- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Belirti falan yokBelirtileri taşıyıp taşımadığınıza baktınız mı?
binamızdan birini bugün ambulans gelip aldı ateş ölçer ile binaya girdiler galiba corona allahım cok korkuyorum bizede bulaşmasından görüşmuyoruz kesinlikle onlarla kimse ile görüşmüyoruz ama ortak kullanım alanı var sonuçla bina kapısı falan bulaş miş mıdırben çok uzun zamandır çıkmıyorum dışarıya sadece eşim markete gidip geliyor küçük çocuğumuz var bulaşırsa kimsemiz yok burada çok koruyorum
O zaman bi sıkıntı yoktur. Hastaneye gitseniz bile belirtileri taşımadığınız için test bile yapmazlar.Belirti falan yok
Eşim eve gelince ellerini yüzünü yıkıyor hemen ben zaten marketten gelen her şeyi yıkıyorum sebzeleri meyveleri sirkeliyorumgerekli tedbir ve hijyen önlemlerini aldıktan sonra böyle paranoya krizlerine girmeye gerek yok, psikolojik olarak kendinizi hasta hissedersiniz.ortak kullanım alanlarını yalamadıysanız , ola ki bir yere dokunduysanız sabun ve suyla elinizi yıkamışsanız , yüzünüze gözünüze burnunuza ağzınıza sokmadıysanız bir şey olmaz.
Kim bilir ne zamndır böyle eşim 10 gündür evden çıkmıyordu dün çıktı market için bugünde kadını alıp götürdülerO zaman bi sıkıntı yoktur. Hastaneye gitseniz bile belirtileri taşımadığınız için test bile yapmazlar.
poşetleri esas eve sokmamaya çalışın.biz de poşetlerin içindekileri kapıda alıyoruz içeri direkt balkondaki temizlik alanına koyuyoruz, poşetler eve hiç girmiyo.sebze meyveler de eğer yıkanacak şeylerse lavaboya koyuyoruz yıkayıp kaldırıyoruz mesela ıspanak gibi kuru kalması gereken şeylerse yeni bi buzdolabı poşetine sarıyoruz.Eşim eve gelince ellerini yüzünü yıkıyor hemen ben zaten marketten gelen her şeyi yıkıyorum sebzeleri meyveleri sirkeliyorum
Belediyeyi arayın anlatın durumu... Binanızı ücretsiz dezenfekte etsinler...binamızdan birini bugün ambulans gelip aldı ateş ölçer ile binaya girdiler galiba corona allahım cok korkuyorum bizede bulaşmasından görüşmuyoruz kesinlikle onlarla kimse ile görüşmüyoruz ama ortak kullanım alanı var sonuçla bina kapısı falan bulaş miş mıdırben çok uzun zamandır çıkmıyorum dışarıya sadece eşim markete gidip geliyor küçük çocuğumuz var bulaşırsa kimsemiz yok burada çok koruyorum
Ferah tutun içinizi test sonucunun çıkması ne kadar sürer bilmem ama belki negatif çıkacak.Kim bilir ne zamndır böyle eşim 10 gündür evden çıkmıyordu dün çıktı market için bugünde kadını alıp götürdüler
Inslalah negatif çıkar onun içinde çok istiyorum küçük bir kızı var çok ağladı feryat figan allahım yasatmasin kimseyeFerah tutun içinizi test sonucunun çıkması ne kadar sürer bilmem ama belki negatif çıkacak.
Canım sadece poşet değil, içindekileri de köpük köpük yıkaman ve yirmi saniye bekletmen gerek sabunlu suda.poşetleri esas eve sokmamaya çalışın.biz de poşetlerin içindekileri kapıda alıyoruz içeri direkt balkondaki temizlik alanına koyuyoruz, poşetler eve hiç girmiyo.sebze meyveler de eğer yıkanacak şeylerse lavaboya koyuyoruz yıkayıp kaldırıyoruz mesela ıspanak gibi kuru kalması gereken şeylerse yeni bi buzdolabı poşetine sarıyoruz.
Asansör yok binada tek ortak alan kapi kolu oluyor cift daire binamiz bizim ustumuz degil onlar karsi dairemin ust katinda oturuyorlarAynı ortamda bulunmaktan bulaşıyor. Asansör kullanmayın. Kapı kolu vs dokunmayın. Lavabolarınızın banyo ve mutfak s şeklinde gideri var. Kontrol edip akıntı sızıntı olmadığınızdan emin olun, kontrol edin. Sağlamlaştırın. Klozet kapağını kapatarak sifonu çekin.
Korkmayın , bu olacak. Buradaki bir çok kişi bunu yaşayabilir. Evden maske ile çıkıp üstünüzü başınızı yeve döner dönmez yıkamanız ve banyo yapmanız lazım. Tek kullanım eldiven kullanın. Bir de ayrıca mesaj yazdım, okuyun lütfen.binamızdan birini bugün ambulans gelip aldı ateş ölçer ile binaya girdiler galiba corona allahım cok korkuyorum bizede bulaşmasından görüşmuyoruz kesinlikle onlarla kimse ile görüşmüyoruz ama ortak kullanım alanı var sonuçla bina kapısı falan bulaş miş mıdırben çok uzun zamandır çıkmıyorum dışarıya sadece eşim markete gidip geliyor küçük çocuğumuz var bulaşırsa kimsemiz yok burada çok koruyorum
Yikiyorum valla ama 20 sn bekletmiyorum köpürmeyip duruluyorumCanım sadece poşet değil, içindekileri de köpük köpük yıkaman ve yirmi saniye bekletmen gerek sabunlu suda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?