkadası sayılırız benımde esım orda kı bız 7 yıldır falan ayrıyız ve 6 ayda bır gelebılıyor daha evvel kazakıstandaydı aralık ayında gectı turkmenıstana sen sanslısın kı evlılıgın zarar gormemıs benım perı masalı gıbı evlılıgım kabusa donustu tuz buz oldu hersey sımdı o parcaları bırlestırıp devam etmeye calısıyoruz neler yasadım bılsen gercı konularımda var merak edersen oku sımdıden sonrası sadece yavrularım ıcın surdurulen bır evlılık sabrım sınırda rabbıme guvenıyorum sen sen ol bu duruma son ver bana da anlatsalar o zamanlar ınanmazdım ama gozden ırak olan gonuldende oluyor lutfen her daım uyanık ol kontrolun altında olsun hersey olmaz mı rabbım yardımcın olsun

Size de çalışma vizesi versinler yanına gidin?
Türkmenistan'da çok sayıda Türk aile var. Yakınlarım da gitmişti.
Su an çok güzel apartmanlar yapılmış,kocaman marketler açılmış orada. Yaşam çok rahatmış. Kızınızın en güzel zamanlarını babasız geçirmesine izin vermeyin. Siz de gidin.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun. ben de sizin ve faat gibi evli olupta eşi dışarda evsiz eşsiz olanlardanım maalesef. bende eşimin kariyerine engel olmamak için yurt dışına gitmesine ses etmedim. özel şirketlerde çalıştığı için dil öğrenmeye gitti. başta kolay olur zaman çabuk geçer diye düşündüm de gerçekten zor oldu. mesafe ayrılık maddi sıkıntılar bizi de çok yıprattı. evliliğimizde çok zorluklara girdik. yanyanayken hiç sıkıntı olmayan basit şeyler uzaklıktan dolayı büyüdü vs...

çok şükür az kaldı ama sabretmeye çalışıyorum. eşim yazın temelli dönecek inşallah birkaç aya. hayatta herşey tecrübe oluyor işte. bazı şeylerin sonrasını göremiyoruz. inşallah bu ayrılıklarda bizi eşlerimize daha da bağlar ve bundan sonraki mutluluklarımıza sadaka olur.

Allah bu durumdaki tüm eşlere sabır ve güç versin...

Dönem dönem yaşanan kısa süreli ayrılıklar aşkı, sevgiyi pekiştirirmiş. Üzüntünü paylaşsamda senin adına sevindim çünkü sevgi dolu bir evlilik yaşıyorsun arkadaşım belliki, maşaallah.

Ne tür bir çözüm bulunabilire gelirsek;

Sen gidebilrsin şartlar uygunsa yada işlerde eşinin istediği gibi gitmediğine göre o gelebilir. Tabii bunlar eşinle birlikte konuşup değerlendirmeniz gereken konular.

Allah bebeğinize sağlık sıhhat nasib etsin, sizide en kısa zamanda kavuştursun işallah. Sevgiler...

Hepinize iyi dilekleri icin cok cok tesekkur ederim.

Dediğim gibi ülke vize konusunda garip bir ülke. Benim gitme imkanım hic yok gibi. Bir de dis hekimiyim ben. Kendi yerim var. Zaten hamilelik dogum islerimi cok sekteye uğrattı. Daha fazla ayrı kalamam. O nasıl kariyei icin uğraşıyorsa ben de bundan feragat edemem. Bu konuma gelmek icin ben de cok uğraştım simdi de cok iyi bir isim var. Gitmem zor.

Tek dayanağım esimin vizesi çıksın o gelsin.

Allahıma binlerce şükür olasın guzel bi evliliğim var. Bizi bu ayrılık iyice yakinlastirdi, ve 1 senedir beraber olduğumuz zamanlar dahil hic kavga bile etmedik. Kocamın beni ne kadr cok sevdiğini daha iyi anladım. Ama iste hasret üzerine belirsizlik insanı uzuyor.

Senamm seni biliyorum. Konularını da biliyorum. Allah kolaylık versin.

Aynı durumdayız. Ben bir sene dayanamadım 7 sene cok bi süre. Ama sende ödendiğim bir sey bar cocukların buyuk oldugu icin kendi evinde kalıyorsun.

Ben bir evin kadiniyken evin cocugu konumuna düştüm tekrar:)

Kocam yanlış yapmaz demiyorum. Allah şaşırtmasın demekten baska bi sey gelmez elimden. Ne kadar kontrol edebilirmki bu kadar uzaktan.

Allah sizi de kavuştursun tez zamanda.

Ah ah ah seni cok iyi anliyorum canim.bende suan kocamdan ayriyim o askerde(karsda) ben almanyada ailemin yanindayim.inanki cok zor ve hamileyim.bende cok özlüyorum kocami ama sükret ki sen görüyosun 1 ay veya. 3 ay sonra ama ben onu 13,5 ay daha göremiyecegim.daha 1,5 ay oldu gideli ve hersey cok zor onsuz ama ne olursa olsun hep sükrediyorum saglikli oldugu icin ve sesini duydugum icin.rabbim daha büyük bi dert vermesin gececek insaallah canim bu günler.sabir herseyin ilaci.benim dogumumda bile yanimda olamayacak ahhh ah cok zor...

Cok çok tesekkur ederim hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz icin.

Busra senin işinde cok zormus. Allah sana da sabırlar versin. Ozlem cok zor bir sey. İnsan ne kadr sevdiğini daha iyi anlıyor. Sevdiğinin kıymetini cok iyi biliyor.

Ben simdi gecmiste yak tefek seyler icin bile kocamı kırdığıma bosu bosuna kustugume üzülüyorum.

Şükran85 ; histereskopiden sonra 2 ay beklemek yeterli.

Allah sana da nasip etsin insallah evlat

Allah tez vakitte kavuştursun eşinize, çok üzücü bir durum. Satırlarınızdan sevginiz o kadar belli ki, inşallah çabucak bir araya gelirsiniz.

mikadocum merhABA yanılmıosam can kopaldı dr değil mi rica etsem bni ekler misin fotolarını merk ediorum bende olucam da can bey mi die karar vermeye calısıorum

Attraente, herkes esini mutlaka sever, düşkündur ama ben gerekten ona cok bagliymisim. Ayrılıkta daha iyi anladım.

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…