- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
Gelmedi mesajKorkmayın , bu olacak. Buradaki bir çok kişi bunu yaşayabilir. Evden maske ile çıkıp üstünüzü başınızı yeve döner dönmez yıkamanız ve banyo yapmanız lazım. Tek kullanım eldiven kullanın. Bir de ayrıca mesaj yazdım, okuyun lütfen.
Bekletin. Sebze ve meyve de sabunlu suda bekleyecek. Ayrı bir yerde. Biraz dikkat edin, lavabo gideri - klozet ve banyo - WC pencereleri kapalı olsun. Bir şey olmaz.Yikiyorum valla ama 20 sn bekletmiyorum köpürmeyip duruluyorum
Buraya yazdıklarımdan bahsettim. Ayrıca mesaj yazmadım. Paniğe gerek yok. Bir de maske, eldiven ve gözlükle geçmez, bulaşmaz.Gelmedi mesaj
Bekletin. Sebze ve meyve de sabunlu suda bekleyecek. Ayrı bir yerde. Biraz dikkat edin, lavabo gideri - klozet ve banyo - WC pencereleri kapalı olsun. Bir şey olmaz.
yess yıkıyoruz, ardından babam bi de onları 9 saat balkonda bekletiyoCanım sadece poşet değil, içindekileri de köpük köpük yıkaman ve yirmi saniye bekletmen gerek sabunlu suda.
Anladım canım eşim eldiven ve maske kullanmadı dışarı çıkarkenBuraya yazdıklarımdan bahsettim. Ayrıca mesaj yazmadım. Paniğe gerek yok. Bir de maske, eldiven ve gözlükle geçmez, bulaşmaz.
Bizde yok belirti ama dün eşim dışarıya çıktı ondan korkuyorum bundan sonrasını takip edeceğim belirti içinBulassaydi belirtileri gorunurdu telasa kapilmayin belirtiler varmi sizde veya esiniz de
Bizde yok belirti ama dün eşim dışarıya çıktı ondan korkuyorum bundan sonrasını takip edeceğim belirti için
Bekletin. Sebze ve meyve de sabunlu suda bekleyecek. Ayrı bir yerde. Biraz dikkat edin, lavabo gideri - klozet ve banyo - WC pencereleri kapalı olsun. Bir şey olmaz.
koronadan kurtulanda kimyasaldan olecek bu gidisle ya.Yikiyorum valla ama 20 sn bekletmiyorum köpürmeyip duruluyorum
Inslalah olmaz bir şey normalde de çok telaşlı bir insanım böyle bir durum olunca daha çok telaslandimbelirtide cok yuksek atesle basliyor insallah birseyiniz olmaz korkmayin telasa kapilmak iyi degil
Posetli ambalajlı ürünleri yıkıyorum şişeleri yoğurt kovasını falan işte sebzeleri meyveleri sirkeli suda bekletiyorumkoronadan kurtulanda kimyasaldan olecek bu gidisle ya.
sabunlamak cok mu sart bilemedimki.
ben balkona koyup 5 6 saat bekletip sirkeli suda bekletiyorum sonra.
marketten gelen posetleri hemen kendi temiz posetimle degisiyorum
sabun bagirsaklari mahveder ya
koronadan kurtulanda kimyasaldan olecek bu gidisle ya.
sabunlamak cok mu sart bilemedimki.
ben balkona koyup 5 6 saat bekletip sirkeli suda bekletiyorum sonra.
marketten gelen posetleri hemen kendi temiz posetimle degisiyorum
sabun bagirsaklari mahveder ya
anladim ben sandim ki yesillikleri falanda sabunluyorsunuzPosetli ambalajlı ürünleri yıkıyorum şişeleri yoğurt kovasını falan işte sebzeleri meyveleri sirkeli suda bekletiyorum
eldiven varkende yuzunuze falan dokunmayin onlar daha tehlikeli sizin yaptiginiz dogru eldivende olsa sık sık el yikama yontemiyle dezenfektan kullanmalisiniz.Yiyecekleri mi ? Sabunlanmaz yapmayin sirkeli su en temizi
Magzada calisiyorum maske eldiven yetmiyormus gibi eldivenin ustunden bile dezenfektan kullaniyorum artik dezenfektan dan bogulcam virusten once cidden cok zor
Yayın okuyarak. Sars ile alakalı araştırmıştım. Lavabo altlarında s şeklinde Borudan dolayı bir önceki salgında aynı bloktan kişiler nasıl hasta olduğu ile alakalı bir yayındıbir şey sorcam klozet kapağı ile virüsün nasıl bir ilişkisi var o kadar yazı okudum hiç denk gelmedi. Bu bilgiye nasıl ulaştınız.
Sirkeli su ile ilgili hiçbir çalışma yok. Siz bilirsiniz sabun, az bulaşık deterjanı, durular ve yemeden önce soyma.Yiyecekleri mi ? Sabunlanmaz yapmayin sirkeli su en temizi
Magzada calisiyorum maske eldiven yetmiyormus gibi eldivenin ustunden bile dezenfektan kullaniyorum artik dezenfektan dan bogulcam virusten once cidden cok zor
Bizde yok belirti ama dün eşim dışarıya çıktı ondan korkuyorum bundan sonrasını takip edeceğim belirti için
eldiven varkende yuzunuze falan dokunmayin onlar daha tehlikeli sizin yaptiginiz dogru eldivende olsa sık sık el yikama yontemiyle dezenfektan kullanmalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?