evet komik bir görüntü ama yinede kendi tercihleri ...
kıro felan denmesi abes sonuçta onlarda insan...
Türkiye'de oturmayan birşey var, hiç bir konuda bu oturmamış, insanlar hep başka insanları hep belirli bir kalıba sokma peşinde. Herkesin kişisel tercihi, isteyen istediğini yapar, istediğini giyer, hiç kimse siz beğenin diye giyinmiyor kendi zevki ve ihtiyaçları doğrultusunda aldığı kararları uyguluyor. Nasıl olur Türkiye'de böyle boş şeyler konuşuluyor anlayamıyorum, yurtdışında kimse umursamaz öyle giyinmiş söyle olmuş çünkü 3. tekil şahıslar başkalarını ilgilendirmez. :1closedeyes:
Türkiye'de oturmayan birşey var, hiç bir konuda bu oturmamış, insanlar hep başka insanları hep belirli bir kalıba sokma peşinde. Herkesin kişisel tercihi, isteyen istediğini yapar, istediğini giyer, hiç kimse siz beğenin diye giyinmiyor kendi zevki ve ihtiyaçları doğrultusunda aldığı kararları uyguluyor. Nasıl olur Türkiye'de böyle boş şeyler konuşuluyor anlayamıyorum, yurtdışında kimse umursamaz öyle giyinmiş söyle olmuş çünkü 3. tekil şahıslar başkalarını ilgilendirmez. :1closedeyes:
eee burası yurtdısı degil naparsın..biz TÜRKLER karısır herbiseye..burası TÜRKİYE turkbayragi
valla lafı agzımdan aldın..türkiyede yada yurt dısında ne farkederki..sonucta tercih....Türkiye'de oturmayan birşey var, hiç bir konuda bu oturmamış, insanlar hep başka insanları hep belirli bir kalıba sokma peşinde. Herkesin kişisel tercihi, isteyen istediğini yapar, istediğini giyer, hiç kimse siz beğenin diye giyinmiyor kendi zevki ve ihtiyaçları doğrultusunda aldığı kararları uyguluyor. Nasıl olur Türkiye'de böyle boş şeyler konuşuluyor anlayamıyorum, yurtdışında kimse umursamaz öyle giyinmiş söyle olmuş çünkü 3. tekil şahıslar başkalarını ilgilendirmez. :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?