- 29 Şubat 2024
- 90
- -10
- 3
- 36
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Tamam uyarırsın ama hakaretin olmuş mu ablacımANLAMADINIZ galiba beklemediğim anda aniden oldu olay ve kızdım diye yazdım mesajda
Bilerek yaptığını sanmıyorum yapmak için yapmış. Eski samimiyet var sanıyor hala bazilari. Ama ortamı terk etmek varken ikinci kez dokunmasina.nasil.musade ettiniz anlamıyorum. Çöp bu yani her şey olabilir üstelik çocuğunuzun bağışıklığı dusukken. Ilık bir duş aldırıp ek gidasina dikkat edin.Bankta otururken annem yasinda bir kadın torununun bilmem bisbeyikaybolmuş.belki çöpe atmışlardır diye çöpe baktı elini sokup karıştırdı çöpü.benim bebegim de 8 aylik o gün hastaydi yanakları kizarmisti hasta mı diye geldi elini alnına koydu.dur dedim bebegi çektim tekrar dokundu çok sinirlendim kızdım ama iş işten geçti.guya bebegin ateşine bakıyor.o.pu.
Sizce bu kadın bunu özellikle mi yapti çöp kovası karıştırılıp bebek yüzü ellenir mi? Bebegime bir şey olur mu sizce bundan dolayı bugün 2.konum kusura bakmayın.
Burda kadının görmeyeceği yerden o*ospu diyerek mi kızdığınızı belli ettiniz gerçekten?ANLAMADINIZ galiba beklemediğim anda aniden oldu olay ve kızdım diye yazdım mesajda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?