Corona

Arkadaşlar mahallenin bakkalını aradık bizim binanın yanında hemen herşeyden haberi oluyor onun bayan gece 10 gelmiş eve astımı varmış o da corona zannedip korkmuş bu yüzden ambulans çağırmışlar

Tamam korkun ama bu kadar da panik yapmayin. Daha bebek sayilabilecek yasta cocugu olan cok sayida saglik personeli arkadasim var corona pozitif servisinde calisan. Onlar ne yapsin? Korkun tamam ama bu kadar da degil.

Tamam korkun ama bu kadar da panik yapmayin. Daha bebek sayilabilecek yasta cocugu olan cok sayida saglik personeli arkadasim var corona pozitif servisinde calisan. Onlar ne yapsin? Korkun tamam ama bu kadar da degil.
Haklisin ama benim anksiyetem var kendime hakim olamıyorum sağlık konusunda ne kadar kötü durum varsa düşünmekten kendimi alamıyorum

Bu nasıl bir üslup, hiç hoş değil

bir şey sorcam klozet kapağı ile virüsün nasıl bir ilişkisi var o kadar yazı okudum hiç denk gelmedi. Bu bilgiye nasıl ulaştınız.
Allah aşkına bunu yazan kişi meyve ve sebzeyi de sabunlu suda bekletin demiş. Kaale almayın. Sonra millet kolonya içip ölüyor. Meyve sebze karbonat veya sirkede bekletilir. Sabun olur mu hiçç. Zaten yiyecekten bulaştığı görülmedi hiç. Abartıp obsesif olmayın.

Sirkeli su ile ilgili hiçbir çalışma yok. Siz bilirsiniz sabun, az bulaşık deterjanı, durular ve yemeden önce soyma.
Eyvah eyvah meyveye sebzeye mi bulaşık deterjanı koyuyorsunuz? Ambalaja değil direk meyveye koronadan değil de zehirlenerek ölürsünüz mazallah ne yaptınız

Kusura bakmayın konuyla pek alakası yok ama benim karaciğerimde yağlanma var ve sürekli değerleri bi yükselip bi iniyor acaba corona yüzünden riak altındamıyımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…