- 10 Ekim 2014
- 32.620
- 146.714
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Alnına bı kağıt yapıştır üstüne ben koronaliyim yaz kimse yaklaşmaz sana. Yakında yapabilirim bende bunukızlar merhaba,
Artık bu durum iyice canımı sıkmaya başladı.
Toplu taşımada siperlik takıyorum, iş yerinde maskem hep ağzımda. Bunlar zaten normal önlemler.
Ama ek olarak arkadaşlarımla buluşmuyorum, evlerine gitmiyorum, zaten iş yerinde görüşüyoruz.
Ama aldığım ek önlemlere "En çok sen yaşayacaksın ehehe" mantığı ile bakmak çok yordu beni.
Çevremden sürekli bir bakış, bir ima görüyorum.
Haftaya eşimin teyzesinin evi boş, Antalya da. Oraya gideceğiz 3 günlük tatile. Zaten boş ev. Onda bile "oo siz tatile gider miydiniz, sizin psikoloji gidik ya o yüzden diyorum" vs gibi yorumlarla karşılaştım.
Kuzenim yine geçen dalga geçti ama instagramına baktım. 1 haftada bulunmadığı kişi kalmamış. Hepsinde de maske yok, dip dibe oturuyorlar.
Bunlar öpüşmeyip sarılmadıkça aynı ortamda yanyana oturunca bir sorun olmayacağını düşünen insanlar. Ben onları eleştirmiyorum, yüzlerine laf etmiyorum ama ben siperlikle dolaşınca ve onlarla görüşmeyincr olay oluyor.
Para cezası yememek için maske takan arkadaşım bana akıl veriyor, deli oluyorum.
Ben hepsine doğal seleksiyon olarak kabul ediyorum. Ama dikkat edenin canı yanıyor ya ona üzülüyorum.
Hele bazı zamanlar metroda siperlik takan tek ben oluyorum. Öcü görmüş gibi suratıma bakıyorlar. Hepsininde maske çenede veya sadece ağzını kapatmış.
Kardeşin sen ne halt yersen ye, ama dikkat edene niye karışıyorsun?
Cidden kafama takmadım aylardır ama en sonunda artık patladım.
Siz karşılaştınız mı hiç böyle durumlarla yoksa benim çevremdekiler mi sorunlu?
Ben anlattınız.kızlar merhaba,
Toplu taşımada siperlik takıyorum, iş yerinde maskem hep ağzımda. Bunlar zaten normal önlemler.
Ama ek olarak arkadaşlarımla buluşmuyorum, evlerine gitmiyorum, zaten iş yerinde görüşüyoruz.
Ama aldığım ek önlemlere "En çok sen yaşayacaksın ehehe" mantığı ile bakmak çok yordu beni.
Haftaya eşimin teyzesinin evi boş, Antalya da. Oraya gideceğiz 3 günlük tatile. Zaten boş ev. Onda bile "oo siz tatile gider miydiniz, sizin psikoloji gidik ya o yüzden diyorum" vs gibi yorumlarla karşılaştım.
Kuzenim yine geçen dalga geçti ama instagramına baktım. 1 haftada bulunmadığı kişi kalmamış. Hepsinde de maske yok, dip dibe oturuyorlar.
Bunlar öpüşmeyip sarılmadıkça aynı ortamda yanyana oturunca bir sorun olmayacağını düşünen insanlar. Ben onları eleştirmiyorum, yüzlerine laf etmiyorum ama ben siperlikle dolaşınca ve onlarla görüşmeyincr olay oluyor.
Para cezası yememek için maske takan arkadaşım bana akıl veriyor, deli oluyorum.
Ben hepsine doğal seleksiyon olarak kabul ediyorum. Ama dikkat edenin canı yanıyor ya ona üzülüyorum.
Hele bazı zamanlar metroda siperlik takan tek ben oluyorum. Öcü görmüş gibi suratıma bakıyorlar. Hepsininde maske çenede veya sadece ağzını kapatmış.
Ben anlattınız.
Ben de bu insanlar yüzünden kendimi deli gibi hissediyordum çok şükür ki değilmişim
Hakaret etmek için değil gerçekten üzülerek söylüyorum ki toplumun iq seviyesi pek yüksek değil. Gül geç. Burada da vardı sağlıkçıyım diyip abuk subuk şeyler anlatanlar. Malesef bunu yaşayacağız. Bazı insanlar bişeyi başlarına gelmeden anlayamıyorlar yani başka insanların tecrübelerinden veya kitabi bilgiden yararlanarak korunma belli bi düzey zeka gerektiriyor ve herkeste yokkızlar merhaba,
Benim de hayatimdaki tek degisiklik maske ve sosyal mesafe. Geri kalan her seyi eskisi gibi yapiyorum. Insanimiz pisti hep,pis kalmaya da devam edecekler korona olsun veya olmasin. Ben pis degildim hala da degilim
Senin cevrendeki insanlar ve ofisinin bulundugu yer falan cok sakat bence damdancagzim. Ondan kaynaklaniyor tedirginligin. Oralardaki esnaf lokantalari guzel yemek yapar ama gidilmez malum.dark yani dışarı yemeğe gidiyor musun mesela
maske taksam da yerken çıkaracağım, oradaki garson, aşçı ya da herhangi biri belki hiç takmıyor
haberlerde vardı karantinada olan bir çok kişi kalkmış Abant a pikniğe gitmiş
HES kodu ile belirlenmişler
bu durumda benim gittiğim yerde de bu tarz insan bulunma olasılığı fazla
Senin cevrendeki insanlar ve ofisinin bulundugu yer falan cok sakat bence damdancagzim. Ondan kaynaklaniyor tedirginligin. Oralardaki esnaf lokantalari guzel yemek yapar ama gidilmez malum.
Disarida yemege gidiyorum ben. Ama nereye mesela Nilufer Doga et mangalaMutfak personelinden garsonuna herkes maskeli. Dikkat ediyorlar.
Ben fast food yemem mesela,eskiden de yemezdim. Kahve icmeye de gidiyorum,belirli cafeler var gittigim. Maskesiz oturanlar oluyor ama gorevliler hep maskeli benim gordugum.
Uzan eskisi gibi degil,kofteci yusufun pahali versiyonu. Gidiyorsun kalabalik. Eskiden herkes gitmezdi dogru durust oturup yemek yerdik. Simdi yiyen kalkiyor cumku kuyruk var,sen kalkiyorsun yerine hemen biri oturuyor. Bence de gitmeyin oraya bosver. Eker meydanda Zennup olabilir belki,o da her saatte degil,ara bir zaman secmeli. Yoksa o da kalabalik.O tarafa zaten gitmem de eşim geçen Uzan a gidelim dedi
Oraya da gitmeyelim dedim kaldık
Okul açılsa biz de dökülürüz de
Geçen Eker meydan Balkan köftecisi önünde kuyruk vardı dedi eşim mesela
Eskisinden beter olmuş mekanlar bir yandan alışmalıyız yeni yaşam bu diyoruz bir yandan da eski günleri özlüyoruz
Cuma okulda Veli toplantısı olacakmış bakalım ne filmler çevireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?