Coronaya rağmen buluşmak için ısrar eden doktor sevgili

Bizim de ailede sağlık çalışanımız var... Annesiyle yaşıyor... Evi dezenfekte ettiricek... Kendisi de artık evine gitmeyecek... Bunu çok sevdiği için yapacak... Çok seven insan bu zamanda özledim görüşelim dememeli bence... Mahallemizde dün polisler eşliğinde, sağlık çalışanları alıp götürmüşler birini... Millete şaka gibi geliyor sanırım... Kendi sağlığınızı düşünmüyor olabilirsiniz, çok özlemiş te olabilirsiniz fakat sevdikleriniz için evinizde kalın lütfen... Lütfen !!!

ayyy varsa bunun bir cözumu bana da söleyin
bir sey olursa kendimden diil de annemlere bulastırıcam diye ödüm kopuyor

Sevgiliniz sanırım günde üç öğün dezenfektan içiyor. Bu nasıl bir özgüvendir?

Bir sağlıkçı nasıl yaşlılar riskli diyip onları yok sayar ya sıyırdılar iyice. Bu kadar geri kafalı asalak gibi davranan birinden iğrenirdim ben olsam.

Yok, adamin bilimsel gerceklerden bal gibi haberi var bence doktorlar akilli herifler sonucta amma ... seyi kafasina vurunca bir seyler uydurmus iste

Doktor civanım doktorun libido virüsle beraber tavan yapmış
Virüs tehlikesi geçtikten birkaç ay sonra ''Corona virüsünün afrodizyak etkisi yaptığı Türkiye'deki bir doktorun sevgilisine 'buluşalım' ısrarları sonucunda doğrulandı'' diye bir haber çıkarsa şaşırmam.

Benim de nisalim hekim, 1 haftayı aşkın süredir görüşmüyor benimle. Hatta kimseyle. Evinden çıkmıyor is dışında. Iki hafta sonra dugunumuz olacakti simdi mecburen kiytirik bir nikahla evlenecegiz, yine de ortam durulana kadar ayni evde yasamayalim yasarsak da sen de kimseyle gorusme diyor. Sizinkine vay anasını diyorum.

Doktora bak sen niyeti bozmus tey Allahim ya

benim büyük enişte de otuz yıllık doktor. güneşte açık havada yürümek iyi gelir bişey olmaz demiş karısına :/ kadın hergün çıkıp geziyomuş güneşliymiş hava diye. yani doktor diye bişey sanmayın. olay bu noktaya geldi, hala abuk subuk konuşan doktor çıkabiliyor.

konu sahibinin sevgilisi zaten onu gözden çıkarmış. söyle bence internetten oyuncak alsın onla halletsin işini. teknoloji ilerledi.

Adamın kudurmuşluğu korona korkusuna galip gelmiş. Böyle bir adamla işin ne ki..

Doktor beyefendi doğru söylemiş.
Almanyda dr dişarida sakin yerlerde insanlarla 1,5-2m mesafe olacak şekilde bol bol gezin yürüyüş yapin diyorlar.
Çünkü virüs fazla oksijeni sevmiyor,onun içinde nefes darliği yapiyor.
Virüs bir miktar havada kala biliyor fakat 2 m sonra kesin yere düşüyordur ve sizde yeri ellemdiğinize göre bulaşmiyor.
Mesafe bu yönden önemli.
Temiz hava ve harekette önemli.
Dişari cikmayin denilmeside insanlarimiz hemen bir topluluk oluşturuyor .
Yalniz gezin güneş enerjisi alin

Süper. Videonun linkini buraya da yazar mısınız rica etsem. Teşekkür ederim şimdiden.

Bana da öyle geldi çok özledim diyor onu söylemiyor tabi direk uzun zamandır da olmadı, ama hiç bişey sağlıktan önemli olamaz
Daha önce de ayrılmak istemişsiniz. Adam cinsel yönden aklınızı oynatıyorsa Brad Pitt’se riske girin de öyle özledim mözledime hiiç kanmayın. Siz kendinize kıymet verin koruyun kendinizi. Şu günler geçsin ölmez de sağ kalırsak bakarız deyin geçin.

He cok özlemiş eve çağırıyor.Gelmeyince de şu şartlarda trip atıyor.Offf ne seviyor ama beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…