- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
Sevgiliniz sanırım günde üç öğün dezenfektan içiyor. Bu nasıl bir özgüvendir?Günaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
Bir sağlıkçı nasıl yaşlılar riskli diyip onları yok sayar ya sıyırdılar iyice. Bu kadar geri kafalı asalak gibi davranan birinden iğrenirdim ben olsam.
Virüs tehlikesi geçtikten birkaç ay sonra ''Corona virüsünün afrodizyak etkisi yaptığı Türkiye'deki bir doktorun sevgilisine 'buluşalım' ısrarları sonucunda doğrulandı'' diye bir haber çıkarsa şaşırmam.Doktor civanımdoktorun libido virüsle beraber tavan yapmış
Doktora bak sen niyeti bozmus tey Allahim yaGünaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
Adamın kudurmuşluğu korona korkusuna galip gelmiş. Böyle bir adamla işin ne ki..Günaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
Doktor beyefendi doğru söylemiş.benim büyük enişte de otuz yıllık doktor. güneşte açık havada yürümek iyi gelir bişey olmaz demiş karısına :/ kadın hergün çıkıp geziyomuş güneşliymiş hava diye. yani doktor diye bişey sanmayın. olay bu noktaya geldi, hala abuk subuk konuşan doktor çıkabiliyor.
konu sahibinin sevgilisi zaten onu gözden çıkarmış. söyle bence internetten oyuncak alsın onla halletsin işini. teknoloji ilerledi.
Süper. Videonun linkini buraya da yazar mısınız rica etsem. Teşekkür ederim şimdiden.Yuh yani, doktor tanıdıklarım evlerine gitmiyor bulaştırır mıyım diye, bu adam sizi çağırıyor. Normal insandan bulaşmasa bile siz bu adama sarılıp öpeceksiniz yüzde bin iki yüz bulaşır. Şu ara hiç kimseyle görüşmek mantıklı değil.
Benim arkadaşım da aman genciz gençler ölmüyor falan diyordu, gençlerin da akciğerinde hasar kaldığı ileride yıllar sonra bu hasarın kansere dönüşüp dönüşmeme oranının bilinmediğini anlatan bi video gönderdim artık burnunu çıkarmıyor dışarı.
Ben de sağlıkçıyım çağırılabilirim göreve ve o zaman kendim ayrı bir yerde kalacağım ailemin yanına gelmeyeceğim açıkçası bencillik olur. Ben belki hafif atlatacağım bulaştırdığım kişi hastanelik olacak garantisi yok ki
Fırsat bu fırsat tekrar dene bence. Şu ortamda önce seni düşünmeyen biriyle olma zaten. Koru kendini bak devlet bile bunu öneriyor. Biz kendimizi koruyacağız.Kaç kere ayrılmaya çalıştım engelledim bırakmıyor canım takıntılı
Daha önce de ayrılmak istemişsiniz. Adam cinsel yönden aklınızı oynatıyorsa Brad Pitt’se riske girin de öyle özledim mözledime hiiç kanmayın. Siz kendinize kıymet verin koruyun kendinizi. Şu günler geçsin ölmez de sağ kalırsak bakarız deyin geçin.Bana da öyle geldi çok özledim diyor onu söylemiyor tabi direk uzun zamandır da olmadı, ama hiç bişey sağlıktan önemli olamaz
He cok özlemiş eve çağırıyor.Gelmeyince de şu şartlarda trip atıyor.Offf ne seviyor ama beeeGünaydın hanımlar, erkek arkadaşımla 10 gün önce buluştuk en son. Kendisi mikrobiyoloji doktoru. Bana ısrarla buluşuyoruz di mi diyor, eve gelmem konusunda ısrar ediyor, sürekli hastanede durumun ciddiyetini de biliyor ama ısrarla eve gel çok özledim diyor. Tamam ben de özledim de normal bi zaman değil her gün birilieri ölüyor hasret giderilecek zaman mı be adam. Belki de senden bana bulaşacak gelemem dedim ben hasta bakan bölümde değilim labaratuar kısmjndayım, ne kadar zor günler geçiriyorum destek bekliyormuş benden ama sağlık bu bi de sağlıkçısın, bilinçsiz biri olsa anlayacağım. Yaşlı grubu risk altındaymış, Şuan triplerde gitmediğim için. Arabayla bırakırım eve diyor, ben hatalı mıyım lütfen biri beni aydınlatabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?