Coraspin

Canım banada 3 düşükten sonra verdi corasprini hemde hiç bişey çıkmadı bütün tahlillerim temiz Prof verdi ve dediki bunu iç zararı olmaz belki faydasını görürsün bi kaç doktora gittim ondan sonra onlarda aynı şeyi söyledi ama 32. Haftaya kadar veriyoruz dedi sen iyi araştır doktoruna mutlaka sor ne zaman bırakman gerektiğini o söyler..

Tesekkur ederim canım ,hamileliğinin başından beri iciyor musun peki

Bende kurtajdan sonra hamile.kalamadim daha.hayirlisini versin rabbim isteyen herkese ve bizede
Canim bende kurtajdan sonra kalamadim 3 ay denedim sonra doktora gittim yumurta takibi yaptı 1 ay yumurtam hiç oluşmadı 2. Ay klomen kullandım suan 13. Gunumdeyim bakalım bu tedavi nasıl sonuclancak hakkımızda hayırlısı olsun.. sen gittinmi doktora gitmediysen bence git ve yumurta takibi iste belki yumurtlamanda sorun vardır. .

Artık doktorlara gide gide hepsi beni ezberledi vallahi kalirsin diyorlar ama bilmiyorum.bide kurtjdan sonra sag ve sol kasigimda gecmeyen yani kronik ağrılar olustu.kas agrisidir diyorlar.3 aydır deniyorum hamile kalamiyorum hayırlısı rabbimden

Ay canım benimde sadece sağda ağrım war doktorlara anlatıyorum bakıolar hiçbişey yok ya diorum ağrıo bi değişik ağrı psikolojik diyen doktor bile oldu offf psikolojimiz bozuldu ya.. senin yumurtalarda sıkıntı warmı adetlerin düzenli mi?

Hiç bir sorun yok kuzum ama bu ağrılar endişelendiriyor beni.tuplere falan zarar gelmemistir insallah.benimde uzunca bi dönem sag tarafım ağrıdı .sonra hem sağ hem sol oldu .

Yardımcı olabilecek kimse yok mu yaa
Bende kalp atimi olmadığı için kürtaj oldum cnm ondan sonra 1 yıl olmadi doktor bana corasprin verdi kulndim bende bi sakıncası yokmuş onu bıraktım 2 ay bsy kullnmadim biri bana kaya yarpuzunu önerdi kulln 2 aya hamile kalirsin dedi çok şükür şimdi hamileyim 2 ay içinde hamile kaldım p tesi keseyi görmeye gidecm insallah bunu hayrlisyla kucagima alirim

Hiç bir sorun yok kuzum ama bu ağrılar endişelendiriyor beni.tuplere falan zarar gelmemistir insallah.benimde uzunca bi dönem sag tarafım ağrıdı .sonra hem sağ hem sol oldu .
Yok cnm gelmemiştir hiç telaş yapma boşuna ama için rahatlasin diye çektir rahim filmini

Kaya yarpuzu nedir canım ilk defa duyuyorum

bende aynı olayı yaptırdım özel laboratuarda kanpıhtılaşma testini yaptırdım çıkmadı bende benbce sende yaptır

merhaba benim 9+5 bebegimin kalbi durdu kan pıhtılaşma yaptım çıkmadı ama doktor yine kullanalım gebe kalınca dedi şuan korunmuyorum sizin bir kaybınız mı var

Çok şükür az kalmış sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağınıza alacaksınız ben bir kez yaşadım allah bir daha yaşatmasın sanki hgiç olmayacak gibi geliyor hamile kalıp aynı olayı yaşamaktan korkuyorum

En son kurtajimdan 1,5 yıl sonra hamile kalabildim.vazgecmisken,yorulmusken.bir zamanı var demekki sabret

Amiiiinnn canım insallah allah sana da sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin öpüyorum
merhaba konuniz baya once acilms ama sormak istiyrm kullaniyomsnz asprini benimde 3. kaybim kendi basima kullansam bisey olur mi yarin dr a gidicem suan kimyasal dusuk yasiyorm sorucam.onkan pihtilasmasi testide cok pahaliyms fakukteye sordum 1500 dedi bana ssk m yok ki ssklidanda 500 aliyolarms

üç kayıp varmış devlet hastenesinde genetik araştırma yaptırabilirsiniz ücretsiz iki kayıpdan sonra ücretsiz yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…