- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Hiç sormayın.. Teşekkür ederimÇok üzüldüm durumunuza , hükümetimiz harika(!) çalışıyor zaten biliyoruz
Haklısınız ama herkes o parayı veremiyor ve veremiyorsan ne halin varsa gör gibi şu an.En iyisi gözden parayı çıkartıp özelde yaptırtmak. Hem sonuçlar da çabukcak çıkıyor
O kadar çok test yaptıran yaptırmak isteyen var ki bunun hükümet ile ilgili olduğunu zannetmiyorum..Çok üzüldüm durumunuza , hükümetimiz harika(!) çalışıyor zaten biliyoruz
Zannetmiyorum normal şartlar altnda özele gidemeyecek olan kiyi 200 kişiyi beklemek zorunda kalıyor zatenHaklısınız ama herkes o parayı veremiyor ve veremiyorsan ne halin varsa gör gibi şu an.
Hastanede test kiti kalmadığından bahsetmiş konu sahibi .. Yurt dışına test kiti göndermekle övünüyorduk bir aralar .O kadar çok test yaptıran yaptırmak isteyen var ki bunun hükümet ile ilgili olduğunu zannetmiyorum..
Günde 95.943 test. Bazı yerlerde yetmemesi normal değil mi ? BilemedimHastanede test kiti kalmadığından bahsetmiş konu sahibi .. Yurt dışına test kiti göndermekle övünüyorduk bir aralar .
Evet ama test yaptırmak istemek hakkımız bence. Sonuçta ailemi riske atmak istemiyorum. Eşim e geçse o işe gidiyor, oradaki insanlar riske atmak istemiyorum. Bunu da testle anlayabilirim bir tek.O kadar çok test yaptıran yaptırmak isteyen var ki bunun hükümet ile ilgili olduğunu zannetmiyorum..
Teşekkür ederim canım, Yüksek ateş yok bende ama herkeste olmayabiliyormuş, sadece geçen hafta iki akşam kısa süreli ateşim 37 lerdeydi. O zaman başka bişeyim yoktu ama.Gecmis olsun kuzum , bildigim kadariyla coronada yuksek ates olmasi lazim , saglik ocagina falan gitsen onlar bi baksa olmuyor mu?
Belirtiler değişti. Hafif semptomları da var.. sadece tat ve koku kaybı veya ishalde test için yeterli sayılabiliyor. Ayrıca hiç belirti vermeden atlatan (süper taşıyıcı) sayısı da fazlaGecmis olsun kuzum , bildigim kadariyla coronada yuksek ates olmasi lazim , saglik ocagina falan gitsen onlar bi baksa olmuyor mu?
Sağlık şakaya gelmez ,Günde 95.943 test. Bazı yerlerde yetmemesi normal değil mi ? Bilemedim
Çocuğum olmasa beklerdim bahçede falan ama tek olmayınca imkansızZannetmiyorum normal şartlar altnda özele gidemeyecek olan kiyi 200 kişiyi beklemek zorunda kalıyor zaten
Hay allah ya , oglani birakacak kimsen yok mu? Onu birakip da gitsen hastaneyeTeşekkür ederim canım, Yüksek ateş yok bende ama herkeste olmayabiliyormuş, sadece geçen hafta iki akşam kısa süreli ateşim 37 lerdeydi. O zaman başka bişeyim yoktu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?