- 29 Şubat 2024
- 90
- -10
- 3
- 36
- Konu Sahibi birevimolsun
-
Herkesin tükürdüğünü burnunun sümüğünü silip attığı çöpü çıplak eliyle karistirip o elini de benim kıyamadığım bebegimin yüzüne vurursa derim.hadi ordan sensin hadsizSen kimsin de bu kadına bu durum icin orospu diyorsun hadsiz
Çocuğuma dokunmayın demek zor olmasa gerek. Para da almıyorlar hem.Herkesin tükürdüğünü burnunun sümüğünü silip attığı çöpü çıplak eliyle karistirip o elini de benim kıyamadığım bebegimin yüzüne vurursa derim.hadi ordan sensin hadsiz
Kendini derhal bir psikolog kliniğine at.Herkesin tükürdüğünü burnunun sümüğünü silip attığı çöpü çıplak eliyle karistirip o elini de benim kıyamadığım bebegimin yüzüne vurursa derim.hadi ordan sensin hadsiz
Daha onceki konunuza da yorum yaptim da disari cikmayin artik siz cunku belli ki bebegi koruyamiyorsunuz. Zaten korusaniz bile herun hergun disarda ne isiniz var ya. Gercekten sokaklarda heba olup gidecek bebek yazik biraz evde mi otursaniz artik bu ne canim yazik gunah. Herkes cocuk buyutuyor 5 yasindaki diger cocugu bahane ediyorsunuz bence disariyi seven sizsiniz bebegi elletip elletip geliyorsunuz insallah basina birsey gelmez o bebegin gezecegim diye.
Psikoloğa en çok ihtiyacı olanlar psikoloğa git diye tavsiye verenlerdir.Kendini derhal bir psikolog kliniğine at.
Konuların da, kendin de bir garip.
Eşinin baskısından kafa gidirik.
Ayrica psikolog kliniği nedir? Psikoloji kliniği veya psikolog mu demek istedin?Kendini derhal bir psikolog kliniğine at.
Konuların da, kendin de bir garip.
Eşinin baskısından kafa gidirik.
Bankta otururken annem yasinda bir kadın torununun bilmem bisbeyikaybolmuş.belki çöpe atmışlardır diye çöpe baktı elini sokup karıştırdı çöpü.benim bebegim de 8 aylik o gün hastaydi yanakları kizarmisti hasta mı diye geldi elini alnına koydu.dur dedim bebegi çektim tekrar dokundu çok sinirlendim kızdım ama iş işten geçti.guya bebegin ateşine bakıyor.o.pu.
Sizce bu kadın bunu özellikle mi yapti çöp kovası karıştırılıp bebek yüzü ellenir mi? Bebegime bir şey olur mu sizce bundan dolayı bugün 2.konum kusura bakmayın.
Doktora giderken tıp kliniği mi diyorsun doktor kliniği mi?Ayrica psikolog kliniği nedir? Psikoloji kliniği veya psikolog mu demek istedin?
Lütfen diğer konuda bebek arabası çocuklar tarafından sürülen bebek sizinki olmasın.Bankta otururken annem yasinda bir kadın torununun bilmem bisbeyikaybolmuş.belki çöpe atmışlardır diye çöpe baktı elini sokup karıştırdı çöpü.benim bebegim de 8 aylik o gün hastaydi yanakları kizarmisti hasta mı diye geldi elini alnına koydu.dur dedim bebegi çektim tekrar dokundu çok sinirlendim kızdım ama iş işten geçti.guya bebegin ateşine bakıyor.o.pu.
Sizce bu kadın bunu özellikle mi yapti çöp kovası karıştırılıp bebek yüzü ellenir mi? Bebegime bir şey olur mu sizce bundan dolayı bugün 2.konum kusura bakmayın.
yaptığın çocuğu doğru düzgün korumayı becer o zaman önceHerkesin tükürdüğünü burnunun sümüğünü silip attığı çöpü çıplak eliyle karistirip o elini de benim kıyamadığım bebegimin yüzüne vurursa derim.hadi ordan sensin hadsiz
Üyenin gerçekten kafa çok ilginçyaptığın çocuğu doğru düzgün korumayı becer o zaman önce
Ne biliyim ya böyle birinin eline bebek verilmiş çocuklar Allaha emanet yaşıyo.Üyenin gerçekten kafa çok ilginç
Acaba eşi farkında degil mi ya da çevresi.
Kolundan tutup bir tedavi ettirseler keşke.
Bu belli ki bir anda gelip dokunmuş o anda ne yapılabilir ki bende refleks olarak bir şey yapamazdım. Ama 2.dokunusu neden? Siz çocuğu çektiyseniz nereye koydunuz da tekrar uzandı dokundu. Keşke kızsaydınız ellerinizle çöpe dokundunuz diyeBankta otururken annem yasinda bir kadın torununun bilmem bisbeyikaybolmuş.belki çöpe atmışlardır diye çöpe baktı elini sokup karıştırdı çöpü.benim bebegim de 8 aylik o gün hastaydi yanakları kizarmisti hasta mı diye geldi elini alnına koydu.dur dedim bebegi çektim tekrar dokundu çok sinirlendim kızdım ama iş işten geçti.guya bebegin ateşine bakıyor.o.pu.
Dün çocuk idi bugün yaşlı teyze? Siz dibinde ne yapıyorsunuz çocuğun??Bankta otururken annem yasinda bir kadın torununun bilmem bisbeyikaybolmuş.belki çöpe atmışlardır diye çöpe baktı elini sokup karıştırdı çöpü.benim bebegim de 8 aylik o gün hastaydi yanakları kizarmisti hasta mı diye geldi elini alnına koydu.dur dedim bebegi çektim tekrar dokundu çok sinirlendim kızdım ama iş işten geçti.guya bebegin ateşine bakıyor.o.pu.
Hapsetme bacim sen fink fink gez sokaklarda butun gun. Tutustur eline bir cubuk kek cocugun herkese ellet gel.Sen cocuk dogurursan veya cocugun varsa evinde otur.ben elin sınır bilmezleri yüzünden cocugumu apartman katına hapsedemem.
Hayır yanılıyorsunuz,psikoloğa git diyenler sizin kendinizde göremediğiniz tuhaflıkları görenlerdir,konularınıza baktım ve en son söylediğiniz şey bunu ele veriyor....sizce kastenmi dokundu...dediniz ve bence psikolojinizle alakalı en büyük ipucunu verdiniz,bence bu konuyu halledin önce bir psikolog en kesin çözüm.Psikoloğa en çok ihtiyacı olanlar psikoloğa git diye tavsiye verenlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?